واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵ ماده غذایی که برای کلیه‌ها مضر است

  • کد خبر: ۵۸۷۲۶
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۷
۵ ماده غذایی که برای کلیه‌ها مضر است
حفظ سلامت کلیه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و برای این منظور باید استفاده از برخی مواد غذایی را محدود کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، غذایی که می‌خورید به طور غیر مستقیم کلیه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند، زیرا وظیفه آن‌ها فیلتر کردن مواد زائد و سموم پس از متابولیسم مواد مغذی در کبد است. پیروی از یک رژیم غذایی سالم و ایمن برای حفظ سلامت و عملکرد کلیه‌ها اهمیت زیادی دارد. اگر مواد غذایی سمی برای کلیه‌ها را بیش از حد استفاده کنید، ممکن است به آن‌ها آسیب برسانید. در این گزارش ۵ ماده غذایی سمی برای کلیه‌ها بیان شده است.

۱. گوشت قرمز و سایر مواد غذایی حاوی پروتئین زیاد

پروتئین یک منبع انرژی مهم برای بدن است، اما مقدار زیاد آن می‌تواند آسیب‌رسان باشد. جایی برای ذخیره پروتئین اضافی در بدن وجود ندارد، بنابراین باید از طریق کلیه‌ها فیلتر شود. پروتئین در مقادیر کم، به راحتی پردازش می‌شود. اما در مقادیر زیاد می‌تواند فشار روی کلیه‌ها را افزایش دهد.

علاوه بر این، گوشت قرمز به عنوان یک ماده غذایی سمی برای کلیه ها، با افزایش خطر بیماری و نارسایی مرتبط است. سطح اسیداوریک که گوشت قرمز در بدن تولید می‌کند می‌تواند باعث سنگ کلیه شده و عملکرد این ارگان را مهار کند.

۲. نمک

هر کس برای حفظ عملکرد بدن به نمک در رژیم غذایی خود نیاز دارد، اما نمک زیاد از بسیاری جهات مضر است. نمک بیش از حد در خون باعث می‌شود که کلیه‌ها مایعات بیشتری را ذخیره کنند و همچنین می‌تواند تعادل سدیم و پتاسیم در کلیه‌ها را تغییر داده و عملکرد کلی این ارگان را کاهش دهد.

سدیم همچنین کلسیم ادرار را افزایش می‌دهد، که می‌تواند باعث سنگ کلیه شود، به ویژه در افرادی که از قبل فشار خون بالا دارند.

۳. کافئین

قهوه در حد متوسط ​​می‌تواند برای سلامتی مزایایی داشته باشد، اما کافئین زیاد در دسته مواد غذایی سمی برای کلیه‌ها قرار می‌گیرد و می‌تواند باعث آسیب شود. کافئین یک ماده محرک است و باعث افزایش جریان خون و فشار خون می‌شود که کلیه‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد. یک مطالعه نشان داده است که کافئین باعث افزایش کلسیم در ادرار می‌شود و می‌تواند باعث بروز سنگ کلیه شود حتی در افرادی که مستعد ابتلا به آن نیستند.

۴. نوشابه

مطالعات نشان می‌دهند که نوشیدن نوشابه گازدار، به طور روزانه ممکن است خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیه را افزایش دهد. نوشیدنی‌های گازدار و نوشابه‌های انرژی زا هر دو با تشکیل سنگ کلیه ارتباط دارند.

۵. شیرین‌کننده‌های مصنوعی

شیرین‌کننده‌های مصنوعی پس از محبوبیت در اوایل دهه ۱۹۰۰، در همه چیز از نوشابه رژیمی گرفته تا غذا‌های مخصوص دیابتی‌ها و بدون قند یافت می‌شوند. اما متداول‌ترین ماده شیرین کننده مصنوعی، آسپارتام، در میان مواد غذایی سمی برای کلیه‌ها است و می‌تواند اثرات بدی بر کلیه‌ها بگذارد. رایج‌ترین نتیجه آسپارتام اضافی، خارج شدن کلسیم از طریق ادرار است که باعث ایجاد سنگ کلیه می‌شود.

همچنین یک مطالعه نشان داد کسانی که از نوشابه‌های گازدار رژیمی استفاده می‌کنند، کاهش عملکرد بهینه کلیه را تجربه می‌کنند.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->