شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اطلس محلات مشهد، زیربنایی برای تدوین برنامه‌های دقیق و مبتنی بر خواست مردم است

  • کد خبر: ۵۷۸۹۸
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
اطلس محلات مشهد، زیربنایی برای تدوین برنامه‌های دقیق و مبتنی بر خواست مردم است
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اطلس محلات مشهد زیربنایی برای تدوین برنامه‌های دقیق و مبتنی بر خواست مردم است.

 به گزارش شهرآرانیوز، بتول گندمی امروز در مراسم رونمایی از اطلس محلات مشهد، افزود: در آغاز‌به‌کار شورای پنجم یکی از دغدغه‌ها ساختار شهرداری و دغدغه بعدی که از طرف مجموعه وزارت کشور وجود داشت منطقه‌بندی شهر مشهد بود.


وی اضافه کرد: همکاران ما در گذشته این کار را انجام داده بودند، اما اقدامات انجام شده نتوانسته بود وزارت کشور را مجاب کند، لذا این موضوع با فوریت جهت ایجاد توازن و همدلی در مدیریت و پاسخگویی به مردم به‌ویژه در مناطقی که جمعیت زیادی درآن ساکن هستند و در آن‌ها یک ناهمگونی زیادی وجود داشت در دستورکار قرار گرفت.


گندمی تصریح کرد: براین اساس یکی از اولین مصوبات شورای پنجم تصویب طرح تقسیم مناطق بود که فرآیند تایید آن در کمیسیون ماده پنج و وزارت کشور انرژی زیادی گرفت، اما نهایتا طرح با ۱۷ منطقه شهری و ۱۷۰ محله مورد تصویب قرارگرفت.


وی با بیان اینکه شاید سوال این است که مصوبه‌ای که سال ۹۷ فرایندهایش را به آن سختی طی کرده چرا هنوز به سرانجام نرسیده است، اظهارکرد: این مساله برای ما نیز وجود دارد که چرا اجرای این طرح که در برنامه ریزی‌های سال ۹۸ و سال ۹۹ برای منطقه ۹ و ۲ که در آن چالش داشتیم و جزو ضرورت‌ها بود در دستور کار قرار داشت اجرا نشده است؟ و هنوز هم منتظر هستیم که اجرایی شود.


رئیس کمیسیون برنامه وبودجه شورای اسلامی شهرمشهد در ادامه گفت:، اما علیرغم این موضوع از یک منظر اکنون کار بسیارخوبی در تدوین اطلس انجام شده است و کار تدوین آن به مشاور کارنابلد و بی تجربه‌ای سپرده نشده است بلکه تدوین اطلس توسط توان و تخصص شهرداری و با حساسیت مهندس آل شیخ و تلاش سرکار خانم مهندس مهربان و همکارانشان به سرانجام رسیده است.


وی خاطرنشان کرد: امیدواریم اطلس محلات مشهد بتواند زیربنایی برای تدوین برنامه‌های دقیق و مبتنی برخواست مردم باشد.


گندمی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم به سمت مردم سالاری برویم کلید آن در مرکز محلات زده می‌شود، زیرا درمحلات است که خواست مردم مطرح و خود مردم باهم گفت‌وگو می‌کنند و این خواسته‌ها می‌تواند برای اجرا به سمت مدیرانی سوق داده شود که منتخب خود آن‌ها هستند.


وی ادامه داد: بدون توجه به محلات اقدامات بیشتر براساس تصمیمات مدیران، مشاوران و یا متخصصان برای مردم گرفته می‌شود که این موضوع همواره فاصله زیادی را بین مدیران و مردم ایجاد می‌کند به این دلیل که ما پروژه‌های بزرگی را با تصمیمات خودمان اجرا می‌کنیم در حالی که شاید نیاز مردم چیز دیگری باشد و کار‌هایی با هزینه کمتر در حوزه‌های اجتماعی و نرم افزاری در محلات آن‌ها را بیشتر خوش‌حال و راضی کند.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: در مجموع معتقدیم که داده‌های جمع آوری شده در اطلس محلات می‌تواند به مشاوران طرح‌های تفصیلی که اطلاعاتشان مربوط به قبل از سال ۹۰ و ۹۱ است کمک کند تا براساس نیاز‌های امروزی شهر برنامه‌ریزی کنند.


وی افزود: اطلس محلات مشهد با توجه به شناسایی ۲۳۰ کانون محلات مشهد و فعال کردن ۱۷۰ محله شهر تاثیر بسیاری در برنامه‌ریزی مناسب دارد و می‌تواند ما را از تصمیم‌گیری‌های شخصی و غیر‌تخصصی که با خواست مردم فاصله دارد دور کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->