فرزین برای شرکت در اجلاس روسای بانک‌های مرکزی عازم چین شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) تا پایان هفته، همه رانندگان کامیون بیمه می‌شوند| پرداخت مطالبات نانوایان به‌همراه معوقات آن تا پایان خرداد ۱۴۰۴ رشد ۱۴۳ درصدی صادرات پسته در سال ۱۴۰۳ مصوبه اصلاح تعیین ضریب حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد صادرات ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت دام در عربستان سعودی پیش از عید قربان چقدر است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | تارا ۹۲۸ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | دیگنیتی از ۲ میلیارد تومان فراتر رفت صاحب‌خانه‌ها چگونه می‌توانند وام ۲۸۰ میلیون تومانی بگیرند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه‌شان را از خانوار جدا کنند عرضه‌کنندگان بورس پرقدرت ظاهر شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) یارانه نقدی خردادماه ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می‌شود؟ + جدول عبده تبریزی: کمبود نقدینگی، سرآغاز چالش‌های جدی و انحراف از مسیر صحیح است بررسی قیمت پرطرفدارترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان مرخصی کارگران و کارمندان برای تولد فرزندان دوقلو و بیشتر چقدر است؟ اعلام شرایط واردات بنزین سوپر | تأکید بر اصلاح قیمت‌گذاری بنزین و مالیات بر ارزش افزوده گلایه کامیون‌داران، از افزایش تورم در برابر درآمد ثابت تا نبود حمایت‌های اجتماعی و بازنشستگی بررسی قیمت بلیت هواپیمای تهران- مشهد در آستانه روز عرفه و عید سعید قربان ۱۴۰۴ | قیمت نجومی بلیت تا ۸ میلیون تومان! تغییر آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور در اتاق بازرگانی ایران | کار در معادن، دیگر سخت و زیان‌آور نیست؟ آیا سود سهام عدالت تا آخر خردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ نرخ دام زنده در آستانه عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) عرضه‌اولیه یک شرکت خراسانی یکشنبه هفته آینده در فرابورس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات عرضه‌اولیه «نان» استاندار خراسان رضوی: چالش‌های امروز، نتیجه تصمیمات سیاسی در حوزه اقتصاد است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی چند؟ رشد ۴۰ درصدی قیمت لبنیات | مجوز قیمت‌گذاری آزاد به شرکت‌ها داده شده است رئیس سازمان اداری و استخدامی از ۲ تغییر در آزمون‌های استخدامی خبرداد
سرخط خبرها

باج‌گیری رانندگان در بنادر برای ارسال نهاده دانی به مرغدار

  • کد خبر: ۵۶۴۷۷
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
باج‌گیری رانندگان در بنادر برای ارسال نهاده دانی به مرغدار
باج گیری رانندگان کامیون در بنادر به معضل جدید مرغداران تبدیل شده است به طوریکه این رانندگان به ازای دریافت مبلغ بیشتر از بارنامه حاضر به بارگیری نهاده دانی می‌شوند.
طنین همتی|شهرآرانیوز، بعد از کش‌و‌قوس‌های یک‌ساله‌ای که مرغدار بر سر نبود نهاده دانی و کمبود آن در بازار داشت، این مشکل شکل دیگری به خود گرفته است و تولیدکنندگان از باج‌گیری کامیون‌داران در بنادر برای ارسال نهاده دانی گله دارند، به‌طوری‌که حتی مبلغی دوبرابر بارنامه درخواست می‌کنند تا بار را به دست مرغدار برسانند.

 

باتوجه‌به اینکه نهاده باید هرچه سریع‌تر به دست مرغدار برسد، مرغداران حاضرند مبلغ اضافه را به کامیون‌دار پرداخت کنند که متأسفانه این موضوع به معضلی برای مرغدار تبدیل شده و از طرفی این نوع اخاذی بین کامیون‌داران مرسوم و عادی شده است.

 

سلطان محمدی، یکی از مرغداران در خراسان رضوی، در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: این امر به مشکلی کشوری برای دامداران و مرغدان تبدیل شده، به‌طور مثال کامیون‌دار برای هزینه باری که از بندر به مقصد مشهد، در بارنامه هر تن ۳۹۰هزار تومان است، با تماس با مرغدار مبلغ بیشتری از نرخ بارنامه درخواست و تهدید می‌کند اگر مبلغ بار اضافه‌تر پرداخت نشود، بار را ارسال نمی‌کند. به‌طور مثال راننده برای باری که کرایه حمل آن تا مشهد ۸میلیون تومان است، تقاضای مبلغ ۱۶میلیون تومان می‌کند.

 

دبیر انجمن مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی افزود: جای سؤال است که چرا قبل از بارگیری، راننده اطلاعات مرغدار را دارد. درکل روال این‌گونه است که کامیون‌دار پس از ثبت بارنامه اطلاعات را می‌گیرد. متأسفانه در باربری‌های بنادر افرادی هستند که اطلاعات خریدار را قبل از بارگیری به افرادی می‌فروشند و زمینه را برای سوءاستفاده و اخاذی این افراد فراهم می‌کنند.

 

وی ادامه داد: نامه‌نگاری‌های فراوانی برای رسیدگی به این موضوع انجام شده که درعمل هیچ نتیجه‌ای نداده است. متأسفانه تولیدکننده آن‌چنان درگیر داستان‌های حاشیه‌ای شده است که مشکل تأمین نهاده‌ها که بعد از مدت‌ها حل شده بود، به شکل دیگری بروز کرده است. مرغدار مبلغ اضافه کرایه را که خارج از بارنامه است، از کجا تأمین کند؟!

