به گزارش شهرآرانیوز، به گفته مقامهای محلی بیش از هزار دانشآموز و معلم ساکن در پکن هفته گذشته افزون بر آزمایش پادتن (آنتیبادی) و مخاط گلو و بینی، تست تشخیص مقعدی نیز انجام دادهاند. همچنین خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرده که برای تشخیص ابتلای هزار و ۷۰۰ تن نیز در مناطق شمال چین از این آزمایش استفاده شده است. همچنین یک مسافر هنگکنگی که هفته گذشته به چین سفر کرده به این خبرگزاری گفته که همزمان با طی دوران قرنطینه اجباری خود در هتلی، ناگزیر شده به آزمایشهای متوالی مقعدی، مخاط بینی و گلوی تن بدهد.
این روش تشخیص ابتلا به ویروس کرونا جسمی شبیه یک گوش پاککن که مرطوب و آغشته به نمک شده، حدود دو تا سه سانتیمتر وارد مقعد فرد مشکوک میشود و سپس این نمونه پس از خروج، مورد بررسی آزمایشگاه قرار میگیرد.
لی تونگزنگ، معاون بخش بیماریهای تنفسی و عفونی بیمارستان یوآن پکن هفته گذشته به تلویزیون دولتی این کشور گفته است که آزمایش تشخیص مقعدی ویروس کرونا به ویژه در مورد افراد مبتلایی که دارای هیچ علائم خاصی نیستند، بسیار کارآمدتر از آزمایش رایج مخاط گلو و بینی است. او همچنین تصریح کرده که از این آزمایش بیشار در مورد گروههای در معرض خطر که عمدتا در مراکز قرنطینه اجباری حضور دارند، استفاده میشود.
از سال گذشته که شیوع بیماری کووید-۱۹ از شهر ووهان چین آغاز شد، دولت این کشور روشهای سختگیرانه مختلفی را برای مهار شیوع ویروس کرونا در پیشگرفته؛ روشهایی که در بسیاری دیگر از کشورهای جهان امکان اجرایی شدن را ندارد.
چین ۶ ماه پس از به صفر رساندن ابتلای روزانه به بیماری کووید-۱۹، روز ۱۴ ژانویه از ابتلای ۱۳۸ تن به این بیماری خبر داد. طی دو هفته گذشته در مجموع نتیجه آزمایش تشخیص کرونای بیش از ۷۰۰ چینی مثبت اعلام شده است.
منبع: یورونیوز