ایجاد پارلمان محیط زیست یک ضرورت برای نجات آب در دولت چهاردهم باشد بنی صدر و رجوی چگونه از ایران فرار کردند؟ دستگیری متهمان جنایت در مقابل آرامگاه فردوسی + عکس چهار میوه را شب‌ها نخورید آموزش دستور العمل‌های بهداشتی به بیش از ۵ هزار نفر از موکب‌داران در مشهد توزیع ۱۵۶ میلیون جلد کتاب درسی در سال تحصیلی جاری | دریافت وجه از والدین در مدارس دولتی در صدر شکایت ها وقوع گردوخاک در جاده‌های شرقی خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳) امدادرسانی اورژانس به ۱۴ مورد گرمازدگی در سه روز اخیر در خراسان‌رضوی افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳ انتشار فراخوان ویژه تشکل‌های مردمی برای ارائه طرح در خصوص آسیب‌های اجتماعی پرداخت هزینه‌های پروتز برای مردم زیاد است، بیمه‌های پایه اقدام کنند برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید آزادی ۱۹۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در خراسان‌رضوی از ابتدای امسال تا ۶ مرداد ۱۴۰۳ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص فروش محصولات دفع‌کننده حشره عامل بیماری تب دنگی کاهش ۱۱۰ هزار نفری دانش‌آموزان ورودی پایه اول دبستان نسبت به سال گذشته آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳) سرگذشت تلخ جوانی که توزیع کننده مواد مخدر در مشهد شد آلوده‌ترین شهر ایران به تب دنگی کدام شهر است؟ | خطر شیوع تب دنگی در پاییز به ۲ دلیل برنامه پیشگیری از هپاتیت | «هپاتیت» منتظر نمی‌ماند افزایش ۳۸ درصدی شمار موتورلانس‌های اورژانس در مشهد افزایش ۱۶ درصدی غرق‌شدگی در کشور تاثیر درمانی بهتر و معادل استفاده از ژل موضعی سیناآمفولیش در درمان سالک روستایی
سرخط خبرها

آخرین وضعیت رنگ بندی کرونا در کشور + جدول (۲۷ بهمن ۹۹)

  • کد خبر: ۵۸۸۱۱
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
آخرین وضعیت رنگ بندی کرونا در کشور + جدول (۲۷ بهمن ۹۹)
رنگ‌بندی جدید شهرستان‌ها که از دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه در سراسر کشور اعمال خواهد شد، فهرست اسامی مناطق، شهرستان‌ها و شهر‌های وضعیت قرمز، نارنجی و زرد و آبی کرونا را در ادامه مشاهده می‌کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، از ابتدای بهمن ۱۳۹۹ با توجه به تشدید محدودیت‌ها در ماه قبل شرایط همه‌گیری در سراسر ایران متفاوت شده بود و تقریباً سیرنزولی بیماران و البته متوفیان باعث امیدواری مسئولان بهداشت و درمان شده بود که بعد از گذشت حدود یکسال کادر درمانی می‌توانستند نفسی تازه کرده و برای ادامه را تجدید قوا کنند.

اما این امیدواری تنها چند روز دوام آورد و نهایتاً از نیمه بهمن‌ماه گمانه‌زنی‌هایی در مورد آغاز موج چهارم کرونا در ایران شکل گرفت و براساس داده‌های آماری مسئولان بهداشت و درمان برآورد کردند که از اوایل زمستان احتمال بروز مشکلات همه‌گیری دور از انتظار نیست و به همین دلیل لازم است هموطنان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت کافی داشته باشند.

اعتقاد به عادی شدن شرایط و ضعیف شدن ویروس کرونا، افزایش آمار مبتلایان، بستری‌ها را به دنبال دارد که در صورت رعایت نکردن فاصله گذاری‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی، شاهد بروز موج چهارم بیماری و افزایش شمار جانباختگان خواهیم بود.

مردم برای کنترل بیماری کرونا باید احتیاط بیشتری کرده و با جدیت بالا، مقررات اعلام شده از جمله استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی حداقل ۱.۵ متری و نیز پرهیز از حضور در اجتماعات را رعایت کنند.

