انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

واکسن خریداری‌شده از روسیه بیشترین اثر‌بخشی را دارد

  • کد خبر: ۵۷۸۲۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
واکسن خریداری‌شده از روسیه بیشترین اثر‌بخشی را دارد
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: سازمان جهانی بهداشت اثربخشی واکسن روسی را ۹۱.۶ اعلام کرده که بالاترین اثربخشی در میان تمامی واکسن های تولید شده در جهان است. به نظر می‌رسد واکسن های تولیدی نیز اواخر بهار و یا اوایل تابستان ۱۴۰۰ به تولید انبوه برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از عرضه واکسن های کرونا در کشور خبر داد و گفت: عرضه این واکسن ها که کاملا تایید شده هستند به زودی آغاز می شود.

،دکتر «محمدمهدی گویا»  عصر چهارشنبه در ستاد مقابله با کرونا استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، به تلاش های شبانه روزی محققان کشور برای تولید واکسن کرونا اشاره و اظهار داشت: برای تولید واکسن کرونا از سه طریق اقدام کردیم که گام اول تمرکز روی واکسن داخلی بود و برای این کار هشت شرکت تولید کننده ماه ها تحقیقات گسترده ای را انجام دادند که منجر به تولید واکسن داخلی شد.

وی با بیان اینکه چند نمونه از واکسن های تولیدی تحقیقات بالینی آن ها روی انسان آغاز شده است، گفت: به نظر می رسد با انجام تست های نهایی اواخر بهار و یا اوایل تابستان ۱۴۰۰ این واکسن ها به تولید انبوه برسد.

گویا ادامه داد: در گام دوم رایزنی های لازم با سازمان جهانی بهداشت صورت گرفت و نتیجه آن کسب مجوز ارسال ۱۶ میلیون واکسن به داخل کشور بود که به زودی به دست ما خواهد رسید.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت افزود: اقدام سوم وزارتخانه مذاکره با روسیه، کوبا، چین، هند و برخی کشورهای دیگر در زمینه ساخت واکسن کرونا بود که خوشبختانه توانستیم با روسیه که بهترین و مطمئن ترین واکسن را در اختیار دارد به توافقات خوبی دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه سازمان جهانی بهداشت اثربخشی واکسن روسی را ۹۱.۶ اعلام کرده که بالاترین اثربخشی در میان تمامی واکسن های تولید شده در جهان است، گفت: امیدوارم به زودی تولیدات مشترک ما با این کشور آغاز شود تا همه بتوانیم با خیالی آسوده از آن استفاده کنیم.

گویا همچنین این اطمینان خاطر را به مردم داد که واکسن های تولید داخل و واکسن های تولید مشترک از ایمنی لازم برخوردار بوده و تا مدت های طولانی می تواند مردم را از ویروس کرونا مراقبت کند.

کنترل کرونا در اکثر نقاط کشور

این مقام مسوول در وزارت بهداشت یادآوری کرد: با اقدامات صورت گرفته در ماه های اخیر و اجرای طرح های محدودیتی خوشبختانه بیماری کرونا در اکثر نقاط کشور تحت کنترل است و آن دسته از مناطق محدود نیز به زودی کرونا در آنها کنترل می شود.

وی استان های غربی کشور و بخصوص کرمانشاه را پیشرو در کنترل بیماری کرونا عنوان کرد و گفت: اجرای بسیار مطلوب طرح شهید سلیمانی عامل موثری در این کار بود.

دکتر گویا با اشاره به اینکه سال های گذشته نیز شاهد شیوع فلج اطفال و سرخک در کشور بودیم اما به همت متخصصان ایرانی و واکسیناسیون های انجام شده توانستیم برآنها غلبه کنیم، افزود: بدون شک بر کرونا هم غلبه خواهیم کرد و اگر همکاری ها به همین شیوه ادامه پیدا کند روزهای بهتری را پیش رو خواهیم داشت.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در عین حال ساده انگاری در خصوص بیماری کرونا را بسیار خطرناک دانست و گفت: این تصور که کرونا در کشور رخت بربسته و امکان افزایش آن در کشور نیست کاملا اشتباه و غیرعقلانی است.

وی گفت: دست کم گرفتن کرونا و رعایت  نکردن توصیه های بهداشتی، ازدیاد مسافرت ها، مهمانی ها و دورهمی ها می تواند ما را به شرایط سابق بازگرداند که این بار مهار و کنترل آن بسیار سخت تر خواهد بود.

گویا در پایان از تلاش های استاندار و مجموعه مدیران و مردم استان کرمانشاه برای همکاری با ستاد ملی مقابله با کرونا قدردانی و ابراز امیدواری کرد با تداوم شیوه نامه های بهداشتی شاهد نابودی این بیماری باشیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->