واکنش تند خوانندگان پاپ به اجرای موسیقی در زاینده‌رود + تصاویر پایان فیلمبرداری «نیم‌شب»، تازه‌ترین پروژه مهدویان + عکس انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی این هفته شبکه کودک و امید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش «سرنخ» متفاوت‌تر از همیشه روی آنتن می‌رود + زمان پخش سریال «دستچین» به آنتن شبکه دو رسید + خلاصه داستان و زمان پخش فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است بازگشت احساسی ستاره «سرگیجه» هیچکاک به ونیز علیرضا قربانی در ۱۴ شب اجرا، برای ۱۰۰ هزار نفر می‌خواند تجمع شهروندان لر زبان شیراز در اعتراض به سریال «سووشون» مهاجرانی: متاسفیم که نتوانستیم کنسرت همایون شجریان را برگزار کنیم هوشمند عقیلی، خواننده و آهنگساز، درگذشت
سرخط خبرها

تئاتر هنوز برای کسی جدی نیست

  • کد خبر: ۵۵۰۳۲
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹
تئاتر هنوز برای کسی جدی نیست
رضا صابری - پیشکسوت تئاتر
مشکل اول پول است. تئاتر، هنر هزینه‌برداری است، اما برای تئاتر، بودجه مناسبی تدوین و تعریف نشده است. واقعا اگر قرار است این هنر ادامه پیدا کند باید برای آن، بودجه کافی در نظر بگیرند.
تئاتر به عنوان یک اتفاق فرهنگی‌هنری، خیلی اهمیت دارد، اما متأسفانه در دو دهه اخیر چنین نگاهی به آن نشده و در مملکت ما هنوز خیلی این موضوع اهمیتی ندارد که کسی بخواهد به مطالبات اهالی تئاتر پاسخگو باشد.


کمبود‌های مالی جبران شود

موارد ذکر شده در بیانیه خانه تئاتر شامل حال همه اهالی این هنر در کشور است و دولت باید به گونه‌ای کمبود‌های مالی این قشر را جبران کند. گرچه تعدادی از اهالی تئاتر مشهد، کارمند هستند و دغدغه معیشت شامل حال همه نمی‌شود، اما یک عده جوان که تازه واردِ این عرصه شده‌اند به سختی روزگار می‌گذرانند و به دلیل اینکه در تنگنای اوضاع مالی بوده‌اند برای خودشان مشاغل کاذب ایجاد کرده‌اند تا زندگی معمولی‌شان بگذرد. حتی پرداخت حق بیمه هم برای بعضی‌هایشان سخت است.


مشکل ریشه‌ای حل شود

در مشهد، ساخت پردیس تئاتر شهر، اتفاق بزرگی است و نشان از این دارد که حقانیت این هنر برای مسئولان ما به اثبات رسیده و این خیلی خوب است، اما خدمات ذکر شده و کمک‌های جسته‌گریخته شهرداری کافی نیست و مشکل را به صورت ریشه‌ای حل نمی‌کند.
هنوز هم به نظر من خطر ویروس منحوس کرونا مرتفع نشده، اما یک عده‌ای ترسیده‌اند و میدان را خالی کرده‌اند. به شخصه باور دارم اگر عشق و علاقه باشد، در هر شرایطی می‌توان کار کرد.
 
گروه نمایشی بیست‌نفره ما، در دوره کرونا نمایش «خون‌رقصه» درباره زندگی شهید مهدی سورچی را تمرین کرد بدون اینکه ذره‌ای به سلامتی کسی خدشه وارد شود، هفته قبل در تهران اجرا کرد. گرچه خیلی سخت بود، ولی ما نگذاشتیم سختی بر ما تحمیل شود و یک کار را به سلامت در این دوران سامان دادیم.
بدون شک این اپیدمی تمام خواهد شد، اما از دوران کرونا چه برجای خواهند ماند؟ بعد از پایان کرونا ما چه یادگاری از آن داریم؟ این برای آیندگان می‌تواند جذاب باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->