 

سلطان محمدی تصریح کرد: اکنون با تولید مازاد مرغ مواجهیم و قیمت مرغ در بازار تقریبا زیر قیمت مصوب است. از طرفی هزینه‌های جاری افزایش یافته است که این باج‌گیری برای حمل بار هم به آن اضافه شده است. البته همه این مشکل ناشی از سوءمدیریت در بندر است و راننده موظف است براساس بارنامه بار را بیاورد، زیرا همین راننده لاستیک و تجهیزات یارانه‌ای از دولت می‌گیرد، ولی بازهم صاحب بار را تحت فشار می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه درنهایت مرغدار ناچار است کوتاه بیاید و این مبلغ را برای دریافت هرچه زودتر بارش پرداخت کند، افزود: اکنون دوره پرورش مرغ را ۴۰ روز اعلام کرده‌اند، به این معنی که پرورش مرغ بیشتر از این تعداد روز ممنوع است، اما نهاده را زمانی می‌دهند که جوجه‌ها روانه سالن‌های مرغداری می‌شوند. همچنین پس از ثبت مدارک دریافت نهاده، ۱۰روز زمان می‌برد که درخواست در سامانه بازارگاه ثبت و اعلام بار انجام شود.

 

تا زمانی که مرغدار این بار را خرید کند و به بندر اعلام شود، ۳۰روز از دوره پرورش مرغدار گذشته و مجبور است در این بازه زمانی که درگیر ثبت و ارسال سفارش است، نهاده را از بازار آزاد با مبلغی بیشتر تهیه کند. کامیون‌دار نیز با علم به اینکه مرغدار گرفتار است، در این میان سوءاستفاده می‌کند.

 

به‌گزارش شهرآرانیوز، با پیگیری در بنادر مشخص شد افرادی در بنادر هستند که مشخصات مرغدار را به رانندگان می‌دهند و به‌ازای آن مبلغ ۲۰۰هزار تومان از راننده دریافت می‌کنند و راننده هم با استفاده از این اطلاعات مبلغی دوبرابر بارنامه از مرغدار اخاذی می‌کند.

 

حال سؤال اینجاست که چرا راننده مبلغ اضافه دریافت می‌کند و درحالی‌که اطلاعات مرغدار باید بعد از بارگیری در اختیار راننده قرار بگیرد، قبل از بارگیری به دست راننده می‌رسد و او در صورت دریافت پول اضافه حاضر به بارگیری می‌شود؟

 

یکی از باربری‌های بندر امام خمینی با تأیید این مطلب به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: متأسفانه به‌دلیل کمبود راننده این نوع سودجویی بین رانندگان به وجود آمده است و رانندگان برای اینکه بار را زودتر به دست مرغدار برسانند، تقاضای مبلغ بیشتری می‌کنند. به گفته این باربری گیرنده بار هم مقصر است که حاضر می شود این مبلغ اضافه را به رانندگان پرداخت کند



اما یکی از مرغدار در پاسخ به این مطلب گفت: ما ناچاریم برای اینکه این نهاده را زودتر دریافت کنیم این مبلغ اضافی بارنامه را به راننده پرداخت کنیم.



تعزیرات در حال پیگیری موضوع باجگیری رانندگان حمل نهاده دانی در بنادر

به گزارش شهرآرانیوز این موضوع را از مدیر طیور جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی پیگیری کردیم. یعبوب زاده به تایید این مطلب اظهار کرد:ما هم از این موضوع اطلاع داریم حتی چند مورد هم که اسنادی داشتند به تعزیرات معرفی شدند.

 

یک تعداد از مرغداران این نگرانی را داشتند که در صورت ارسال مدارک به تعزیرات در ارسال بعدی بارشان به مشکل برخوردند و بارگیری به شهرشان انجام نشود. ما هم در این خصوص پیگیری ها و مکاتبات را انجام دادیم.



یعقوب زاده افزود: طی رصد و پایشی که صورت گرفته ۸۰ درصد مرغداران این مشکل را داشتند که ما هم به اداره کل تعزیرات اعلام کردیم که درحال پیگیری است.


مرغداران اسناد و مدارک را به بازرسی سازمان صمت ارائه دهند

کارشناس مسئول نظارت برکالا و خدمات سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی دراین باره به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: این مبلغ پشت کرایه ای که اصطلاح آن است به عنوان یک تخلف محسوب می شود و مرغدارای که این مبلغ راپرداخت می کند مسلما در بهای تمام شده محصولش تاثیرگذار خواهد بود.

 

اخوان ادامه داد: تمام تامین کنندگان و توزیع کنندگان ملزم هستند در مورد نهاده ها قیمت مصوب را رعایت کنند چون سقف قیمت مصوب بر اساس سازمان حمایت اعلام می شود. و این مبلغ اضافی که مرغدار پرداخت می کند مسلما مجبور است در قیمت مرغش اعمال کند که این تخلف محسوب می شود.

 

وی افزود: بدلیل مسافت چون این سفارشات به صورت تلفنی صورت می گیرد زمینه را برای تخلف سودجویان فراهم می کند و مرغدار بهتر است حضوری اقدامات برای دریافت بار را انجام دهد.



وی تاکید کرد: اگر مرغداری مجبور شده پرداخت کرایه پشت بارنامه ای داشته باشد اسناد و مدارک از جمله رسید پرداخت وجه بانکی و... را ارائه دهد ما هم در حوزه نظارت حتما پیگیری را انجام می دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->