جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

۲ واحد بسته‌بندی و عرضه تخم‌مرغ «تلاونگ» و «اریکه» پلمب شد

  • کد خبر: ۵۵۹۱۹
  • ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
  • ۱
۲ واحد بسته‌بندی و عرضه تخم‌مرغ «تلاونگ» و «اریکه» پلمب شد
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: ۲ واحد بسته‌بندی و عرضه تخم‌مرغ «تلاونگ» و «اریکه» در استان، که تخم‌مرغ را گرانتر از نرخ مصوب خریداری و عرضه می‌کردند، پلمب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: ۲ واحد بسته‌بندی و عرضه تخم‌مرغ «تلاونگ» و «اریکه» در استان، که تخم‌مرغ را گرانتر از نرخ مصوب خریداری و عرضه می‌کردند، پلمب شد.

سعید محمدی پور افزود: واحدهای «تلاونگ» و «اریکه» تخم مرغ را بالاتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار خریداری و پس از بسته بندی، محصول نهایی را با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب در بازار عرضه می کردند.

وی یادآورشد: با توجه به اینکه این ۲ واحد تولیدی، قیمت های مصوب را رعایت نکرده بودند برای بازه زمانی ۲۵ روز گذشته که تخلف رخ داده بود، بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان جریمه شدند.

محمدی پور اظهارداشت: همه واحدهای تولیدی موظف به رعایت قیمت مصوب تنظیم بازار هستند و با توجه به اینکه تخم مرغ نیز یکی از کالاهای اساسی محسوب می‌شود، حساسیت و تاکید بر روی آن بیشتر است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: پرونده یکی از این واحدها به تعزیرات حکومتی استان و دیگری به تعزیرات حکومتی شهرستان های استان برای بررسی قاضی ارجاع شد.

وی خاطر نشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی ۵۴ واحد مرغداری مرغ تخم گذار را معرفی کرده‌بود که از این میان، ۱۴ واحد به سن تخم گذاری نرسیده بود یا بالاتر از آن قرار داشت.

محمدی پور ادامه داد: از ۴۰ مورد باقی مانده، ۲۱ مورد متخلف بودند و نهاده های دامی دولتی را دریافت می کردند اما محصول را تحویل مبادی تعیین شده نمی دادند و بر همین اساس این ۲۱ واحد به ارزش پنج میلیارد تومان جریمه شدند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: سازمان تعزیران حکومتی می تواند این واحدهای تولیدی را تا سه برابر به جرم عرضه خارج از شبکه جریمه کند.

وی اضافه کرد: در سطح شهرستان ها نیز، واحدهایی که اقدام به خرید و فروش تخم مرغ با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب کنند، با برخورد کارشناسان بازرسان صمت مواجه می شوند چون تخم مرغ یک محصول تنظیم بازاری است و باید با نرخ مصوب عرضه شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
0
0
این چه شیوه ای هست برای گران‌فروشی بسته بندی محصولات زمان لازم میخواهد و کمک دولت به تولیدکنندگان . نه اینکه یک روزه دستور صادر شود که محصولات باید بسته بندی شود و فشار گران‌فروشی بر سر مصرف کنندگان . این روش غلط هست . به غیر از هرج و مرج در بازار خرید و فروش نتیجه ای ندارد .مسولین از خواب بیدار شوند . آب به آسیاب دشمنان نریزند .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->