پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است
سرخط خبرها

رونمایی از زیرساخت هم‌پذیرندگی «کیان» در نمایشگاه تراکنش ایران

  • کد خبر: ۵۵۵۰۷
  • ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
رونمایی از زیرساخت هم‌پذیرندگی «کیان» در نمایشگاه تراکنش ایران
مدیر عامل سازمان فاوا شهرداری مشهد از رونمایی از زیرساخت هم‌پذیرندگی کیف پول‌های موبایلی ایران «کیان» در نمایشگاه تراکنش ایران که هفته آتی برگزار می‌شود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد رجائیان با اعلام این خبر گفت: زیرساخت هم‌پذیرندگی کیف پول‌های موبایلی ایران که با عنوان اختصاری «کیان» از آن نام می‌بریم، در ششمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران با حضور مقامات و مسئولان کشوری رونمایی خواهد شد. سازمان فاوا شهرداری مشهد در این نمایشگاه که روز‌های ۲۳ و ۲۴ دی‌ماه جاری در تهران برگزار می‌شود، حضور داشته و دستاورد‌های خود در زمینه شیوه‌های نوین پرداخت را معرفی خواهد کرد.


وی افزود: موضوع محوری این رویداد با عنوان ITE ۲۰۲۰ در سال جاری، «اکوسیستم بانکداری و پرداخت دیجیتال» است و طی آن موضوعات تخصصی همچون نئوبانک‌ها، کیف پول الکترونیکی، هویت و تحول دیجیتال، چالش بورسی شدن استارتاپ‌ها و خلاء‌های نوآوری در صنعت بانکداری و پرداخت به بحث گذاشته می‌شود.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری مشهد با اشاره به پیش‌زمینه‌های طراحی زیرساخت «کیان» افزود: با گسترش شیوه‌های نوین پرداخت و به‌ویژه کیف پول‌های موبایلی در کشور، امروزه خلأ ناشی از عدم وجود یک زیرساخت یکپارچه برای اپلیکیشن‌های فعال در این زمینه، بیش از پیش احساس می‌شود.


رجائیان در ادامه تصریح کرد: هرچند تعدد کیف پول‌های موبایلی در کشور و روند رو به افزایش آنها، سبب رشد این عرصه در کشور خواهد بود، اما پراکندگی و عدم انسجام آن‌ها می‌تواند شهروندان و کاربران را در فرایند استفاده از آن‌ها دچار سردرگمی و مشکلاتی نماید؛ کما اینکه ضرورت استفاده از کیوآرکد‌های متعدد در مراکز پذیرنده از همین دست مسائل است.


وی با تأکید بر لزوم اسقرار فرایند‌های تسهیل‌کننده برای تشویق جامعه به استفاده از شیوه‌های نوین پرداخت گفت: با توجه به خلأ موجود در این حوزه، زیرساخت هم‌پذیرندگی کیف پول‌های موبایلی کشور با عنوان «کیان» می‌تواند به عنوان یک راهکار بنیادی، سبب همگرایی و انسجام اپلیکیشن‌های فعال در این عرصه شود و بستر لازم برای گرایش بیشتر عموم به این زمینه را فراهم آورد. این زیرساخت نه تنها در مشهد، بلکه در تمامی سطح کشور و برای همه افراد جامعه قابل استفاده بوده و ظرفیت بالایی برای گسترش حوزه خدمات مالی در طراحی آن پیش‌بینی شده است.


لازم به ذکر است؛ در حال حاضر این سرویس در شهر مقدس مشهد در زمینه‌های پرداخت موبایلی مترو، تاکسی و بی‌آرتی، همچنین شارژ پلاک خودرو و پرداخت عوارض خودرو فعال گردیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->