صادرات بی‌ضابطه عامل اصلی گرانی حبوبات است وزارت خارجه حمله به زیرساخت‌های یمن نقض آشکار حقوق بین‌المللی است پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جذب ۶۰ هزار معلم برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ + جزئیات ویدئو| شناسایی ۲۷۰۰ همت تراکنش مظنون به پولشویی در سال ۱۴۰۳ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لاماری هیبرید ۶۵ میلیون تومان افت قیمت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۴۵ میلیون تومان شد لغو محدودیت خریدوفروش حواله و انتقال وکالتی خودرو‌های وارداتی هزینه خرید اوراق برای وام جدید مسکن چقدر می‌شود؟ رشد ۵۰ درصدی مصرف برق در میانه بهار ۱۴۰۴ از طراحی تا تولید؛ نقش حیاتی انواع ورق در صنعت خودروسازی قطعی‌های برق ۴ساعته شد بورس به تعادل رسید | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل افزایش یافت وام خرید مسکن افزایش یافت | محدودیت سن بنا برای وام حذف شد قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا به کانال بالاتر صعود کرد آغاز عملیات اجرایی بوستان کرامت | هشت باغ جدید در انتظار شهروندان مشهدی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ریزش کرد پیش‌فروش لاماری ایما مدل ۱۴۰۴ با تحویل ۱۲۰ روزه از امروز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) واگذاری زمین برای تولید انرژی تجدیدپذیر با اجاره کم نرخ مشارکت اقتصادی در ایران، ۱۹ درصد کمتر از متوسط منطقه است ارزش دارایی صندوق‌های طلا ۳.۶ همت افت کرد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرمصرف‌ها هر ۱۵ روز منتظر دریافت قبض برق باشند تراکنش ماهانه چقدر باشد یارانه نقدی قطع می‌شود؟ برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر تهران- مشهد و برعکس در دهه کرامت ۱۴۰۴ کارمزد کارت‌به‌کارت افزایش یافت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترانزیت ۴.۲ میلیون تن کالا از مرز‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۴ هزار تومانی قیمت هندوانه رکود در بازار خودرو از ابتدای سال تاکنون (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | در صورت توافق، قیمت خودرو چه تغییری می‌کند؟
سرخط خبرها

خودرو تارا اتوماتیک با دنده‌ای چه تفاوتی دارد؟ + مشخصات

  • کد خبر: ۵۵۳۰۸
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
  • ۲
خودرو تارا اتوماتیک با دنده‌ای چه تفاوتی دارد؟ + مشخصات
فروش خودروی جدید تارا در ۲ مدل دنده دستی و دنده اتوماتیک از امروز۲۰ دی آغاز می‌شود، اما این ۲ مدل چه تفاوت‌ها و ویژگی‌های به غیر از گیربکس اتوماتیک دارند که در این مطلب به این موضوع می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، فروش خودروی جدید تارا در ۲ مدل دنده دستی و دنده اتوماتیک از فردا ۲۰ دی آغاز می‌شود، اما این ۲ مدل چه تفاوت‌ها و ویژگی‌های به غیر از گیربکس اتوماتیک دارند که در این مطلب به این موضوع می‌پردازیم.

 

تفاوت‌های مدل اتوماتیک و دنده‌ای خودروی جدید تارا ایران خودرو

جدیدترین محصول ایران خودرو که در گذشته با نام پروژه k۱۳۲ شناخته می‌شد در ۲۹ آذز ۹۹ و با حضور وزیر صنعت و جمعی از مدیران ایران خودرو رسما " تارا" نام گرفت.

 

خودرو تارا اتوماتیک با دنده‌ای چه تفاوتی دارد؟ + مشخصات

تارای ایران خودرو در نمونه دنده‌ای و اتوماتیک به موتور EC۵ یا همان TU۵ پلاس مجهز است. این موتور ۱.۶ لیتری توان تولید ۱۱۰ اسب بخار با گشتاور ۱۵۰ نیوتن متر را دارد که این توان از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی و یا ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.

 

خودرو تارا اتوماتیک با دنده‌ای چه تفاوتی دارد؟ + مشخصات

از جمله تفاوت‌های مدل اتوماتیک نسبت به نوع دستی را می‌توان در افزایش تعداد ایربگ‌ها از ۲ به ۴، صندلی‌های نیمه برقی راننده و سرنشین جلو، تاشوندگی آینه‌های جانبی وجود کمربند ۳ نقطه‌ای و صندلی‌هایی با روکش چرم و پارچه در نوع اتوماتیک ذکر کرد.

 

وجود رینگ‌های ۱۶ اینچی آلمینیومی نسبت به ریگ‌های ۱۵ اینچی فولادی نیز یکی از تغییرات ظاهری نمونه‌های اتوماتیک تارا نسبت به نوع دنده‌ای می‌باشد.

 

ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، سانروف، ایزوفیکس، فرمان و دسته دنده چرمی، نمد درب موتو نیز از جمله تفاوت‌های دیگری ۲ مدل خودروی تارا است.

 

خودرو تارا اتوماتیک با دنده‌ای چه تفاوتی دارد؟ + مشخصات

با توجه به بخشنامه فروش تارا دنده ای، این خودرو با پیش پرداخت ۱۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثبت نام خواهد شد. همچنین برای ثبت نام تارا اتوماتیک نیز به پیش پرداخت ۱۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی نیاز است. بر اساس بخشنامه موجود، ایران خودرو سود مشارکت و انصرافی را برای مشتریان تارا در نظر نگرفته است.

خودرو تارا اتوماتیک با دنده‌ای چه تفاوتی دارد؟ + مشخصات

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
1
3
به جای این یه جیلی امگرند ۷ با موتور ۱۸۰۰ ec7 مدل ۲۰۱۳ دستی میگیرم که تنها خودروی چینی هست که توی تست تصادف یوروانکپ ۴ ستاره ایمنی گرفته و با استهلاک بسیار بسیار کمی که داره و امکانات بینظیرش نسبت به قیمتش و ۱۰ کیسه هوا و سانروف و سیستم صوتی تصویری ۸ اینچ و صندلی برقی چرمی هواپیمایی بزرگ و ۱۳۸ اسب بخار قدرت و رینگ ۱۶ آلومنیومی و تهویه مطبوع اتوماتیک و شیشه های دودی آمریکایی ضد نویز که یه صدای حتی خیلی ریز بعد از ۷ سال استفاده از اتاقش نمیاد و مصرف سوخت بسیار کم ۷ لیتر و کلی امکانات ریز و درشت دیگه ..... میخرم ، مگه مریضم پول بی زبون رو به ماشینی بدم که ارزش قیمتش رو نداره
نبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
2
3
روشن میشه حالا تو بازار میخواید عرضه کنید وای بر ما
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->