هریس: ما پیروز انتخابات می‌شویم حماس درباره یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی هشدار داد وزیر یونانی، ترکیه را تهدید نظامی کرد واکنش پزشک بایدن به خبر مرگ رئیس جمهور آمریکا حمله راکتی حزب‌الله برای نخستین بار به شهرک صهیونیست نشین تسوریال انفجارهای شدید در حیفا و عکا در سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کره شمالی: ما هم واکسن می‌خواهیم

  • کد خبر: ۵۵۰۴۵
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
کره شمالی: ما هم واکسن می‌خواهیم
کره شمالی با آنکه حتی یک مورد از ابتلا به کرونا را در این کشور گزارش نکرده است، از گروهی جهانی که به کشورهای رو‌به‌توسعه درخصوص ایمن‌سازی کمک می‌کنند، درخواست واکسن کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایندیپندنت، البته گروه ائتلاف واکسن (Gavi) در این باره بیانیه‌ای صادر نکرده است.

 

این ائتلاف ایمن‌سازی مستقر در سوئیس، دسامبر پارسال اعلام کرده بود که ترتیبی داده تا ۱۹۰ کشور حاضر در این ائتلاف (شامل ۹۸ کشور پردرآمد و ۹۲ کشور کم‌درآمد و متوسط‌) به حدود دو میلیارد دوز واکسن‌های در دست ساخت کرونا دسترسی داشته باشند.

 

انتظار می‌رود این ائتلاف در سال ۲۰۲۱ از محل اعتبارات تأمینی از سوی کمک‌کنندگان، به ۹۲ کشور دارای درآمد کم و متوسط و حائز شرایط تسهیلات جهانی دسترسی به واکسن کرونا،  ۱.۳ میلیارد دوز واکسن مورد تایید را تحویل دهد.

 

این ائتلاف که کره شمالی نیز در آن عضویت دارد، تاکنون با آسترازنکا برای دریافت ۱۷۰ میلیون دوز قرارداد امضا کرده است و با جانسون و جانسون نیز برای دریافت ۵۰۰ میلیون دوز تفاهم‌نامه امضا کرده است.

 

انتظار می‌رود بعد از آن که مراجع تنظیم مقررات تاییدیه‌های لازم را صادر کردند، ارسال نخستین محموله‌ها از سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۱ آغاز شود.

 

این در حالی است که حکومت «کیم جونگ اون» بعد از آزمایش هزاران مظنون به بیماری کرونا، وجود حتی یک مورد ابتلا را در این کشور انکار کرده است که باور آن برای بسیاری دشوار است.

 

در واقع روزنامه ساوت‌چاینا مورنینگ پست در اوایل ماه مارس گزارش داده بود حدود ۲۰۰ سرباز کره شمالی بر اثر ابتلا به کرونا رو به مرگ هستند و هزاران نفر دیگر هم در قرنطینه قرار گرفته‌اند اما این همه‌گیری هم در موضع رسمی رهبران کره‌شمالی تغییری نداد.

 

این کشور در اواخر ژانویه پارسال  و پس از همه‌گیر شدن کرونا نظارت‌های مرزی را تشدید و سفرهای بین‌المللی را ممنوع کرد تا زیرساخت درمانی شکننده خود را حفظ کند.

 

کره‌شمالی همچنین اقدامات سخت‌گیرانه فزاینده‌ای انجام داد تا از ورود کرونا به کشور جلوگیری کند و از جمله یکی از مقامات رسمی را بابت زیر پا گذاشتن مقررات قرنطینه کرونا اعدام کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->