ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

به بهانه واکنش‌های فضای مجازی درباره حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا

  • کد خبر: ۵۵۲۶۰
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
به بهانه واکنش‌های فضای مجازی درباره حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا
حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا و تصرف کامل این ساختمان، از آمریکا تا ایران واکنش‌های مختلف و گاهی عجیب را در فضای مجازی برانگیخت.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ «باختم، بدم باختم!» این یکی از بی مزه‌ترین توئیت‌های کاربران ایرانی پس از اعلان رسمی پیروزی جو بایدن و شکست ترامپ در اینستاگرام بود. بی مزه از این نظر که نوشتن جمله باختم، بدم باختم با تلفیق عکس نقی معمولی و ترامپ، در این چند ماه به دم دستی‌ترین خلاقیت ممکن تبدیل شده است. اما همه توئیت‌ها این طور نبود، حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا و تصرف کامل این ساختمان، از آمریکا تا ایران واکنش‌های مختلف و گاهی عجیب را در فضای مجازی برانگیخت.
 
اولین رویارویی با این اتفاق، عکس‌هایی بود که مهاجمان به ساختمان کنگره روی صندلی ریاست کنگره و دفتر شخصی نانسی پلوسی، رهبر دمکرات‌ها و رئیس سنا، گرفتند. آن‌ها حتی وارد رایانه شخصی پلوسی شده بودند و عکس‌هایی از ایمیل‌های شخصی او را پست و توئیت می‌کردند که اکنون با یک جست وجوی کوتاه می‌توانید صفحه ایمیل پلوسی را پیدا کنید و عناوین و افرادی را که با آن‌ها در تماس بوده اند ببینید!
 
اما کار در همین حد هم نماند و این جنگ رسمی با دمکراسی در قلب آمریکا، کار را به جایی رساند که یکی از کاربران آمریکایی، تریبون رسمی کنگره آمریکا را در یکی از سایت‌های خرید و فروش کالا‌های دست دوم برای فروش گذاشت و بعضی افراد حاضر در سالن مشاهیر کنگره آمریکا به تبع او، مجسمه بعضی رئیس جمهوران تاریخ آمریکا را برای فروش گذاشتند! البته که عکس‌هایی مثل سیگارکشیدن روی صندلی‌های کنگره و انداختن پا روی میز نمایندگان و رئیس کنگره و انتشارش در فضای مجازی هم آن قدر زیاد بود که جای پرداخت جزئی ندارد.
 
بعد از این اتفاق بلافاصله کاربران به انیمیشن سیمپسون‌ها مراجعه کردند و دنبال شباهت حمله به کنگره در انیمیشن بودند، کاری که این سال‌ها مد شده است و کاربران پس از هر اتفاق کوچک و بزرگ سیاسی به دنبال مشابه آن در این انیمیشن قدیمی هستند. جالب است که این حمله هم به نوعی در سریال نشان داده شده بود و یکی از پربازخوردترین توئیت‌ها تصویری از آن لحظه در انیمیشن بود. در آشفته بازاری که حمله کنندگان به کنگره ساخته بودند، خبر‌های جعلی و غریب هم در فضای مجازی پر شده بود. اما ماجرا‌های حمله به کنگره فقط در همین سطح نماند و ابعاد عجیب و مبتذلی هم پیدا کرد!


خاله زنک بازی سیاسی!

شاید فالو و آنفالوکردن در سطح چند دوست نوجوان و به علت یک مشکل نه چندان مهم طبیعی باشد، اما اینکه مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا، به دلیل اینکه حرف‌های ترامپ را گوش نکرده و ترامپ از او انتقاد کرده است، ترامپ را آنفالو کند و دختر آقای ترامپ، ایوانکا، با حمله به مخالفان پدرش، بالاروندگان از دیوار کنگره را میهن پرستان آمریکایی بخواند، ابتذال سیاسی در بالاترین سطح ممکن است.
 
ابتذالی که البته ترامپ ۴ سالی است که با رفتارش شبیه یک اینفلوئونسر آن را وارد مناسبات سیاسی کرده است و هر تصمیم ریزودرشت را پیش از همه خودش منتشر می‌کند و بار‌ها با اطرافیانش درباره اینکه چرا خبر‌های خوب را زودتر از توئیت او منتشر می‌کنند، بحث کرده است. این کار‌های عجیب ترامپ باعث شده بود که در چند ماه گذشته، توئیتر به پیوست توئیت‌های ترامپ یک عبارت توضیحی منتشر کند و در آن توضیح بدهد که محتوای این توئیت گمراه کننده است یا می‌تواند گمراه کننده باشد.
 
به ویژه در کنار توئیت‌هایی که ترامپ درباره اتفاقات مربوط به انتخابات و تقلب می‌زد. اما حمایت اولیه او از حمله کنندگان در ساعات اولیه و ممانعت او از درخواست از حمله کنندگان برای خروج از ساختمان کنگره باعث شد که اینستاگرام و فیس بوک صفحه‌های ترامپ را مسدود کنند.
خبرگزاری رویترز به نقل از «زاکربرگ»، مدیرعامل فیس بوک، این طور گزارش کرده است که حساب‌های کاربری دونالد ترامپ در اینستاگرام و فیس بوک تا پایان دوره ریاست جمهوری وی مسدود خواهد ماند.
 
این اتفاقی است که معمولا برای تروریست‌های رسمی یا آن کسانی که دولت آمریکا آنان را تروریست می‌خواند، می‌افتد و این اولین باری است که رئیس جمهور رسمی آمریکا با این چالش روبه‌رو شده است. این مجازات برای رئیس جمهوری که هنوز برای نشان دادن ناراحتی اش آدم‌ها را بلاک می‌کند یا برای نشان دادن خشم، با حروف بزرگ توئیت می‌کند، تنبیه سختی است! پیش از این نیزتوئیتر، فیس بوک و اینستاگرام حساب‌های کاربری ترامپ را در واکنش به اغتشاشات حامیان وی در کنگره به طور موقت مسدود کرده بودند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->