یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس استان البرز فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد + جزئیات عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد
سرخط خبرها

زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال

  • کد خبر: ۵۴۳۹۹
  • ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال
این تصاویر از گرینلند که به شیوه زندگی ساکنان این منطقه جداافتاده در قطب شمال می‌پردازد، هنر پزشک و عکاس دانمارکی، توماس کرابی، است. خانه‌ها و قایق‌های ساکنان گرینلند در گستره این جزیره بدقلق و جداافتاده محاصره شده‌اند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ این تصاویر از گرینلند که به شیوه زندگی ساکنان این منطقه جداافتاده در قطب شمال می‌پردازد، هنر پزشک و عکاس دانمارکی، توماس کرابی، است. خانه‌ها و قایق‌های ساکنان گرینلند در گستره این جزیره بدقلق و جداافتاده محاصره شده‌اند.
 
سرزمین گرینلند تا قرن دهم میلادی که توسط وایکینگ‌های ایسلندی کشف شد، برای اروپاییان ناشناخته بود. پیش از این اکتشاف، مردم قطب شمال مدت‌ها در این جزیره ساکن بودند، اما زمانی‌که وایکینگ‌ها به گرینلند وارد شدند، به نظر می‌رسید جزیره خالی از سکنه است. اجداد اینوئیت‌های مدرن ساکن گرینلند تا حدود قرن ۱۲ میلادی هنوز از شمال غربی به آنجا نرسیده بودند.

سکونتگاه‌های وایکینگ‌ها که در امتداد ساحل جنوب‌غربی گرینلند واقع بود، سرانجام پس از حدود ۴۵۰سال ناپدید شدند. در این بین اینوئیت‌هایی که جان به‌در برده بودند، جامعه‌ای را توسعه دادند که متناسب با وضعیت آب‌و‌هوایی ناسازگار آن منطقه بود. آن‌ها مردمانی بودند که چندصدسال در این جزیره دوام آوردند. خالی از لطف نیست که بدانیم اقوام بومی شمال کانادا و گرینلند نام اینوئیت را برای خود برگزیده‎اند. زیرا نام اسکیمو را تحقیرآمیز می‌دانند. به‌تازگی در منابع مختلف برای اشاره به این اقوام، اینوئیت جایگزین کلمه اسکیمو شده است.

در قرن هجدهم دولت دانمارک-نروژ [۱]به یاد این جزیره بزرگ در آب‌های منجمد شمالی افتاد و ادعای مالکیت این سرزمین را مطرح کرد. با وجود اینکه چندین قرن از ارتباط میان وایکینگ‌های گرینلندی و اینوئیت‌ها گذشته بود، دولت دانمارک-نروژ از لغزش ساکنان این منطقه به بت‌پرستی (چندخدایی) هراس داشت؛ بنابراین این دولت در سال۱۷۲۱ گروهی را برای بازگرداندن مسیحیت به این سرزمین اعزام کرد. از آنجا که این گروه هیچ وایکینگی را در آن جزیره پیدا نکرد، از این فرصت استفاده کرد و اینوئیت‌های گرینلند را تعمید داد و به توسعه مستعمرات تجاری در امتداد ساحل گرینلند پرداخت!

در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی، سیاحان آمریکایی، ازجمله رابرت پری، بخش‌های شمالی گرینلند را کشف کردند. تا آن زمان بخش‌های شمالی گرینلند برای همه رمز و رازی بیش نبود و بیشتر روی نقشه‌ها این‌طور نشان داده می‌شد که گرینلند از شمال تا قطب گسترده است. پری کشف کرد که سواحل شمالی گرینلند در نزدیکی قطب به پایان می‌رسند. در زمان ثبت این عکس‌ها، جمعیت گرینلند حدود ۱۴هزار نفر بود که در امتداد سواحل جنوبی آن پراکنده شده بودند. اکنون جمعیت این سرزمین چهاربرابر شده و ناحیه‌ای خودگردان محسوب می‌شود که در کنترل پادشاهی دانمارک است.

[۱]. دانمارک-نروژ دولتی متشکل از پادشاهی‌های نروژ و دانمارک بود که شامل جزایر فارو، گرینلند و ایسلند نیز می‌شد. به‌دنبال فروپاشی اتحاد کالمار در سال ۱۵۲۳میلادی، ۲ پادشاهی دانمارک و نروژ به یکدیگر پیوستند و این اتحاد تا سال ۱۸۱۴میلادی ادامه داشت.

زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال
 
قایقران‌ها در نزدیکی شهر آماسالیک، آگوست۱۸۸۹
 
 
زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال
 
صید قزل‌آلا در شهر آماسالیک، جنوب‌شرقی گرینلند، ژوئیه ۱۸۸۹
 
 
زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال
 
یخ‌های شناور اطراف شهر نوک، ۱۸۸۹
 
 
 
زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال
 
اهالی شهر نوک، برف‌ها را پارو می‌کنند، ۱۸۸۹
 
 
 
زندگی طاقت‌فرسا میان آب‌های منجمد قطب شمال
تصویری که توماس کرابی، عکاس این مجموعه، از خود ثبت کرده است، جزیره تاسیوساق، ۱۸۸۹
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->