واکسن آبله‌مرغان موجود شد | بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است
سرخط خبرها

کدام بیماران کرونایی بیشتر سکته مغزی می‌کنند؟

  • کد خبر: ۵۵۱۷۶
  • ۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
کدام بیماران کرونایی بیشتر سکته مغزی می‌کنند؟
علائمی، چون فلج ناگهانی، تعادل نداشتن و ضعف ناگهانی در افرادی بروز می‌کند که سکته مغزی کرده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مهرپور رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: کرونا با مکانیزم‌های مختلف می‌تواند میزان لخته سازی در عروق را افزایش داده و منجر به سکته‌های مغزی و قلبی می‌شود.

وی اظهار داشت: همچنین این بیماری آسیب‌های جدی تری را در رابطه با سکته مغزی ایجاد می‌کند و اگر بیمار دچار عوارض شدید کرونا شد، باید از دارو‌های ضد لخته به عنوان پیشگیری استفاده کند.

مهرپور با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر بعد از سکته قلبی و از عوامل ناتوان کننده است، ادامه داد: از هر چهار نفر یک نفر مبتلا به سکته مغزی می‌شود و این بیماری در هر زمان، سن و موقعیتی می‌تواند اتفاق بیفتد و شناخت از علایم آن و تشخیص بموقع از عوارض جبران ناپذیری این بیماری می‌کاهد.

رئیس انجمن سکته مغزی ایران تصریح کرد: با توجه به اینکه اقدامات درمانی به موقع برای فردی که دچار سکته مغزی می‌شود، بسیار حیاتی است، متاسفانه ترس این بیماران از مراجعه به مراکز درمانی به دلیل شیوع کرونا باعث به تاخیر افتادن درمان و مرگ و میر می‌شود.

به گفته مهرپور، طی چند ماه اخیر میزان مراجعه بیماران سکته مغزی به بیمارستان‌ها ۵۰ درصد کمتر شده و از این جهت نگران هستیم، از بیماران و همراهان آن‌ها می‌خواهیم با بروز و مشاهده علایم سکته مغزی به موقع به مراکز درمانی مراجعه کنند تا دچار عوارض شدید آن نشوند.

وی افزود: فلج ناگهانی یک طرف دست و صورت از علایم مهم سکته مغزی است و باید سریع به اورژانس اطلاع داده شود، بعد از تشخیص به موقع و اقدامات درمانی اولیه، توانبخشی نیز از موضوعات مهمی است که عوارض سکته مغزی را کمتر کرده و بیمار بهبود می‌یابد.

بر اساس آمار‌های سازمان‌های جهانی، سالانه تقریبا ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان دچار سکته مغزی می‌شوند و این بیماری سومین عامل اصلی مرگ در سنین بالای ۶۰ سال و پنجمین عامل اصلی مرگ در گروه سنی ۱۵ تا ۵۹ سال در جهان است.

مرگ، اما تنها یکی از پیامد‌های سکته مغزی است. از ۱۵ میلیون نفری که بنا بر گزارش‌های سازمان‌های جهانی به سکته مغزی دچار می‌شوند، تقریبا ۶ میلیون نفر می‌میرند.

سکته مغزی وقتی رخ می‌دهد که خون به بخشی از مغز نرسد که در اثر آن ممکن است سلول‌های مغزی آسیب ببینند یا بمیرند. بسته به اینکه کدام قسمت مغز دچار آسیب شود، بدن، حرکات، گفتار، حس و فکر بیمار تحت تاثیر قرار می‌گیرد. سکته مغزی علت اصلی ناتوانی حرکتی، شناختی، عصبی و به عبارتی، معلولیت در جهان است.

در سکته‌های مغزی خون‌ریزی دهنده که ناشی از پاره شدن یک رگ خونی در داخل یا سطح مغز است وقتی که یک رگ خونی پاره می‌شود، دیگر حس به سلول‌های مغزی نمی‌رسد، به علاوه نشت خون از رگ پاره شده، می‌تواند به بافت مغزی آسیب جدی وارد کند.
 
 

کدام مبتلایان کرونایی بیشتر در معرض خطر سکته مغزی هستند؟

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->