رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید از جمله اهداف زیست بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی از گرم‌خانه‌های ویژه افراد کارتن‌خواب در مشهد بازدید کرد

  • کد خبر: ۵۶۶۹۷
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
استاندار خراسان رضوی از گرم‌خانه‌های ویژه افراد کارتن‌خواب در مشهد بازدید کرد
استاندار خراسان رضوی شامگاه شنبه سرد و یخ‌زده زمستانی به سراغ چندین گرم‌خانه در کلان‌شهر مشهد رفت تا از نزدیک وضعیت مراکز جمع‌آوری و نگهداری شهروندان کارتن‌خواب را بررسی و مشکلات آن‌ها را رفع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصادق معتمدیان در این چارچوب ساعاتی در مرکز نگهداری موقت معتادان متجاهر در ورزشگاه شهید مغنیه با ۱۹۵ زن معتاد متجاهر، در ورزشگاه میثاق محل نگهداری ۳۰۰ مرد معتاد متجاهر و همچنین سرای نجات‌یافتگان امیرالمؤمنین با ۱۶۰ شهروند مرد کارتن‌خواب حضور یافت و در گفت‌وگو‌هایی صمیمانه با ساکنان موقت این مکان‌ها، مشکلاتشان را جویا شد.


فرماندار مشهد، دبیر شورای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی و مدیرکل بهزیستی استان در جریان این بازدید‌ها استاندار خراسان رضوی را همراهی کردند.


معتمدیان ضمن گفت‌وگو با معتادان نگهداری شده در این مکان‌ها که شب‌های سرد زمستانی جایی برای خواب ندارند در جریان مشکلات، کمبود‌ها و خواسته‌های آنان قرار گرفت.

 

استاندار خراسان رضوی همچنین در جریان این برنامه که فضایی صمیمانه و دوستانه بر آن حاکم بود، با چند نفر از ساکنان گرم‌خانه‌ها فوتبال دستی هم بازی کرد تا نشان دهد مسئولان نظام جمهوری اسلامی به‌طور خاص پیگیر بهبود شرایط زندگی ضعیف‌ترین اقشار آسیب‌دیده جامعه بوده و به طور عملی برای آن‌ها ارزش قائل هستند.


«اختصاص ۱۰۰ هزار عدد ماسک بهداشتی صورت به ساکنان این گرم‌خانه‌ها، تهیه مواد ضدعفونی مورد نیاز آن‌ها و رفع کمبود‌ها و چالش‌ها در ارائه خدمات» بخشی از دستورات فوری معتمدیان در جریان بازدید دشب بود.

 

اجرای «طرح سامان‌دهی افراد کارتن‌خواب در کلان‌شهر مشهد» یک ماه پیش با اعتبارات شهرداری مشهد در قالب الگوی مراکز ماده ۱۶ تا سقف ۲۵۰۰ نفر آغاز شده است.

 

تاکنون هزار و ۷۶۶ شهروند کارتن‌خواب با هماهنگی دادگستری خراسان رضوی توسط پلیس در مشهد جمع‌آوری و در ۸ مرکز نگهداری موقت معتادان متجاهر سامان‌دهی شده‌اند. اداره‌ کل بهزیستی خراسان رضوی مسئولیت نظارت بر حسن اجرای وظایف پیمانکاران مجری این طرح را بر عهده دارد.


سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد پیشتر از فعالیت ۸ گرم‌خانه در سطح این کلان‌شهر و آماده‌سازی ۵ گرم‌خانه دیگر خبر داده بود. گنجایش این گرم‌خانه‌ها ۸۲۰ نفرشب است.


۲ گرم‌خانه سیار شامل ۲ دستگاه اتوبوس نیز برای استراحت و استفاده از محیط گرم در ساعات سرد برای افراد بی‌خانمان و کارتن‌خواب در مشهد در حال تدارک و راه‌اندازی است.


پذیرایی با غذای گرم و چای و ارائه خدمات اولیه پرستاری برای استفاده افراد کارتن‌خواب در گرم‌خانه‌های ثابت و سیار مشهد انجام می‌شود.


ورود و خروج افراد متقاضی استفاده از گرم‌خانه‌ها در این مکان‌ها اختیاری است.


حدود ۹۰۰۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب در سطح استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی وجود دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->