دیدار شهردار مشهد با معاونین وزارت اقتصاد و دارایی به منظور افزایش تعاملات فیمابین بیست و دومین جلسه شورای اسلامی استان خراسان رضوی برگزار شد + فیلم (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعمال تخفیف ۵۰ درصدی برای عوارض تجدید بنا‌های تجاری در مشهد ره‌باغ بهشت؛ بهشت آثار تاریخی مشهد ابلاغ دستورالعمل بهره‌برداری و نگه‌داری بوستان‌ها و سایت‌های بانوان در مشهد اراده قاطعی برای توقف فعالیت پیمانکار معدن دیزدر وجود ندارد | چوب حراج به میراثی ۴۰۰۰ ساله معضل تجمع مراکز درمانی در  احمدآباد مشهد با ابزار‌های تشویقی حل می‌شود استاندار خراسان رضوی: روح معنوی اسلام در بناها بروز می‌کند طراحی داشبورد مدیریتی جرائم و تخلفات شهری در مشهد | اولین داشبورد جرائم شهری در کشور آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین دهکده مدرن ورزشی شرق کشور در مشهد افزایش تعداد عرضه کنندگان لباس‌های مستعمل در مشهد درباره شکل‌گیری بولوار شهید قرنی مشهد| قصه ۶۰ ساله «قرنی» تاسیس چند مرکز خلاقیت و نوآوری تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر در مشهد تخصیص ۴‌میلیارد تومان برای بهسازی پیاده‌رو‌های برخی محلات منطقه ۳ شهرداری مشهد ویژگی‌ شهر ترمیمی وجود المان‌های طبیعی در آن است | المان‌های شهری مشهد به صورت دائم جانمایی شود در یک‌صدوسیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | هر ماه ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود تصویب طرح تفصیلی ۲ منطقه منفصل مشهد | پایان بلاتکلیفی ۱۲ ساله قرقی و مهرگان اعمال قانون ۱۶۰۸ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۶۵ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جدیدترین آمار ساختمان‌های ناایمن مشهد اعلام شد شهرداری مشهد به حوزه نوآوری و خلاقیت وارد می‌شود+ فیلم تعداد فوتی‌های مشهد در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
سرخط خبرها

ساخت‌وسازهای غیرمجاز، ناشی از نبود طرح‌های تفصیلی در استان است

  • کد خبر: ۵۵۸۷۹
  • ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴
ساخت‌وسازهای غیرمجاز، ناشی از نبود طرح‌های تفصیلی در استان است
رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی گفت: ساخت‌وسازهای غیرمجاز و بی‌رویه در نقاط مختلف استان از نبود و اجرای درست طرح‌های تفصیلی نشئت می‌گیرد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، شهناز رمارم در جلسه شورای اسلامی استان که امروز در دفتر مرکزی شورای اسلامی شهرمشهد برگزار شد، با اشاره به اتفاقات دی‌ماه به‌ویژه آتش‌سوزی گسترده مجتمع پلاسکو تهران در سالهای گذشته تصریح کرد: رفع خطر از شهروندان و اطفای حریق در شهرستان‌ها، با خرید تجهیزات و به‌کارگیری نیروی متخصص آتش‌نشان امکان‌پذیر است.

 

وی افزود: حدود ۷۰۰ آتش‌نشان جدید در استان استخدام شدند که فعالیتشان را به فال نیک می‌گیریم، اما این تعداد بازهم با‌توجه‌به نیاز این حوزه کافی نخواهد بود. در شهرستان‌ها و حتی روستاها خلأ تجهیزات داریم و امکان خرید تجهیزات در این بخش محدود است، اما به این امر نیز باید مانند شهرهای بزرگ پرداخته شود.


وی ادامه داد: همچنین معضل ساخت‌وسازهای غیرمجاز را داریم که امکان خطر حریق را افزایش می‌دهد، به‌طوری‌که به‌دلیل همین ساخت‌وسازهای غیرکارشناسانه به‌ویژه در حاشیه شهر و شهرستان‌های کوچک، تردد خودروهای آتش‌نشانی برای رفع خطر با مشکل روبه‌رو شده است. حادثه پلاسکو زنگ خطری بود که هشدار داد باید به‌طور جامع به این موضوع بپردازیم.

 

قطعی برق و نوسانات برق خسارت میلیونی به ما می‌زند

در ادامه  امیر احمدی، نماینده شورای اسلامی شهرستان بجستان و رئیس کمیسیون کشاورزی شورای اسلامی شهرستان‌های خراسان رضوی، در این جلسه با انتقاد از عملکرد جهاد کشاورزی گفت: سازمان جهاد کشاورزی که متولی تأمین غذای مردم است، به وظیفه‌اش عمل نمی‌کند. دستگاه نظارتی جهاد بیمار است. تخلفات آشکاری در حوزه توزیع مشاهده می‌شود و رابطه‌ها جایگزین ضابطه شده است. توزیع ماشین‌آلات کشاورزی در شهرستان بجستان از تخلفات آشکار است. همچنین به افرادی تراکتور دادند که حتی یک متر زمین کشاورزی از خود ندارند و قول‌نامه صوری ارائه کرده‌اند و گاهی ۵ تا ۸ دستگاه تراکتور گرفته‌اند.


وی تأکید کرد: نه بازرسی و نظارت این سازمان جوابگوست، نه مدیران شهرستان. در جذب ردیف استخدامی نیز تخلف آشکاری شده است. ۸نفر به‌نام شهرستان یونسی استخدام شده‌اند، ولی در کوتاه‌ترین مدت با رابطه و سفارش جابه‌جا شدند و شهر ما که قطب کشاورزی استان است، حال با یک نفر اداره می‌شود.


امیراحمدی افزود: نیروهای یونسی که بهترین کارشناسان بودند کجا رفتند؟ یا دستور برگرداندن این نیروها رو بدهید یا در آن اداره را قفل کنید.


وی تأکید کرد: وقتی قیمت نهاده‌ها به اوج رسید، شنیدیم که صدها تن جو بعد از بارگیری از بندر، هنوز به شهرستان نرسیده بود، ناپدید شد. دامداران کوچک با مشکل ممیزی زمین برای احداث دامداری برخورد کردند. به‌علت اینکه در صدور مجوز دامداری کارشکنی شد، مهاجرت به حاشیه شهرها اوج گرفت. به این دامداران نه برق می‌دهند، نه آب و از خدمات محروم‌اند. باید تکلیف آن‌ها روشن شود.


رئیس کمیسیون جهاد کشاورزی خراسان رضوی تأکید کرد: مشکل احداث جاده‌های بین مزارع تغییر کاربری اراضی برای بندهای خاکی است. این چه دستورالعملی است که دامداران و کشاورزان مستأصل‌اند؟! به داد ما برسید و تکلیف کشاورز را روشن کنید. رئیس سازمان با این‌همه تخلفات سازمانش چه جوابی دارد به ما بدهد؟!


وی افزود: اخبار خیلی خطرناکی دارم که در جلسه علنی نمی‌توان توضیح داد. قطعی برق و نوسانات برق خسارت میلیونی به ما می‌زند. قطعی برق و روشن‌کردن دوباره پمپ و الکتروموتور برابر ۲۰ ساعت کار یک پمپ هزینه‌بر است. این هزینه‌ها را از کجا باید تأمین کنیم؟!

 

لازم به ذکر است در این جلسه تفاهم نامه ای بین شرکت توزیع برق و شورای اسلامی استان مبنی بر اینکه از ظرفیت مردمی و‌نهادها در راستای استفاده صحیح از منابع انرژی منعقد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->