سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش ربیعی به کشته شدن همتای افغانستانی‌اش

  • کد خبر: ۵۵۵۱۷
  • ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
واکنش ربیعی به کشته شدن همتای افغانستانی‌اش
دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت در پیامی حمله تروریستی در کابل و کشته شدن «ضیاء ودان»، از سخنگویان دولت افغانستان، را محکوم کرد و این حادثه را به دولت و مردم این کشور تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در پیام علی ربیعی آمده است: خبر ترور یکی از سخنگویان دولت افغانستان و همراهان ایشان موجب تأثر و تألم دولت و ملت ایران شد. ضمن تسلیت به خانواده بازماندگان، ملت و دولت افغانستان، قویا این حمله تروریستی را محکوم می‌کنیم.

 

سخنگوی دولت در این پیام تصریح کرد: ترور، ابزاری نفرت‌انگیز و غیرقابل‌قبول در دست یافتن به اهداف سیاسی است و هیچ ثمره‌ای جز تقویت دور باطل ناامنی و خشونت نخواهد داشت. به برادران و خواهران خود در افغانستان اطمینان می‌دهیم که در راه مبارزه با تروریسم، خشونت و اشغالگری تا هر زمان که لازم باشد در کنار آن‌ها خواهیم ماند.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->