مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است با انواع کم‌خونی آشنا شوید: علل، علائم و روش‌های درمان
سرخط خبرها

نگاهی به سرگذشت حیوانات در جنگ ‌جهانی اول

  • کد خبر: ۵۵۱۳۵
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
ارتش‌های درگیر در جنگ‌جهانی اول، به تلاش‌ها و مهارت‌های حیوانات در حوزه‌های حمل‌ونقل، تدارکات و ارتباطات نیازمند بودند و گاهی اوقات حتی حضور حیوانات برای آرامش و دل‌گرمی سربازان اهمیت داشت.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ در زمان جنگ‌جهانی اول، فناوری‌های جنگی تقریبا پیشرفته و مدرن به حساب می‌آمدند، اما همچنان ارتش بیشتر کشور‌ها به برخی شیوه‌های جنگی که به نظر باستانی بودند، تکیه می‌کردند. با وجود تانک‌ها، هواپیما‌ها و مسلسل‌ها، جنگ هنوز به فداکاری انسان‌هایی بستگی داشت که مجبور بودند در گِل و شن و آب و با وجود بیماری‌های سخت به مبارزه ادامه دهند. علاوه بر این، ارتش‌های درگیر در جنگ‌جهانی اول، به تلاش‌ها و مهارت‌های حیوانات در حوزه‌های حمل‌ونقل، تدارکات و ارتباطات نیازمند بودند و گاهی اوقات حتی حضور حیوانات برای آرامش و دل‌گرمی سربازان اهمیت داشت.
 
سرگذشت حیوانات در جنگ‌جهـانی اول

سربازان آلمانی در کنار اسبی که مسلسلی کامل بر آن سوار است
 
رساندن مهمات به ارتش که یکی از مهم‌ترین بخش‌های تدارکات نظامی بود، معمولا تا جایی که امکان داشت، از طریق قطارها، کامیون‌ها و کشتی‌ها صورت می‌گرفت، اما درنهایت برای رساندن مهمات به دست سربازان در جبهه، از صدهاهزار اسب، الاغ، گاو و حتی شتر یا سگ استفاده می‌شد. اسلحه‌های میدانی با تیم‌های متشکل از ۶ تا ۱۲ اسب به جبهه‌ها منتقل می‌شد و کشته‌ها و زخمی‌ها با آمبولانس‌هایی که اسب‌ها آن را می‌کشیدند، حمل می‌شدند.
 
سرگذشت حیوانات در جنگ‌جهـانی اول

سگ بریتانیایی حامل کمک‌های اولیه برای سربازان، ۱۹۱۵.
 
علاوه بر این، میلیون‌ها سرباز در جبهه‌ها و پشت خطوط مقدم به آب و غذا نیاز داشتند و برای حمل این بار هم از چهارپایان استفاده می‌شد. زیرا با وجود گِل بسیار و حفره‌های عمیق در راه جبهه‌ها، این کار فقط برای آن‌ها امکان‌پذیر بود. وجود اسب‌ها از منظری دیگر نیز اهمیت داشت. به ارتش‌ها ثابت شده بود که با وجود مسلسل‌ها، سیم‌های خاردار و سنگرها، استفاده از سواره‌نظام در جنگ‌های درحرکت به‌طرز چشمگیری مؤثر است.
 
سرگذشت حیوانات در جنگ‌جهـانی اول

یک سرباز تنها سوار بر اسب خود، در حین گشت سواره‌نظام در جنگ‌جهانی اول
 
شاید مهم‌ترین نقش حیوانات در جبهه‌ها، استفاده از آن‌ها برای برقراری ارتباط و انتقال پیام بود. در جبهه‌های مختلف، از سگ‌ها و کبوتر‌های آموزش‌دیده برای انتقال پیام از خط مقدم به ستاد مرکزی و بالعکس، استفاده می‌شد. استفاده از کبوتر‌ها به‌عنوان پیام‌رسان، بیشتر وقت‌ها مطمئن‌تر و ایمن‌تر از رادیو‌ها بود. پیام‌هایی که حیوانات منتقل می‌کردند، در بسیاری از عملیات‌ها جان تعداد زیادی از سربازان ارتش متفقین در طول جنگ‌جهانی اول را نجات داده بود. حیوانات همچنین تأثیرات مهم روان‌شناختی برای سربازان داشتند.
 
سرگذشت حیوانات در جنگ‌جهـانی اول

از کبوتران نه‌تنها به‌عنوان پیام‌رسان، بلکه برای گرفتن عکس‌های هوایی نیز استفاده می‌شد
 
داستان‌های زیادی درباره روابط نزدیک بین سربازان و حیوانات آن‌ها در طول جنگ‌های جهانی وجود دارد. حیوانات گاه زندگی مسالمت‌آمیز پیشین در خانه و مزرعه سربازان را به آن‌ها یادآوری می‌کردند و گاه در جهانی پر از کشت‌وکشتار تنها همراه مهربان و انسانیِ سربازان بودند. متأسفانه تلفات حیوانات در طول جنگ جهانی اول کم از تلفات انسانی نداشت. در جنگی که ۱۰ میلیون سرباز در آن کشته شدند، فقط تعداد تلفات اسب‌های نظامی ۸ میلیون رأس گزارش شد.
 
 
سرگذشت حیوانات در جنگ‌جهـانی اول

سوءاستفاده آلمانی‌ها از فیل هندی باغ‌وحش هامبورگ برای مقاصد نظامی
 
 
سرگذشت حیوانات در جنگ‌جهـانی اول

بیمارستان هلال‌احمر در فلسطین، ۱۹۱۶
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->