آیا تجربه سال ۹۷ درباره نرخ دلار تکرار می‌شود؟ | ریزش قیمت دلار چقدر محتمل است؟ سرپرست گروه موسیقی بیدل: موسیقی مقامی خراسان نه تنها در کشور بلکه در سطح جهان زبان‌زد است مصرف ۶۰ میلیون مترمکعب گاز در خراسان رضوی در ۲۴ ساعت اخیر (۲۱ بهمن۱۴۰۳) احتمال افزایش زمان معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه قیمت خودرو‌های خارجی در مدار رشد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک ۹۵۰ میلیون تومان شد تا پایان هفته، ۴ حراج جدید سکه برگزار می‌شود (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) زمان عرضه‌اولیه «الکتروماد» تغییر کرد دوئل طلا در برابر بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی: یک هیئت اقتصادی به ازبکستان اعزام می‌شود طلا در مشهد به گرمی ۶.۵ میلیون تومان رسید (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | حباب سکه افزایش یافت بررسی وضعیت حرکت قطارها از ایستگاه راه‌آهن مشهد هم‌زمان با بارش برف (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) دلار ۹۰ هزار تومان شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | ورود سکه به کانال ۷۶ میلیون تومان ویدئو | مدیرعامل بورس کالا: به‌زودی گواهی سپرده خودرو عرضه می‌شود کارت رفاهی ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ + شرایط پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده ۸ محصول ایران‌خودرو ویژه دهه فجر ۱۴۰۳ آغاز شد + جزئیات و جدول محاسبه درست سبد معیشت ملاک تعیین مزد کارگران باشد خرمای موردنیاز ماه رمضان با قیمت‌های تنظیم‌بازاری تأمین است | تورم به انواع رطب هم رسید طلا از بیت کوین پیشی گرفت (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) رشد ۵۰ درصدی بیت کوین در راه است؟ (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شایعه عرضه خودرو‌های مدل ۱۴۰۴ تکذیب شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | بادمجان چند؟ پیش‌فروش لاماری ایما بنزینی از امروز با تحویل فوری (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی مشهد در حال انجام است (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) + ویدئو جزئیات حراج گسترده سکه در مرکز مبادله از فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) بهره‌برداری از ۳۶ کلان‌پروژه برق‌رسانی شهری و روستایی هم‌زمان با دهه فجر در خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) بخشودگی جرائم کشاورزان خسارت‌دیده خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۲
سرخط خبرها

باج‌گیری رانندگان در بنادر برای ارسال نهاده دانی به مرغدار

  • کد خبر: ۵۶۴۷۷
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
باج‌گیری رانندگان در بنادر برای ارسال نهاده دانی به مرغدار
باج گیری رانندگان کامیون در بنادر به معضل جدید مرغداران تبدیل شده است به طوریکه این رانندگان به ازای دریافت مبلغ بیشتر از بارنامه حاضر به بارگیری نهاده دانی می‌شوند.
طنین همتی|شهرآرانیوز، بعد از کش‌و‌قوس‌های یک‌ساله‌ای که مرغدار بر سر نبود نهاده دانی و کمبود آن در بازار داشت، این مشکل شکل دیگری به خود گرفته است و تولیدکنندگان از باج‌گیری کامیون‌داران در بنادر برای ارسال نهاده دانی گله دارند، به‌طوری‌که حتی مبلغی دوبرابر بارنامه درخواست می‌کنند تا بار را به دست مرغدار برسانند.

 

باتوجه‌به اینکه نهاده باید هرچه سریع‌تر به دست مرغدار برسد، مرغداران حاضرند مبلغ اضافه را به کامیون‌دار پرداخت کنند که متأسفانه این موضوع به معضلی برای مرغدار تبدیل شده و از طرفی این نوع اخاذی بین کامیون‌داران مرسوم و عادی شده است.

 

سلطان محمدی، یکی از مرغداران در خراسان رضوی، در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: این امر به مشکلی کشوری برای دامداران و مرغدان تبدیل شده، به‌طور مثال کامیون‌دار برای هزینه باری که از بندر به مقصد مشهد، در بارنامه هر تن ۳۹۰هزار تومان است، با تماس با مرغدار مبلغ بیشتری از نرخ بارنامه درخواست و تهدید می‌کند اگر مبلغ بار اضافه‌تر پرداخت نشود، بار را ارسال نمی‌کند. به‌طور مثال راننده برای باری که کرایه حمل آن تا مشهد ۸میلیون تومان است، تقاضای مبلغ ۱۶میلیون تومان می‌کند.

 

دبیر انجمن مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی افزود: جای سؤال است که چرا قبل از بارگیری، راننده اطلاعات مرغدار را دارد. درکل روال این‌گونه است که کامیون‌دار پس از ثبت بارنامه اطلاعات را می‌گیرد. متأسفانه در باربری‌های بنادر افرادی هستند که اطلاعات خریدار را قبل از بارگیری به افرادی می‌فروشند و زمینه را برای سوءاستفاده و اخاذی این افراد فراهم می‌کنند.

 

وی ادامه داد: نامه‌نگاری‌های فراوانی برای رسیدگی به این موضوع انجام شده که درعمل هیچ نتیجه‌ای نداده است. متأسفانه تولیدکننده آن‌چنان درگیر داستان‌های حاشیه‌ای شده است که مشکل تأمین نهاده‌ها که بعد از مدت‌ها حل شده بود، به شکل دیگری بروز کرده است. مرغدار مبلغ اضافه کرایه را که خارج از بارنامه است، از کجا تأمین کند؟!

