سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

روز‌های تلخ ماندانا سوری، بازیگر «قهوه تلخ»

  • کد خبر: ۵۴۷۸۹
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
روز‌های تلخ ماندانا سوری، بازیگر «قهوه تلخ»
چند خط درباره ماندانا سوری، بازیگر «قهوه تلخ»، که این روز‌ها بیش از پیش با بیماری‌اش در جدال است. او در مصاحبه‌ای که سال گذشته منتشر شد، گفت: «اصلا دوست نداشتم داستان بیماری من رسانه‌ای شود و تمایلی به جلب ترحم و دل‌سوزی ندارم.» بااین‌حال، فضای‌مجازی به خواست او تن نداد و خبر ابتلای ماندانا سوری به ام‌اس دهان‌به‌دهان چرخید.
محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز - به‌احتمال، بیشتر ما او را با بازی در نقش قیصرالسلطنه در سریال قهوه تلخ مهران مدیری به‌خاطر می‌آوریم. بازیگری که به‌نسبت دیگر بازیگران مجموعه مثل جواد عزتی و مهران مدیری و سیامک انصاری، چهره جدیدتری داشت، کمتر شناخته‌شده بود، اما دست کمی از آن‌ها نداشت. او توانست با همان بیان مستحکم و لحن گیرایی که داشت، در میان انبوه بازیگران طنز باتجربه‌تر از خودش بدرخشد و با «بتی‌جان بتی‌جان» گفتنش جایی را در اذهان برای خودش باز کند. «شوخی کردم» و «عطسه» از دیگر همکاری‌های او با مهران مدیری بود، اما مرتبه‌ای دیگر که نام او بر سر زبان‌ها افتاد، به‌هیچ‌کدام از فعالیت‌های کاری او ربطی نداشت. این‌مرتبه صحبت از ماندانا سوری بود، اما به‌دلیل رسانه‌ای‌شدن خبر بیماری‌اش. او به ام‌اس مبتلا بود.
 
او در مصاحبه‌ای که سال گذشته منتشر شد، گفت: «اصلا دوست نداشتم داستان بیماری من رسانه‌ای شود و تمایلی به جلب ترحم و دل‌سوزی ندارم.» بااین‌حال، فضای‌مجازی به خواست او تن نداد و خبر ابتلای ماندانا سوری به ام‌اس دهان‌به‌دهان چرخید. در ادامه فشار‌های فزاینده مالی تا جایی پیش رفت که برای کمک به تهیه دارو‌ها در آن بازه زمانی پای کمک‌های مردمی هم به میان آمد و رقم چشمگیری برای کمک به او جمع شد.


مهران مدیری هزینه آمپول‌هایم را می‌پردازد

حالا بعد از گذشت مدت‌ها، دوباره خبر رسیده است که ماندانا سوری به‌علت وخیم‌ترشدن حالش در بیمارستان بستری شده است. عکسی هم از او در فضای‌مجازی منتشر شد که حاشیه‌هایی را هم به‌دنبال آورد. این خبر در صفحه اینستاگرامی که با نام خود او فعالیت می‌کند هم با درج لوکیشن بیمارستان سینا منتشر شد و در متن پای آن حرف‌های زیادی با لحنی مملو از خشم نوشته شد: «جا داره در اینجا از تک‌تک دوستانی که درباره ایشون قضاوت می‌کردن و همچنان درحال قضاوت ایشون هستن، دوستانی که دارایی و روح و روان ایشون رو به تاراج بردن تشکر کنیم.»
 
بعد صحبت از بیمه‌نشدن او به میان آمده و اینکه نتوانسته است دارو‌هایی را که نیاز دارد، تأمین کند: «به‌ویژه از دوستان مرکز بیمه هنرمندان (صندوق اعتباری هنر) که یک ساله خانم سوری رو مضحکه کردن و همچنان ایشون رو بیمه نکردن.» در ادامه این پست از این صحبت شده است که: «همین مورد، از دلایلیه که نشد به‌صورت مداوم و غیربیمه‌ای (آزاد) دارو رو تهیه کنن، به‌دلیل مبالغ زیاد اون.» سوری پیش از این در همان مصاحبه‌ای که از او منتشر شد، گفته بود روبه‌روشدن با مرگ فرزندش هم عاملی بوده که به بدترشدن حالش دامن زده و این مهران مدیری است که هزینه تهیه آمپول‌های هفتگی‌اش را تقبل می‌کند.


مسئله داروی ایرانی و خارجی است؟!

انتشار دوباره خبر بیماری ماندانا سوری باعث شد تا خیلی‌ها بیایند و زیر پست‌هایی که از او و بیماری‌اش صحبت شده است، نظر بگذارند و برای او آرزوی سلامتی کنند. بااین‌حال، جدا از این طلب سلامتی، واکنش‌های دیگری هم به چشم می‌خورد. کاربری از بالاوپایین‌های دنیای هنر صحبت کرده بود و اینکه خیلی‌ها در این وادی به دست فراموشی سپرده می‌شوند: «دنیای هنر بی‌رحمه. بعد یه مدت رهات می‌کنن به حال خودت.»
 
کاربر دیگری از تجربه ام‌اس خودش و بحث‌های بیمه‌ای آن صحبت کرده بود: «بنده ۱۲ ساله ام‌اس دارم. بیماران ام‌اس به‌صورت رایگان زیر پوشش بیمه خدمات درمانی قرار می‌گیرن و داروهاشون هم رایگانه، مگه اینکه فرد بخواد داروی خارجی مصرف بکنه که باید بخشی از اون رو خودش بپردازه. بهتره ایشون مشکلات شخصیش رو به ام‌اس ربط نده.» و در این میان فرد دیگری همان نکته همیشگی را یادآوری کرده بود که: «اونایی که همین شرایط رو دارن، اما تریبون ندارن چی؟»
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->