نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار پلیس فتا استان درباره پیامک‌های قطع یارانه

  • کد خبر: ۵۵۹۸
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
هشدار پلیس فتا استان درباره پیامک‌های قطع یارانه
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی در خصوص دریافت پیامک‌های جعلی در خصوص قطع یارانه هشدار داد.

نجمه سرباز –شهرآرانیوز، سرهنگ جواد جهانشیری با بیان اینکه هنوز بخشنامه‌ای در خصوص قطع پیامک یارانه و ساز و کارهایش برای پلیس فتا اعلام نشده، افزود:، اما موضوعی که اهمیت زیادی دارد این است که شهروندان اخبار و اطلاعات مربوط به موضوع یارانه را از سایت‌ها و منابع معتبر دنبال کنند.
به گفته وی، اینکه چه تعداد افراد جامعه شامل قطعی یارانه می‌شوند، تمام اطلاعات و توضیحات مربوط به این افراد از طریق ستاد اجرایی هدفمندی یارانه‌ها ارائه می‌شود و مردم هم فقط از منابع معتبر درخواست‌های خود را پیگیر باشند.
سرهنگ جهانشیری خاطرنشان کرد: اگر قراراست درگاهی برای ثبت اعتراض شهروندان باشد، باید همان درگاهی باشد که خود وزارتخانه مربوطه اش اعلام می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه افرادی با ارسال پیامک‌هایی تحت عنوان یارانه شما قطع می‌شود، شهروندان را به سایت‌های تقلبی و جعلی می‌کشانند و با فریب آنها، اطلاعات حساب بانکی را دریافت می‌کنند و به حساب‌های بانکی افراد دستبرد می‌زنند.
به گفته وی، این افراد، متاسفانه شهروندان را برای چک کردن و اصلاح اطلاعات بانکی به پای سایت‌های جعلی می‌کشانند و به جزئیات حساب بانکی افراد دسترسی پیدا می‌کنند.
جهانشیری با بیان اینکه از آنجائی که وظیفه پلیس فتا حفظ امنیت و ایجاد و حفظ احساس امنیت عمومی در فضای سایبری است، تصریح کرد: لذا نظارت و رصد کامل در این موارد را در اولویت کار خود قرار داده و اگر خدای ناکرده، فردی یا افرادی در این امر دچار آسیب شوند، رسیدگی می‌کنیم و به صورت مداوم بر این موضوع نظارت داریم..
بر اساس این خبر، سامانه درخواست برقراری مجدد یارانه‌های نقدی برای ثبت اعتراض به قطع یارانه نقدی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه‌اندازی شده است و تمام سرپرستان خانواری که یارانه آن‌ها فقط در سال ۹۸ قطع شده، می‌توانند با ثبت کد رهگیری خود در این سامانه اعتراض خود را ثبت کنند
پس از مراجعه به دفتر پیشخوان و ثبت اعتراض، «کد رهگیری» به سرپرست خانوار پیامک می‌شود و پس از آن باید به سایت ثبت درخواست رسیدگی برقراری مجدد یارانه نقدی به نشانی yaraneh۱۰.mcls.gov.ir مراجعه و با وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار و کد رهگیری دریافت شده از دفتر پیشخوان اعتراض خود را ثبت کنند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->