اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آزادسازی کامل سهام عدالت چه زمانی اجرا می‌شود؟

  • کد خبر: ۵۷۱۰۴
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
  • ۳
آزادسازی کامل سهام عدالت چه زمانی اجرا می‌شود؟
وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: دولت از بازار سرمایه حمایت می‌کند، اما این بازار را تضمین نمی‌کند. تلاش خود را می‌کنم تا دخالت‌های سیاسی از بین برود. او همچنین درباره آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت گفت: برای این کار متناسب با شرایط بازار تصمیم می‌گیریم، اما فعلا برنامه‌ای نداریم.
به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر اینکه دولت و حکومت پشت بازار سرمایه را خالی نکرده اند، گفت: تلاش می‌کنیم که از دخالت‌های سیاسی در بازار سرمایه جلوگیری کنیم.

فرهاد دژپسند در حاشیه مراسم تودیع و معارفه روسای سازمان بورس با تاکید بر اینکه ما سعی کردیم پرده‌های حواشی در بازار را کنار بزنیم گفت: باید پشت پرده واقعیت بورس از نظر عملکرد را نشان بدهیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از آنجا که یکی از دلایل استعفای قالیباف دخالت‌های سیاسی بوده چه تضمینی وجود دارد که این دخالت‌ها ادامه نداشته باشد، گفت: ما باید به روش‌های متفاوت متصل شده و مانع از دامن زدن به حواشی شویم. بازار سرمایه بازار نحیفی است و حاشیه‌ها دیواره‌های بازار را سست می‌کند.

وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: اولین کار فرهنگ سازی است و رسانه‌ها در این موضوع نقش پررنگی دارند. همچنین باید از اخذ تصمیماتی که ممکن است باعث حاشیه سازی شود خودداری کنیم. باید به بازار سرمایه به عنوان مامن سرمایه گذاری نگاه شود نه پایگاه فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی، من اطمینان نمی‌دهم که دخالت‌های سیاسی از بین برود، اما تلاش خود را می‌کنم.

دژپسند به این سوال که گفته می‌شود دولت و وزیر اقتصاد در بازار سرمایه دخالت می‌کنند گفت: آدرس دهند کدام مورد بوده است. گاهی ممکن است یک عضو دولت اظهار نظر کند، اما مداخله یعنی مسیر تضمین عوض شود. شورای عالی بورس سیاست‌گذار عالی و وزیر اقتصاد رئیس این شورا است.

وی با تاکید بر اینکه سیاست اصلی در بازار سرمایه بالا بردن نقدشوندگی است، گفت: زمانی که نرخ مالیات، کارمزد سازمان، کارمزد کارگزاری وجود دارد. اگر بخواهیم دامنه نوسان را کاهش دهیم رسما تعطیلی بازار را اعلام کرده ایم. البته این موضوع در دستور شورا قرار دارد، اما تصمیمی در مورد آن گرفته نشده است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر اینکه دولت و حکومت پشت بازار سرمایه را خالی نکرده است، گفت: وقتی مشاهده کردیم که مسیر شاخص نزولی شده مصوباتی را فراهم کردیم که بنگاه‌ها و حقوقی‌ها وارد عمل شوند تا سهام دار دچار خسران نشود. من اعلام کردم دولت از بازار سرمایه حمایت می‌کند، اما این بازار را تضمین نمی‌کند.

دژپسند در پاسخ به سوالی در مورد وعده آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت در ۲۲ بهمن گفت: ممکن است زمان بندی کلی ارائه شود، اما در نهایت متناسب با شرایط بازار تصمیم می‌گیریم و فعلا برنامه‌ای برای این کار نداریم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
United States of America
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
0
0
شماروبخدا امکان ویرایش از مستقیم به غیرمستقیم روپیگیری کنید شش ماهه مردم خبر ویرایش هستن بخدا دانش بورسی نداریم یعنی ضایع شدن وپایمال شدن قشر ضعیف که دارای سهام عدالت هستن خواهش میکنم کمکمون کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۱
0
0
من برای فروش مرحله اول سجام انجام ندادم پول به حسابم واریز شد و مرحله دوم را برای فروش گذاشتم و هیج پولی به حسابم واریز نشد آیا برای مرحله دوم حتما باید سجام انجام بدم ی ن
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
0
1
احتمالا باقی مانده سهام عدالت رو چند روز قبل از انتخابات محلحت میبینند آزاد کنند .اما اقایون مسئول مردم شب عید بیشتر نیاز دارند .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->