رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

اصلی‌ترین عوامل ابتلا به سرطان حنجره چیست؟

  • کد خبر: ۵۸۱۷۵
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۷
اصلی‌ترین عوامل ابتلا به سرطان حنجره چیست؟
متخصص گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: در بررسی‌های اولیه خشونت صدای دوهفته‌ای در مردانی که سیگار مصرف می‌کنند سرطان حنجره تلقی می‌شود، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکترعلیرضا موحدی با بیان اینکه سرطان حنجره معمولا در مردان اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: این سرطان در خانم‌ها بیماری نادری است و اغلب تومور‌های حنجره در مردان دیده می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان این که مصرف سیگار یکی از اصلی‌ترین عوامل بروز سرطان حنجره است، گفت: سیگاری‌ها به مراتب بیش از سایرین در معرض سرطان حنجره قرار دارند.

دکتر موحدی با تاکید بر این که افرادی که به همراه سیگار، مشروبات الکلی نیز استفاده می‌کنند شانس ابتلا به سرطان حنجره را فوق العاده بالاتر می‌بردند، اضافه کرد: مهمترین عامل پیشگیری از سرطان حنجره عدم مصرف سیگار، دخانیات و الکل است.

این استاد دانشگاه با بیان این که شیوع سرطان حنجره در مردان تقریبا بالاست افزود: این سرطان دومین سرطان شایع در مردان به حساب می‌آید.

متخصص گوش و حلق و بینی دانشگاه با اشاره به عوامل ایجاد سرطان حنجره خاطرنشان کرد: دلایل مختلفی در سرطان حنجره موثرند که مهمترین آن‌ها می‌تواند استفاده از سیگار، مشروبات الکلی، شرایط زندگی، تغذیه، ژنتیک، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و فشار به تار‌های صوتی باشد.

وی هشدار داد: اگر چنانچه فردی بیش از دوهفته با علامت خشونت صدا مواجه شده و به درمان‌های معمول پاسخ ندهد باید در سریعترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کند.

دکتر موحدی با اشاره به این که خشونت صدا در افراد سیگاری می‌تواند زنگ خطری برای ابتلابه سرطان حنجره باشد، گفت: خشونت صدا در افراد سیگاری باید علامتی هشدار دهنده و جدی تلقی شود.

این جراح سرو گردن در ادامه اختلال ودرد هنگام بلع، اختلال در خواب، ایجاد تورم در ناحیه گلو، احساس تنگی نفس شبانه و یا حتی کاهش وزن بی دلیل و شدید را از عومل ایجاد سرطان حنجره ذکر کرد و ادامه داد: شایع‌ترین علامت هشدار دهنده ابتلا به این سرطان خشونت صداست.

متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به روش‌های پیشگیری از سرطان حنجره، خاطرنشان کرد: باید عوامل مضر و زمینه ساز این سرطان از بین برود، ولی در عین حال موضوعی که در درمان موثر است توجه به خشونت صدایی است که با درمان‌های معمول بهبود نمی‌یابد.

دکتر موحدی در ادامه معاینه تار‌های صوتی در افراد مشکوک را یکی از مهمترین روش‌های اولیه بررسی تشخیصی سرطان حنجره دانست و ادامه داد: اگر چنانچه تشخیص توده در بیماران محرز باشد باید هر چه سریعتر درمان‌های مداخله‌ای انجام شود.

این استاد دانشگاه از آخرین روش‌های درمانی سرطان حنجره در کشور خبر داد و گفت: اگر چنانچه توده سرطانی قسمت کوچکی از حنجره را درگیر کرده باشد می‌توان با درمان‌هایی نظیر لیزر و یا رادیوتراپی بیماران را درمان کرد حتی در مواردی که تنها یک طناب صوتی درگیر باشد می‌توان با درمان‌های سبک‌تر وضعیت بیمار را بهبود بخشید.

وی درباره درمان افرادیکه مراحل پیشرفته بیماری را تجربه می‌کنند نیز توضیح داد: این بیماران با اعمال جراحی و در مرحله بعد با کمک رادیوتراپی درمان می‌شوند.

دکتر موحدی مراجعه به موقع به پزشک با علائم هشدار دهنده ابتلا به سرطان حنجره را خواستار شد و افزود: مبتلایان به سرطان حنجره باید چکاپ‌های دوره‌ای را جدی بگیرند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که سرطان حنجره یکی از سرطان‌های قابل درمان است توضیح داد: اگرفرد مبتلا به سرطان حنجره در مراحل اولیه شناسایی و درمان شود، معمولا طول عمر طبیعی را تجربه خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این جراح سر و گردن دانشگاه در خاتمه پرهیز از مصرف سیگار را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: مهمترین عامل ابتلا به این سرطان مصرف سیگار است بنابراین پرهیز از مصرف سیگارمی‌تواند به میزان قابل توجهی از بروز این سرطان پیشگیری کند.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->