این اظهار نظر مسئولان بهداشت و درمان درباره اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی درحالی مطرح شد که اتفاقاً آمار حکایتی متفاوت از مشارکت مردمی در این زمینه داشت و بعضاً کاهش مشارکت در شهرستان‌ها به‌خصوص شهرستان‌های گردشگر پذیر نگران کننده شده بود.

نکته مهم اینجاست که با آغاز طرح واکسیناسیون در ایران برخی از هموطنان براین باورند که مشکل و نگرانی کاهش یافته و اوضاع عادی شده است درحالی که استاندارد‌های بهداشتی در این موارد تأکید می‌کند تا زمانی که ۸۰ درصد از کل جمعیت ایران واکسینه نشده باشند بازهم احتمال بحران همه‌گیری وجود دارد و همواره رعایت پروتکل‌ها بهترین و کارآمدترین راهکار مدیریت است.

اما دیدیم بی‌توجهی به پروتکل‌ها تاجایی بود که دوباره جداول آمار نشان داد که تردد بین شهری در این دوره کاهش مناسبی نداشته و علی‌رغم تمام هشدار‌ها نسبت به قبل از آغاز همه‌گیری تردد جاده‌ای ایران تنها ۴ درصد کاهش را تجربه کرده است.

این درحالی است که به گفته مسئولان بهداشت و درمان موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پایتخت نگران کننده شده و با توجه به حجم تردد بالا در سطح شهر به‌خصوص با استفاده از وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی مثل مترو درصورت ادامه روند کانون‌های بحرانی بیشتری شکل گرفته و مشکلات عمده‌ای را به کادر درمان تحمیل می‌کند که شاهد مثال آن هم افزایش تعداد مراجعه‌های سرپایی به مراکز درمانی است.
 

آخرین وضعیت استان‌های کشور از نظر شیوع بیماری کرونا

شهرستان‌های عجب شیر در آذربایجان شرقی، اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمهشر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه و قشم در هرمزگان، بهار، تویسرکان و رزن در همدان و ابرکوه در یزد در وضعیت نارنجی قرار دارند.

این درحالی است که براساس آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت بهداشت شهرستان‌های اهواز، آبادان، بندر ماهشهر، دزفول، شادگان، شوشتر و کارون در استان خوزستان نیز  از روز شنبه ۲۵ بهمن ۹۹ در فهرست شهر‌های قرمز قرار می‌گیرند و پایتخت نیز همچنان در وضعیت زرد قرار گرفته است.
 
 
آخرین وضعیت رنگ بندی کرونا در کشور + جدول (۲۷ بهمن ۹۹)


براساس تقسیم بندی وزارت بهداشت در رنگ‌بندی همه‌گیری کرونا هر رنگ را باید اینگونه ترجمه کرد.

آبی: خطر کم؛ محدودیت مشاغل وجود ندارد.

وضعیت زرد: خطر متوسط؛ در این وضعیت فقط سطح شغلی ۴ تعطیل خواهد بود.

وضعیت نارنجی: پرخطر؛ در این وضعیت سطح شغلی ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود.

وضعیت قرمز: بسیار پرخطر؛ در این وضعیت سطح شغلی ۳، ۲ و ۴ تعطیل خواهند بود.

شاخص: در طرح جدید شاخص تعداد بستری‌ها، رنگ‌بندی شهر‌ها را مشخص می‌کند. به این ترتیب که بستری‌های چهار نفر در ۱۰۰ هزار نفر زرد، شش نفر در ۱۰۰ هزار نفر نارنجی و ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر، شهر‌های قرمز را تعیین می‌کند.

تردد شبانه از ساعت ۲۱ الی ۳ صبح در تمام وضعیت‌ها ممنوع است.

همچنین خروج خودرو‌های بومی از شهرستان‌های نارنجی و قرمز و ورود خودرو‌های غیربومی به شهرستان‌های نارنجی و قرمز ممنوع خواهد بود.

طبق مصوبه ستاد ملی کرونا رنگ آبی به معنای وضعیت «کم‌خطر» به وضعیت‌ها افزوده شد. آمار مبتلایان در شهرستان‌های آبی کمتر از شهرستان‌های زرد است. فعلاً قوانین شهرستان‌های آبی مشابه زرد مد نظر قرار گرفته شده است.
 
 
آخرین وضعیت رنگ بندی کرونا در کشور + جدول (۲۷ بهمن ۹۹)
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->