سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش اطلاعات غلط به‌دنبال عدم دسترسی ترامپ به توئیتر

  • کد خبر: ۵۶۱۴۹
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷
کاهش اطلاعات غلط به‌دنبال عدم دسترسی ترامپ به توئیتر
در هفته‌ای که منجر به عدم دسترسی ترامپ به شبکه اجتماعی توئیتر شد، اطلاعات غلط درباره تقلب در انتخابات ۷۳ درصد کم شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یک هفته پس از آنکه توئیتر حساب کاربری رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، را حذف کرد، براساس گزارش ارائه شده از سوی روزنامه واشنگتن پست، میزان اطلاعات غلط آنلاین در رابطه با تقلب در انتخابات ریاست جمهوری با کاهش ۷۳ درصدی روبه‌رو شد. واشنگتن پست با استناد به داده‌های مؤسسه تحلیلگر Zignal Labs گزارش داد که میزان صحبت‌ها درباره تقلب در انتخابات از ۲/۵ میلیون به ۶۸۸ هزار مورد در بین مجموعه‌ای از رسانه‌های اجتماعی کاهش یافته است.
 
توئیتر حساب کاربری ترامپ را در روز ۱۹ دی‌ماه، ۲ روز پس از حمله گروهی از طرف‌داران وی به ساختمان کنگره آمریکا در شورشی که منجر به کشته‌شدن چندین نفر از جمله یک افسر پلیس شد، برای همیشه بست. ادعا‌های جعلی ذکر شده توسط او در رابطه با تقلب در انتخابات آمریکا منجر به چنین اقدامی از سوی توئیتر شده است.
 
داده‌های موسسه Zignal از تاریخ ۲۰ دی تا ۲۶ دی‌ماه را پوشش می‌دهد. همچنین این داده‌ها مشخص می‌کند که در آن زمان، هشتگ‌ها و شعار‌های بسیار کمتری مربوط به حمله به ساختمان کنگره آمریکا در فیس‌بوک، اینستاگرام، توئیتر و سایر شبکه‌های اجتماعی استفاده شده. بنابر گزارش ارائه شده میزان استفاده از هشتگِ #FightforTrump به میزان ۹۵ درصد و هشتگِ #HoldTheLine و March for Trump بیش از ۹۵ درصد افت کرده.
 
تنها توئیتر حساب کاربری ترامپ را مسدود نکرده. فیس‌بوک در تاریخ ۱۸ دی و اسنپ‌چت در تاریخ ۲۴ دی حساب کاربری ترامپ را مسدود کردند. همچنین برخی از شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت خود ضمن سرکوب افزایش تحریک به خشونت‌ها از آن‌ها ابراز نگرانی کردند. به عنوان مثال یوتیوب، کانال پادکست «اتاق جنگ» استیو بانون را در تاریخ ۱۹ دی مسدود کرد. دقیقا همان روزی که ساب‌ردیتِ r/Donaldtrump توسط ردیت مسدود شد.
 
گراهام بروکی، مدیر آزمایشگاه تحقیقات پزشکی قانونی دیجیتال شورای آتلانتیک به پست گفت: «نتیجه نهایی این است که این پلت‌فرم‌زدایی، به‌خصوص در مقیاسی که هفته گذشته رخ داد، سرعت حرکت و توانایی دسترسی به مخاطبان جدید را محدود می‌کند.»
 
منبع: دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->