 

سلطان محمدی تصریح کرد: اکنون با تولید مازاد مرغ مواجهیم و قیمت مرغ در بازار تقریبا زیر قیمت مصوب است. از طرفی هزینه‌های جاری افزایش یافته است که این باج‌گیری برای حمل بار هم به آن اضافه شده است. البته همه این مشکل ناشی از سوءمدیریت در بندر است و راننده موظف است براساس بارنامه بار را بیاورد، زیرا همین راننده لاستیک و تجهیزات یارانه‌ای از دولت می‌گیرد، ولی بازهم صاحب بار را تحت فشار می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه درنهایت مرغدار ناچار است کوتاه بیاید و این مبلغ را برای دریافت هرچه زودتر بارش پرداخت کند، افزود: اکنون دوره پرورش مرغ را ۴۰ روز اعلام کرده‌اند، به این معنی که پرورش مرغ بیشتر از این تعداد روز ممنوع است، اما نهاده را زمانی می‌دهند که جوجه‌ها روانه سالن‌های مرغداری می‌شوند. همچنین پس از ثبت مدارک دریافت نهاده، ۱۰روز زمان می‌برد که درخواست در سامانه بازارگاه ثبت و اعلام بار انجام شود.

 

تا زمانی که مرغدار این بار را خرید کند و به بندر اعلام شود، ۳۰روز از دوره پرورش مرغدار گذشته و مجبور است در این بازه زمانی که درگیر ثبت و ارسال سفارش است، نهاده را از بازار آزاد با مبلغی بیشتر تهیه کند. کامیون‌دار نیز با علم به اینکه مرغدار گرفتار است، در این میان سوءاستفاده می‌کند.

 

به‌گزارش شهرآرانیوز، با پیگیری در بنادر مشخص شد افرادی در بنادر هستند که مشخصات مرغدار را به رانندگان می‌دهند و به‌ازای آن مبلغ ۲۰۰هزار تومان از راننده دریافت می‌کنند و راننده هم با استفاده از این اطلاعات مبلغی دوبرابر بارنامه از مرغدار اخاذی می‌کند.

 

حال سؤال اینجاست که چرا راننده مبلغ اضافه دریافت می‌کند و درحالی‌که اطلاعات مرغدار باید بعد از بارگیری در اختیار راننده قرار بگیرد، قبل از بارگیری به دست راننده می‌رسد و او در صورت دریافت پول اضافه حاضر به بارگیری می‌شود؟

 

یکی از باربری‌های بندر امام خمینی با تأیید این مطلب به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: متأسفانه به‌دلیل کمبود راننده این نوع سودجویی بین رانندگان به وجود آمده است و رانندگان برای اینکه بار را زودتر به دست مرغدار برسانند، تقاضای مبلغ بیشتری می‌کنند. به گفته این باربری گیرنده بار هم مقصر است که حاضر می شود این مبلغ اضافه را به رانندگان پرداخت کند



اما یکی از مرغدار در پاسخ به این مطلب گفت: ما ناچاریم برای اینکه این نهاده را زودتر دریافت کنیم این مبلغ اضافی بارنامه را به راننده پرداخت کنیم.



تعزیرات در حال پیگیری موضوع باجگیری رانندگان حمل نهاده دانی در بنادر

به گزارش شهرآرانیوز این موضوع را از مدیر طیور جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی پیگیری کردیم. یعبوب زاده به تایید این مطلب اظهار کرد:ما هم از این موضوع اطلاع داریم حتی چند مورد هم که اسنادی داشتند به تعزیرات معرفی شدند.

 

یک تعداد از مرغداران این نگرانی را داشتند که در صورت ارسال مدارک به تعزیرات در ارسال بعدی بارشان به مشکل برخوردند و بارگیری به شهرشان انجام نشود. ما هم در این خصوص پیگیری ها و مکاتبات را انجام دادیم.



یعقوب زاده افزود: طی رصد و پایشی که صورت گرفته ۸۰ درصد مرغداران این مشکل را داشتند که ما هم به اداره کل تعزیرات اعلام کردیم که درحال پیگیری است.


مرغداران اسناد و مدارک را به بازرسی سازمان صمت ارائه دهند

کارشناس مسئول نظارت برکالا و خدمات سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی دراین باره به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: این مبلغ پشت کرایه ای که اصطلاح آن است به عنوان یک تخلف محسوب می شود و مرغدارای که این مبلغ راپرداخت می کند مسلما در بهای تمام شده محصولش تاثیرگذار خواهد بود.

 

اخوان ادامه داد: تمام تامین کنندگان و توزیع کنندگان ملزم هستند در مورد نهاده ها قیمت مصوب را رعایت کنند چون سقف قیمت مصوب بر اساس سازمان حمایت اعلام می شود. و این مبلغ اضافی که مرغدار پرداخت می کند مسلما مجبور است در قیمت مرغش اعمال کند که این تخلف محسوب می شود.

 

وی افزود: بدلیل مسافت چون این سفارشات به صورت تلفنی صورت می گیرد زمینه را برای تخلف سودجویان فراهم می کند و مرغدار بهتر است حضوری اقدامات برای دریافت بار را انجام دهد.



وی تاکید کرد: اگر مرغداری مجبور شده پرداخت کرایه پشت بارنامه ای داشته باشد اسناد و مدارک از جمله رسید پرداخت وجه بانکی و... را ارائه دهد ما هم در حوزه نظارت حتما پیگیری را انجام می دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->