معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی نیمه‌اول شهریورماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود بوی بدن چه چیز‌هایی را در مورد سلامتی شما آشکار می‌کند اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد نحوه برگزاری امتحانات نهایی در تابستان ۱۴۰۴ عملیات تی پی بدامِن؛ نقشه شوم آمریکا و انگلیس علیه مصدق آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از فردا (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) + جدول زمانی آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مرداد واریز می‌شود؟ همتی‌فر دادستان جدید مشهد شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما (سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دمای برخی نقاط استان به بیش از ۴۰ درجه خواهد رسید ادعای عضو کمیسیون آموزش مجلس: آغاز مدارس از ۵ سالگی درنهایت منجر به افزایش بهره‌وری شغلی می‌شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بازسازی صحنه جنایت بعد از ۶ سال در جاده میامی مشهد تجهیز ۲۸۰۰ مدرسه به فضای ورزشی در هفته تربیت بدنی سال ۱۴۰۴ دیابت در کودکان چه علائمی دارد؟ سخنگوی آموزش و پرورش: عمده معوقات فرهنگیان طی ۳ سال اخیر، در سال ۱۴۰۴ پرداخت شده است حذف غذا‌های بسیار فرآوری شده، کلید دوبرابر کردن کاهش وزن همه چیز در مورد مضرات سیگار الکترونیکی ۳۰ درصد کاهش تلفات جاده‌ای اربعین ۱۴۰۴ افزایش چاقی در کودکان | زنگ خطری برای آینده سلامت جامعه اجرای «فوق‌العاده خاص» پرستاران منوط به تصویب دولت و تخصیص بودجه دستگیری ۳ متهم ماجرای تیراندازی در چالوس + ویدئو کمبود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران در دهه پایانی ماه صفر فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته است| آماده‌باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: در دهه آخر ماه صفر کمبودی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو نداریم قتل شریک تجاری در باغ ویلا + انداختن جسد در چاه | متهم در آستانه قصاص آغاز طرح «هم‌محله‌ای امام‌رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در مشهد طی دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است  
سرخط خبرها

قتل ۲ برادر به‌دنبال کل‌کلِ خانوادگی در مشهد

  • کد خبر: ۵۵۳۸۷
  • ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
قتل ۲ برادر به‌دنبال کل‌کلِ خانوادگی در مشهد
پس از گذشت ۷ روز از وقوع جنایتی هولناک در منطقه منزل‌آباد مشهد، دیروز متهمان این پرونده با دستور مقام قضایی برای بازسازی صحنه جرم به محل جنایت بازگردانده شدند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ پس از گذشت ۷ روز از وقوع جنایتی هولناک در منطقه منزل‌آباد مشهد، دیروز متهمان این پرونده با دستور مقام قضایی برای بازسازی صحنه جرم به محل جنایت بازگردانده شدند. آن‌ها آنچه در غروب جمعه آن روز گذشته بود را موبه‌مو برای مقام قضایی توضیح دادند، تا پس از ثبت و ضبط آخرین اعترافات متهمان و تکمیل تحقیقات، پرونده به واحد صدور کیفرخواست دادسرای ناحیه ۲ مشهد ارسال شود.

واکاوی این پرونده به ۶ ماه پیش بازمی‌گردد، جایی که جوان مشهدی در تصمیمی عجیب عکسی قدیمی از پسرخاله‌اش را بدون اجازه از آلبوم خانوادگی خارج و در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر می‌کند، بدون اینکه بداند انتشار تصاویر دیگران در فضای مجازی جرم است.
 
مرد جوان با ادبیاتی سخیف و نامناسب جملاتی را زیر تصویر می‌نویسد با این مضمون که این تصویر همان فردی است که خودش را خیلی می‌گیرد و همه ببینید که در گذشته که بوده است. جملاتی که مانند یک چاشنی عمل می‌کند و موجب خشم صاحب عکس می‌شود. اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود و موجب چالشی میان خانواده‌های طرفین می‌شود.

درگیری‌های چند جوان با یکدیگر به همراه کل‌کل و فحاشی موجب بروز کینه میان آن‌ها می‌شود، خانواده‌های آن‌ها نیز با اینکه متوجه ماجرا می‌شوند، اما اقدام مؤثری برای رفع این دلخوری‌ها و کدورت‌ها نمی‌کنند.
در مدت ۶ ماه این افراد بدون توجه به نسبت فامیلی‌شان رویاروی همدیگر قرار می‌گیرند و خشونت نهفته در وجودشان که با انتشار عکسی قدیمی شعله‌ور شده بود را در نزاع‌های جمعی نشان می‌دهند.


کل‌کلی که به منزل‌آباد رسید

هرچند متهمان و مقتولان که دوبرادر بودند، قبلا با یکدیگر درگیر شده و یک‌بار در منزل پدر یکی از آن‌ها هم اقدام به تیراندازی کرده بودند، اما خشم همچنان بر آن‌ها حکمرانی می‌کرد و آن‌ها برای چندمین بار قرار نزاع می‌گذاشتند هر چند که هر بار یکی از طرفین سر قرار حاضر نمی‌شد.
در نهایت روز جمعه آن‌ها در پی یک قرار دیگر با هم روبه‌رو شدند، اما مقتولان که با سمند به محل آمده بودند وقتی متوجه شدند متهمان مسلح هستند، فرار را بر قرار ترجیح داده و از صحنه گریختند.


به رگبار بستن خودرو مقتولان

متهمان نیز با تعقیب آن‌ها چندین‌بار به سمت خودرو مقتولان شلیک کردند. ادامه این تعقیب و گریز درست پس از غروب خورشید به منطقه منزل‌آباد مشهد رسید، تا جایی که در نتیجه تیراندازی‌های بی‌امان سرنشینان خودرو رانای سفید رنگ، باعث شد تا کنترل فرمان از دست راننده خودرو سمند سفید دربیاید و با دیوار یک منزل مسکونی برخورد کند و متوقف شود.

با ایستادن خودرو سمند، متهمان که مترصد فرصتی مناسب بودند، اسلحه به‌دست از خودرو پیاده شدند و خودرو مقتولان را به رگبار بستند و سپس متواری شدند. هر چند ۵ ساعت بعد با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی و دستور قضایی متهمان هنگام فرار به سمت مرز‌های استان در تربت‌حیدریه دستگیر شدند.


دستگیری ۷ متهم

به گفته مقام قضایی در این پرونده ۷ متهم دستگیر کرده‌اند که ۳ نفر به سمت مقتولان تیراندازی داشته‌اند و ۲ نفر از افراد در صحنه جرم حضور داشته و ۲ نفر دیگر نیز زمینه ارتکاب جنایت را مهیا کرده‌اند. عامل اصلی این پرونده که بنا بر تشخیص پزشکی قانونی شلیک‌های او موجب کشته شدن مقتولان شده است، پسر خاله متوفیان و متولد ۱۳۶۰ است.

این فرد در بازسازی صحنه جرم، تمام جزئیات از انتشار تصویر تا نزاع‌های سریالی را توضیح داد.
قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد در حاشیه این صحنه بازسازی با بیان اینکه خانواده‌ها می‌توانستند جلوی وقوع این جنایت را بگیرند، بر نقش پیشگیرانه خانواده‌ها در نزاع میان جوان‌ها و اعضای خانواده تأکید کرد.
وی ادامه داد که تحقیقات پرونده در این مرحله تکمیل شده است و به‌زودی با واگذاری پرونده متهمان به دیگر بخش‌ها، کیفرخواست اولیه این جنایت صادر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->