تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد وسوسه‌ای که ممکن است به قیمت جانمان تمام شود | مثلث خطر صورت کجاست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۱۳ تیر ١۴٠٣) | افزایش دو تا چهاردرجه‌ای دما در سطح استان حوالی یک استخر پرماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های مربوط به بوستان کوهسنگی پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳ اهدای ۴۰ هزار بسته معیشتی به محرومان خراسان‌رضوی به‌مناسبت چهلم شهدای خدمت+ فیلم شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حرم امام‌رضا(ع) استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد «گیسو»؛ یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران ۶ نکته کاربردی که در خرید سیسمونی باید رعایت کنیم ماه خودمراقبتی: بیدارکردن توانایی بالقوه افراد برای مراقبت از خود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق آینده‌ساز | سه میلیون تومان علی‌الحساب پرداخت شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) اوقات گران‌قیمت فراغت | چطور کلاس‌های تابستانه ارزان پیدا کنیم؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۳ تا ۶ ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق برای سیلی زدن نماینده به صورت سرباز

  • کد خبر: ۵۶۶۶۹
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۵
۳ تا ۶ ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق برای سیلی زدن نماینده به صورت سرباز
نماینده مجلسی که به صورت سرباز راهنمایی و رانندگی سیلی زد مطابق قانون باید مجازات شود.

به گزارش شهرآرانیوز، چند ساعتی است که فیلمی از یک نماینده مجلس که به صورت یکی از سربازان سیلی می‌زند در فضای مجازی منتشر شده است.

 

در این فیلم سرباز راهنمایی و رانندگی با یکی از نمایندگان مجلس درگیر می شود و نماینده مجلس سرباز راهنمایی رانندگی را مورد ضرب و شتم قرار میدهد و به صورت او سیلی می‌زند.

 

پس از انتشار این فیلم با واکنش‌های متعددی نسبت به آن منتشر شد اما بر اساس قانون انجام این کار جرم است ودر فصل چهاردهم قانون مجازات اسلامی و در مواد مختلف مجازات تمرد نسبت به مامورین دولتی ذکر شده است.

 

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.

 

همچنین در ماده ۶۰۹ هم آمده است هر کس با توجه به سمت، یکی از روسای سه قوه یا معاونان رئیس جمهوری یا وزرا یا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی یا نمایندگان مجلس خبرگان یا اعضای شورای نگهبان یا قضات یا اعضای دیوان محاسبات یا کارکنان وزارتخانه‌ها و موسسات و شرکت‌های دولتی و شهرداری‌ها در حال انجام وظیفه یا به سبب آن توهین نماید به سه تا شش ماه حبس و یا تا (۷۴) ضربه شلاق و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌شود.

 

اما علاوه بر جرایم گفته شده این موضوع می‌تواند از لحاظ موارد مختلف هم مورد بررسی قرار گیرد.

 

مهدی عزیز زاده قصاب وکیل پایه یک دادگستری در پاسخ به این سوال که این سرباز برای شکایت به کجا می‌تواند مراجعه کند اظهار کرد: بر اساس ماده ۳۰۷ آیین دادرسی کیفری جرائم مربوط به نمایندگان مجلس در دادسرای تهران مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و این سرباز می‌تواند برای شکایت به این دادسرا مراجعه کند.

 

این وکیل دادگستری ادامه داد: بر اساس قانون این سرباز می‌تواند از دادگاه تقاضای ارش داشته باشد، ارش دیه‌ای است که میزان آن در شرع مشخص نشده و قاضی میزان آن را مشخص می‌کند.

 

منبع: YJC


اینجا ببینید: سیلی نماینده مجلس به سرباز راهور + فیلم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->