مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خبر‌های تازه از حذف یارانه ها/ کمتر از ۱۰ درصد به حذف شدگان اعتراض کردند

  • کد خبر: ۵۸۷۲
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
خبر‌های تازه از حذف یارانه ها/ کمتر از ۱۰ درصد به حذف شدگان اعتراض کردند
سخنگوی ستاد حذف یارانه با تشریح نحوه راه اندازی این ستاد گفت: ستاد تبصره ۱۴ رئیس نداشته، اما دستگاه‌ها به صورت هماهنگ وظایف خود را ایفا می‌کنند، همچنین بعد از حذف مرحله اول تعدادی از یارانه بگیران، نرخ اعتراض در دفاتر پیشخوان کمتر از ۱۰ درصد بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز ، حسین میرزایی  با بیان اینکه، یک مطالبه ملی برای حذف یارانه نقدی افراد ثروتمند شکل گرفته و تکلیف قانونی نیز برای این موضوع در تبصره ۱۴ قانون بودجه گنجانده شده، گفت: بعد از تصویب تبصره ۱۴ قانون بودجه در مجلس، آیین نامه اجرایی آن در دولت مصوب شده و نقش دستگا‌های مختلف برای حذف یارانه نقدی ثروتمندان مشخص شده است.

به گفته میرزایی، وظایف دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان هدفمندی یارانه‌ها و وزارت کار در این ستاد مشخص شده است. بر این اساس، فرایند شناسایی خانوار‌های ثروتمند با وزارت کار، اطلاع رسانی بر عهده وزارت ارتباطات، ساماندهی مراجعات مردم با وزارت کشور و دفاتر پیشخوان دولتی و در نهایت واریز، قطع یا برقراری مجدد یارانه نقدی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها خواهد بود.

رئیس ستاد حذف یارانه، رئیس ندارد

این مقام مسئول در پاسخ به سوالی درباره نحوه تشکیل ستاد تبصره ۱۴ و ابهامات مطرح شده، گفت: نمایندگان دستگاه‌ها از جمله سازمان هدفمندی در جلسات این ستاد حاضر شده‌اند.

میرزایی ادامه داد، سخنگوی ستاد نیز طی هماهنگی صورت گرفته بین شورای اطلاع رسانی دولت و وزارت کار انتخاب شده است.

وی افزود، ستاد تبصره ۱۴ قانون بودجه با هدف هماهنگی بین دستگاه‌های مورد اشاره تشکیل شده و در حال حاضر در این ستاد فردی به عنوان رئیس حضور ندارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه، در یک روز با چند هزار تماس مردمی برای شفاف سازی طرح حذف یارانه‌ها مواجه بوده‌ایم، گفت: بعد از قطع دور اول یارانه افراد متمول، یک سری اشکال و اختلال در سازمان هدفمندی یارانه‌ها ایجاد شده بود که با همراهی این سازمان مجدد پیامک به تعدادی از خانوار‌ها ارسال شد.

وی با اشاره به اینکه، ستاد تبصره ۱۴ رئیس نداشته، اما دستگاه‌ها به صورت هماهنگ وظایف خود را ایفا می‌کنند، همچنین بعد از حذف مرحله اول تعدادی از یارانه بگیران، نرخ اعتراض در دفاتر پیشخوان کمتر از ۱۰ درصد بوده است.

میرزایی با بیان اینکه، هم اکنون سه تیم پایش و نظارت برای اجرای حذف یارانه ثروتمندان و پاسخگویی به مردم در ستاد تشکیل شده است، گفت: در موضوع سازمان هدفمندی نیز یک مشکل فنی ایجاد شده بود و سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز همکاری لازم را در این خصوص اعمال کرد تا از این مرحله نیز عبور کنیم.

پیش بینی صرفه جویی گسترده در پرداخت یارانه نقدی تا پایان سال

این مقام مسئول تاکید کرد، در صورتی که این طرح به همین سرعت پیش برود در پایان سال حداقل ۷ هزار میلیارد تومان در منابع در نظر گرفته شده برای پرداخت یارانه نقدی صرفه جویی خواهد شد.

وی افزود، به دنبال آن هستیم تا مبالغی که از محل قطع یارانه نقدی برای دولت ایجاد می‌شود، شناسنامه‌دار شود و به صورت "بدون حساب و کتاب" توزیع و مصرف نشود.

میرزایی با بیان اینکه، در حال حاضر در ستاد تبصره ۱۴ اختلافی بین دستگاه‌های مجری ایجاد نشده است، تاکید کرد، تیم‌های مختلفی برای پاسخگویی و پایش از جمله تیم کارشناسی و شناسایی، تیم پاسخگویی در سامانه به مردم و تیم پایش عملکرد دفاتر پیشخوان دولت تشکیل شده است.

منبع:تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->