ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

همگام با جهان نوین

  • کد خبر: ۵۷۶۱۰
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
همگام با جهان نوین
شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است.
نجفی | شهرآرانیوز - شماره جدید نشریه PC Quest با طرح جلدی درباره آغاز سال ۲۰۲۱ و تیتر «همگام با جهان نوین» به توسعه و گسترش مفاهیمی نظیر رایانش ابری، دورکاری و همکاری پرداخته است. نویسنده مقاله با اشاره به اینکه گمانه زنی‌ها درباره تکرار شرایطی نظیر آنچه در پی همه گیری کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۰ رقم خورد در سال ۲۰۲۱ نیز وجود دارد می‌نویسد: این بار، فناوری کمک بیشتری به بهبود شرایط خواهد کرد. شرایط همه گیری باعث شده است افراد بسیاری به نوآوری در کسب و کار خود بیشتر فکر کنند. بسیاری از کسب و کار‌هایی که تا پیش از این حتی در برابر فناوری‌های نوین گارد داشتند، امروز در راهبرد‌های فناوری سرمایه گذاری می‌کنند. سرمایه گذاری در خدمات فضای رایانش ابری در یک سال گذشته به اندازه یک دهه در شبه قاره هند افزایش یافته است. ترکیب این روند با توسعه اینترنت ۵G و اینترنت اشیا نویدبخش روان سازی، ساده سازی و بهبود کیفیت خدمات است، هم در بخش دولتی هم در بخش خصوصی.
 
در سال ۲۰۲۱ روند دگرگونی و همراهی با فناوری‌های دیجیتالی سرعت بیشتری می‌گیرد و هوش مصنوعی می‌تواند یکی از بازی سازان اصلی باشد. در این روند، توسعه و گسترش مفهوم شهر هوشمند با سرعت گرفتن هوشمندسازی بخش‌های مختلف از خرده فروشی گرفته تا کشاورزی و درمان به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود.
 
حضور بیشتر افراد در اینترنت البته بدون حاشیه هم نمی‌تواند باشد. آنچه در سال ۲۰۲۰ از فعالیت‌های مجازی مشاهده کردیم، تنها نوک کوه یخی بود که به سمت جامعه انسانی در حال حرکت است، اما نگاهی کامل‌تر به این شرایط، اهمیت امنیت سایبری را نیز افزایش می‌دهد. امروزه افراد توانایی دسترسی به دارایی‌های دیجیتالی خود اعم از پول تا فایل و لوازم منزل خود را از هر کجا و در هر زمان در اختیار دارند؛ بنابراین نیاز به امنیت سایبری به نحوی که بتوانند از دارایی‌های خود به جای انسداد تمامیت یک شبکه محافظت کنند، اهمیت بیشتری می‌یابد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 

شماره‌های دیگر این هفته‌نامه‌
 
 
همگام با جهان نوین
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->