ساپینتو: برای ساختن تیمی قوی به زمان کافی نیاز داریم ویدئو| خلاصه بازی سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا(۲۱ مرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا(۲۱ مرداد ۱۴۰۴) + ویدئو گل‌ها| حیف از کامبک دیرهنگام جدایی مهری از پرسپولیس قطعی شد اخطار سرمربی پرسپولیس به هافبک دفاعی ناآماده! تاکید دوباره هاشمیان: دو بازیکن پرسپولیس قرضی بروند بیرانوند از فردا استارت می‌زند ساپینتو به بازیکنان استقلال: هیچ کس مقصر این باخت نیست چراغ سبز متئو استاماتوف، دفاع چپ بلغاری به پرسپولیس بیانیه استقلال: تراکتور باید محروم شود قهرمانی بارسلونا با هوش مصنوعی استقلال در سید ۲ آسیا استقلال بی خیال قربانی شد امید‌ها به خط شدند خداداد عزیزی: تراکتور متکی به فرد نیست سایه و روشن‌های تابستانی منچستریونایتد سعید مهری جدایی قطعی پرسپولیس ساپینتو استقلال را تعطیل کرد (۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۴) برکناری نظری جویباری کلید خورد قلعه‌نویی: لازم باشد رضاییان را دعوت می‌کنم | نورالهی پسر خوبی است اما...
سرخط خبرها

نابودی آخرین میراث فدراسیون فوتبالِ مهدی تاج!

  • کد خبر: ۵۴۷۱۶
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
نابودی آخرین میراث فدراسیون فوتبالِ مهدی تاج!
سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال که از ایده‌های مهدی تاج و محمدرضا ساکت بود، با روی کار آمدن مهدی محمدنبی منحل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، صادق درودگر، رئیس سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال از انحلال این سازمان خبر داد. او می‌گوید از ماه‌ها قبل تاکنون هیچ فعالیتی صورت نگرفته است و دیگر در این فدراسیون اشتغال ندارد.

انحلال سازمان اقتصادی در شرایطی است که چندی قبل سازمان تیم‌های ملی هم منحل شده تا به این ترتیب تمام ایده‌های مهدی تاج و محمدرضا ساکت برای گسترش فدراسیون فوتبال نتیجه‌ای در بر نداشته باشد.

این اقدامات بعد از ورود مهدی محمدنبی به فدراسیون فوتبال صورت گرفته است. دبیرکل فدراسیون فوتبال در ابتدا اداره تیم‌های ملی را توسط سازمانی مستقل غیرضروری دانست و مجددا این سازمان را به حالت دپارتمان تیم‌های ملی بازگرداند و در نتیجه محمدرضا ساکت مسئول این سازمان هم راهی اصفهان شد.

حالا و بعد از گذشت چندین ماه، صادق درودگر که از دو سال قبل و با حکم تاج مسئول اقتصادی این فدراسیون شده بود، می‌گوید دیگر سمتی ندارد و حتی از شرایط پرداخت ۱۶ میلیارد تومان به حساب شستا بی‌اطلاع است.

این اتفاق در شرایطی به وقوع پیوسته که فدراسیون فوتبال تا گردن در بدهی فرو رفته و حتی در پرداخت حقوق و دستمزد کارمندان بخش اداری خود هم با مشکلات زیادی روبرو است، اما فعلا هیچ گونه فعالیت اقتصادی در جهت درآمدزایی انجام نمی‌شود.

اهالی فوتبال ایران امیدوارند با برگزاری انتخابات در ۱۰ اسفند و انتخاب رئیس و هیات رئیسه، این فدراسیون هم سروسامان بگیرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->