اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرایط فعالیت تالار‌های پذیرایی در شهر‌های زرد و آبی اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۵۷۴۱۷
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
شرایط فعالیت تالار‌های پذیرایی در شهر‌های زرد و آبی اعلام شد + جزئیات
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ضمن تشریح پروتکل‌های مربوط به بازگشایی تالار‌های پذیرایی، گفت: تالار‌های پذیرایی با تعداد محدود نفرات مجاز به فعالیت هستند، به‌طوری‌که در مناطق آبی حداکثر تعداد مجاز پذیرش مهمان ۷۵ نفر و در شهر‌های زرد ۵۵ نفر در هر سالن است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی، درباره شیوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تالار‌های پذیرایی، گفت: به توافق رسیدیم که تالار‌ها با ظرفیت درصدی فعالیت نکنند؛ زیرا امکان کنترل کد ملی برای تالار‌ها وجود ندارد. از طرفی ممکن است فردی دعوت شود و با همراه اضافه به سالن برود و... پس عملا امکان کنترل کد ملی برای تالار‌ها فراهم نیست و بنابراین احتمال حضور فرد بیمار در تالار پذیرایی وجود دارد.

 

فرهادی تاکید کرد: تالار‌های پذیرایی نمی‌توانند صندلی ثابت برای کسی درنظر بگیرند و امکان جابجایی صندلی و افراد وجود دارد؛ بنابراین تالار‌های پذیرایی با تعداد نفرات مجاز به فعالیت هستند؛ یعنی در منطقه آبی حداکثر تعداد مجاز پذیرش مهمان ۷۵ نفر و در شهر‌های زرد ۵۵ نفر در هر سالن است.

 

وی تاکید کرد: همچنین طول مراسم نهایتا ظرف مدت ۳ ساعت باید به اتمام برسد. در تالار‌هایی که فضای باز دارند (باغ تالار) این تعداد ظرفیت در نظر گرفته شده می‌تواند دو برابر شود.

 

وی با اشاره به اینکه داشتن تهویه شرط اساسی بازگشایی تالار‌ها است، اظهار کرد: سالن‌هایی که تهویه مناسب ندارند مجاز به فعالیت نخواهند بود. در ضمن اتحادیه تالار‌های پذیرایی موظف شدند کتبا لیست تالار‌هایی که مجاز به فعالیت هستند را به دانشگاه علوم پزشکی محدوده مربوطه تحویل دهند و بازرسان ما در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی موظف هستند به تالار‌ها رفته و تطبیق تالار با شرایط رعایت پروتکل‌ها را چک کنند.

 

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، تصریح کرد: شاغلین تالار‌های پذیرایی بویژه کسانی که مشغول پذیرایی هستند باید دستکش و ماسک داشته باشند. همچنین انجام هفتگی رپید تست‌ها برای شاغلین تالار‌ها نیز ضروری است.

 

وی افزود: بر اساس اطلاعات ما برخی تالار‌ها پیش از اعلام پروتکل‌ها به شکل شتابزده و بر اساس درصد ظرفیت، بازگشایی کردند که این موضوع به هیچ عنوان مورد تایید ما نیست و تنها ظرفیت تعداد نفرات مورد تایید ما است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->