تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود درباره راهکارهای مدیریت اضطراب در خانه آخرین اخبار از صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۳ مرداد ۱۴۰۳) پشه آئدس عامل ۴ بیماری | ۸۰ درصد مبتلایان تب دنگی علائم خفیف دارند همه در مدیریت مصرف آب همراه باشیم دهک‌های یک تا چهار، با ۱۰۰ میلیون تومان صاحب‌خانه می‌شوند روایتی متفاوت از دیدار تولیت آستان قدس با خانواده خیرخواه مشهدی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٣ مرداد ١۴٠٣) | دمای مشهد به ۴۰ درجه می‌رسد چاقی ارتباط تنگاتنگی با اضطراب و افسردگی دارد ابلاغ شیوه نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر پزشک متخصص تغذیه انجام شود آفت کشی یا  آدم کشی؟ | درباره خطر استفاده از خدمات سم‌پاش‌های غیرمجاز صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی
سرخط خبرها

ناتوانی ذهنی خطر مرگ و میر کرونا را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۵۷۷۸۱
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
ناتوانی ذهنی خطر مرگ و میر کرونا را افزایش می‌دهد
روزنامه ایندیپندنت: آمار ارائه شده نشان می‌دهد احتمال مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در بزرگسالان دارای اختلال یادگیری ۳۰ برابر بیش از سایر افراد جامعه است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه ایندیپندنت نوشت: آمار ارائه‌ شده به سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) نشان می‌دهد.

 

بزرگسالانی که دارای ناتوانی در یادگیری هستند، ۳۰ برابر بیش از افراد دیگر در نتیجه ابتلا به کووید-۱۹ جان می‌دهند.

 

موسسات خیریه هم هشدار داده اند که افراد دارای اختلال یادگیری باید فوری در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار بگیرند، زیرا داده های جدید نشان می دهد این افراد نزدیک به دو برابر بیش از جمعیت عمومی در معرض مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ قرار دارند.

 

براساس گزارش موسسات خیریه انگلیس که به اداره آمار ملی و برنامه ملی بازنگری مرگ و میر (Mortality Review programme) مبتلایان به اختلالات یادگیری ارائه شده است، نسبت مرگ و میر میان افراد دارای اختلال در یادگیری از نوامبر (آبان) سال گذشته میلادی که ۳۵ درصد بوده، هر هفته در حال افزایش است. به گونه ای که در سال نو میلادی نسبت مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا به بیش از ۵۰ درصد رسیده و اکنون به ۸۰ درصد رسیده است.

 

سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) اعلام کرده است از زمان آغاز همه گیری، نزدیک به یک هزار و ۱۴۰ نفر از افراد با اختلالات یادگیری جان خود را از دست داده اند و این میزان در هفته گذشته نزدیک به ۶۰ نفر بوده است.

 

سرویس سلامت همگانی تخمین زده است که افراد مبتلا به ناتوانی در یادگیری و در رده سنی ۱۸ تا ۳۴ سال با اختلال یادگیری، ۳۰ برابر بیش از دیگران در اثر ابتلا به این بیماری ویروسی جان خود را از دست می دهند.

 

در حال حاضر افراد دارای اختلال یادگیری شدید یا عمیق و بزرگسالان مبتلا به سندرم داون در اولویت دریافت واکسن قرار دارند، اما افراد با اختلال یادگیری خفیف یا متوسط ​​به هیچ عنوان در اولویت نیستند.

 

این در حالی است که موسسات خیریه انگلیس اعلام کرده اند که ۶۵ درصد افراد دارای اختلال یادگیری که در موج اول شیوع ویروس کرونا در انگلیس درگذشتند، دارای ناتوانی خفیف یا متوسط ​​بودند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->