اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

کاهش اطلاعات غلط به‌دنبال عدم دسترسی ترامپ به توئیتر

  • کد خبر: ۵۶۱۴۹
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷
کاهش اطلاعات غلط به‌دنبال عدم دسترسی ترامپ به توئیتر
در هفته‌ای که منجر به عدم دسترسی ترامپ به شبکه اجتماعی توئیتر شد، اطلاعات غلط درباره تقلب در انتخابات ۷۳ درصد کم شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یک هفته پس از آنکه توئیتر حساب کاربری رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، را حذف کرد، براساس گزارش ارائه شده از سوی روزنامه واشنگتن پست، میزان اطلاعات غلط آنلاین در رابطه با تقلب در انتخابات ریاست جمهوری با کاهش ۷۳ درصدی روبه‌رو شد. واشنگتن پست با استناد به داده‌های مؤسسه تحلیلگر Zignal Labs گزارش داد که میزان صحبت‌ها درباره تقلب در انتخابات از ۲/۵ میلیون به ۶۸۸ هزار مورد در بین مجموعه‌ای از رسانه‌های اجتماعی کاهش یافته است.
 
توئیتر حساب کاربری ترامپ را در روز ۱۹ دی‌ماه، ۲ روز پس از حمله گروهی از طرف‌داران وی به ساختمان کنگره آمریکا در شورشی که منجر به کشته‌شدن چندین نفر از جمله یک افسر پلیس شد، برای همیشه بست. ادعا‌های جعلی ذکر شده توسط او در رابطه با تقلب در انتخابات آمریکا منجر به چنین اقدامی از سوی توئیتر شده است.
 
داده‌های موسسه Zignal از تاریخ ۲۰ دی تا ۲۶ دی‌ماه را پوشش می‌دهد. همچنین این داده‌ها مشخص می‌کند که در آن زمان، هشتگ‌ها و شعار‌های بسیار کمتری مربوط به حمله به ساختمان کنگره آمریکا در فیس‌بوک، اینستاگرام، توئیتر و سایر شبکه‌های اجتماعی استفاده شده. بنابر گزارش ارائه شده میزان استفاده از هشتگِ #FightforTrump به میزان ۹۵ درصد و هشتگِ #HoldTheLine و March for Trump بیش از ۹۵ درصد افت کرده.
 
تنها توئیتر حساب کاربری ترامپ را مسدود نکرده. فیس‌بوک در تاریخ ۱۸ دی و اسنپ‌چت در تاریخ ۲۴ دی حساب کاربری ترامپ را مسدود کردند. همچنین برخی از شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت خود ضمن سرکوب افزایش تحریک به خشونت‌ها از آن‌ها ابراز نگرانی کردند. به عنوان مثال یوتیوب، کانال پادکست «اتاق جنگ» استیو بانون را در تاریخ ۱۹ دی مسدود کرد. دقیقا همان روزی که ساب‌ردیتِ r/Donaldtrump توسط ردیت مسدود شد.
 
گراهام بروکی، مدیر آزمایشگاه تحقیقات پزشکی قانونی دیجیتال شورای آتلانتیک به پست گفت: «نتیجه نهایی این است که این پلت‌فرم‌زدایی، به‌خصوص در مقیاسی که هفته گذشته رخ داد، سرعت حرکت و توانایی دسترسی به مخاطبان جدید را محدود می‌کند.»
 
منبع: دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->