چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱

  • کد خبر: ۵۵۶۰۶
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
هفته نامه New Scientist در اولین شماره سال جدید میلادی به موضوع وضعیت جهان پرداخته است. نویسندگان نشریه سعی کرده اند در گزارش خود به پرسش‌هایی درباره قدمت، بزرگی، شکل و شمایل، سرعت رشد، طول عمر و حتی وزن آنچه به عنوان جهان هستی می‌شناسیم پاسخ دهند.
نجفی | شهرآرانیوز - هفته نامه New Scientist در اولین شماره سال جدید میلادی به موضوع وضعیت جهان پرداخته است. نویسندگان نشریه سعی کرده اند در گزارش خود به پرسش‌هایی درباره قدمت، بزرگی، شکل و شمایل، سرعت رشد، طول عمر و حتی وزن آنچه به عنوان جهان هستی می‌شناسیم پاسخ دهند. برای نمونه، در پاسخ به بزرگی جهان هستی، تاکنون دورترین کهکشان شناسایی شده از زمین GN-z۱۱ نام گذاری شده است که بیش از ۱۳ میلیارد سال نوری زمان می‌برد تا نور ساطع شده از آن به زمینی‌ها برسد. براساس محاسباتی که مرز‌های علم تاکنون به آن دست یافته است، به احتمال این کهکشان ۳۲ میلیارد سال نوری با کره زمین فاصله دارد، اما مسئله اینجاست که حتی اگر روزی بشریت به این کهکشان پا بگذارد، در انتهای آن با یک دیواره و در واقع انتهای هستی روبه رو نیست! بدون تردید، جهان پس از آن نیز ادامه دارد.
 
هفته نامه در گزارش دیگری به طراحی دورنمای ۲۰۲۱ پرداخته است. می‌نویسد اگر چه همه گیری کووید ۱۹ بسیار طولانی و تغییرات اقلیمی وخیم شده اند، چشم انداز روشنی در افق می‌توان در نظر گرفت. بازگشت زندگی به شرایط عادی یکی از مهم‌ترین ابهامات در سال ۲۰۲۱ است، زیرا با وجود تولید واکسن در پایان ۲۰۲۰، هم چنان درباره نحوه اثرگذاری و شرایط توزیع آن در سراسر جهان تردید‌هایی وجود دارد. شاید در سال جدید میلادی از مردم در نقاط مختلف جهان علاوه بر مدارک هویتی، گواهی واکسیناسیون نیز مطالبه شود. در این سال، سفر‌های بیشتری به مریخ انجام می‌گیرد و ۳ برنامه ناسا به ویژه کاوشگر امید در این سیاره ممکن است همه دانسته‌ها و علم بشر در قبال فضا را بازنویسی کند.
 
در حالی که طرف داران محیط زیست در تلاش برای کاهش مصرف مواد پلاستیکی بودند، با شیوع کرونا مصرف آن دوچندان افزایش یافت. پژوهشگران امیدوارند در سال ۲۰۲۱ بالأخره به جواب این پرسش برسند که آیا ریزاجزای سازنده مواد پلاستیکی به خون انسان‌ها نفوذ می‌کنند و سلول‌ها را می‌کشند.
 
 
برای دانلود این شماره اینجا کلیک کنید
 
شماره‌های دیگر همین مجله
 
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->