توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم
سرخط خبرها

آیا خرید واکسن کرونا منتظر تصویب «اف‌ای تی‌اف» است؟

  • کد خبر: ۵۴۶۷۵
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
آیا خرید واکسن کرونا منتظر تصویب «اف‌ای تی‌اف» است؟
در روز‌های اخیر و پس از در دستورکار قرار‌گرفتن بررسی لوایح مرتبط با «اف‌ای تی‌اف» در مجمع تشخیص مصلحت نظام ، افرادی که موضوع انتقال پول برای خرید واکسن کرونا را هم به گونه‌ای به اف‌ای‌تی‌اف مرتبط کرده و اظهار‌نظر‌های مختلفی بیان می‌کردند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در روز‌های اخیر و پس از در دستورکار قرار‌گرفتن بررسی لوایح مرتبط با «اف‌ای تی‌اف» در مجمع تشخیص مصلحت نظام به دستور رهبر معظم انقلاب، موافقان و مخالفان پیوستن ایران به سازمان اف‌ای‌تی‌اف، از زوایای مختلف، نظرات خود را بیان می‌کنند. البته ناگفته نماند که در این بین، بودند افرادی که موضوع انتقال پول برای خرید واکسن کرونا را هم به گونه‌ای به اف‌ای‌تی‌اف مرتبط کرده و اظهار‌نظر‌های مختلفی بیان می‌کردند. در ادامه، به تازه‌ترین واکنش‌های فعالان سیاسی دراین‌زمینه اشاره می‌کنیم.


هیچ‌کس درباره خرید واکسن کرونا شفاف صحبت نکرد

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با «اعتمادآنلاین» گفت: مشخص نیست موضوع تهیه واکسن کرونا تا چه اندازه به تصویب اف‌ای‌تی‌اف مرتبط است؛ زیرا هیچ‌کس درباره این مسئله شفاف صحبت نمی‌کند، اما گویا مسئله موانع خرید واکسن فراتر از اف‌ای‌تی‌اف است. سید‌مصطفی هاشمی‌طبا از کلی‌گویی و اظهارات متناقض مسئولان در‌این‌باره انتقاد کرد و گفت: معلوم نیست مجمع این‌بار در بررسی اف‌ای‌تی‌اف نتیجه متفاوتی ارائه دهد، اما امیدواریم که این اتفاق بیفتد و نسبت‌به دفعه پیش، پاسخ متفاوتی از مجمع شنیده شود.
این فعال سیاسی درباره میزان ارتباط احتمالی این لوایح با مسئله خرید واکسن توضیح داد: فراتر از بحث واکنش و تأثیرگذار یا بی‌تأثیر بودن اف‌ای‌تی‌اف روی این موضوع، با ادامه شرایط فعلی، روابط بانکی ما با چین و روسیه نیز قطع می‌شود.
 
 

تحریم‌های آمریکا و لوایح چهارگانه اف‌ای‌تی‌اف، ۲ مقوله منفک از هم هستند

از سوی دیگر، یک فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با «میزان» با بیان اینکه با قوانین سخت‌تر داخلی می‌توان جلو پول‌شویی را گرفت و شفافیت مالی ایجاد کرد، گفت: تحریم‌های آمریکا و لوایح چهارگانه اف‌ای‌تی‌اف، دو مقوله جدا از هم هستند.
 
مهدی چمران با اشاره به ضرورت تصویب اف‌ای‌تی‌اف برای تسهیل ورود دارو، مواد غذایی و سایر کالا‌های دیگر به کشور بیان کرد: این دروغ محض است. لوایح چهارگانه اف‌ای‌تی‌اف، ربطی به واردات دارو و دیگر کالا‌ها ندارد که برخی واردات واکسن را منوط به تصویب این لوایح کرده و جنگ روانی به راه انداخته‌اند. وی اضافه کرد: با قوانین سخت‌تر داخلی می‌توان جلو پول‌شویی را گرفت و شفافیت مالی ایجاد کرد، اما اینکه با تصویب لوایح اف‌ای‌تی‌اف بخواهیم ریز مبادلات مالی و تجاری خود را دراختیار دشمن قرار دهیم، بی‌تدبیری و بی‌ملاحظگی محض است.


هنوز جلسه‌ای درباره اف‌ای‌تی‌اف در خود مجمع تشکیل نشده است

در‌حالی‌که سوم دی‌ماه، صادق آملی‌لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، از آغاز بررسی مجدد لوایح اف‌ای‌تی‌اف در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داده بود، مجید انصاری، عضو این مجمع به «اعتمادآنلاین» گفته که هنوز کار خاصی درخصوص این لایحه در مجمع انجام نشده و احتمالا مسئله در دست بررسی در دبیرخانه است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->