قیمت شیرخام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات گران خواهد شد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی صادرات ۵۸ میلیارد دلاری ایران ظرفیت رشد ۳ برابری دارد کاهش یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نمایش ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد خراسان رضوی در ایران اکسپو ۲۰۲۵ بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جهش ۵ تا ۹۵ میلیون تومانی قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد قیمت ایران‌خودرویی‌ها آخرین وضعیت روغن خوراکی در بازار | معاون وزیر کشاورزی: اختلال در عرضه روغن برطرف شد ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزاری حدود ۴۹ هزار نفرساعت کارگاه آموزشی رایگان برای مؤدیان در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

فروش فوق‌العاده جایگزین نمایشگاه‌های بهاره می‌شود

  • کد خبر: ۵۸۸۷۸
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
فروش فوق‌العاده جایگزین نمایشگاه‌های بهاره می‌شود
 دبیر ستاد تنظیم بازار گفت:امسال به دنبال این نیستیم که مردم را به بازار بکشانیم و فروش فوق‌العاده جایگزین نمایشگاه‌های بهاره می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای بازار شب عید تصریح کرد: ما هر سال نزدیک عید نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا داشتیم که امسال به جهت شرایط کرونا امکان برگزاری این نمایشگاه‌ها را نداریم و به جای آن فروش فوق العاده با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی اصناف مختلف و همچنین فروش اینترنتی برگزار خواهد شد.

 

او ادامه داد: امسال به دنبال این نیستیم که مردم را به بازار بکشانیم و در این شرایط رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در اولویت است. فروش و تخفیف‌های ویژه نداریم. برای کالا‌های ضروری مردم، فروش فوق العاده با قیمت‌های یکسان و نرخ مصوب در نظر گرفته شده است. نظارت تشدید می‌شود و فراوانی کالا هم بیشتر خواهد شد.

 

قیمت موز متعادل می‌شود

قبادی در خصوص بازار میوه شب عید گفت: تنظیم بازار میوه با هماهنگی اصناف انجام می‌شود. حدود ۴۰ هزار تن سیب و پرتقال هم ذخیره شده است که اگر به دلیل افزایش تقاضا، قیمت گران شد، از این ذخائر به بازار عرضه می‌شود.

 

او ادامه داد: واردات موز را هم آزاد کرده ایم و با ورود موز قیمت آن متعادل می‌شود.

 

دبیر ستاد تنظیم بازار بیان کرد: تلاش داریم خود اتحادیه‌ها کنترل قیمت میوه را در دست داشته باشند. ما هم ذخیره سازی انجام داده ایم و هرکجا کمبودی پیش آید وارد بازار می‌کنیم. باغداران کشور هر سال همراه ما بوده اند، اما عده‌ای در این میان سودجویی می‌کنند که نظام حاکمیت با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

 

علت گرانی و کمبود روغن خوراکی چیست؟

قبادی در خصوص گلایه قنادان از کمبود روغن گفت: ما حتما روغن و شکر مورد نیاز صنف و صنعت را تامین می‌کنیم.

 

دبیر ستاد تنظیم بازار ادامه داد: در بحث روغن مصرف خانوار هم کمبود روغن به هیچ عنوان نداریم. نیاز هر ماه کشور به روغن ۱۵۰ هزار تن است که بالغ بر ۱۷۰ هزار تن از این محصول در شبکه توزیع شده، اما مشکلات در توزیع سبب کمبود و گرانی آن شده است.

 

او تاکید کرد: ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی همچنان به روغن اختصاص می‌یابد. انتظارات تورمی در جامعه در پی خبر احتمال افزایش قیمت روغن به سبب برداشته شدن ارز ترجیحی آن به وجود آمد که سبب شد برخی فروشندگان از عرضه خودداری کنند و در مقطع کوتاهی کمبود در بازار به وجود بیاید.

 

افزایش نرخ مصوب مرغ منتفی است

دبیر ستاد تنظیم بازار در خصوص بازار مرغ تصریح کرد: در ستاد تنظیم بازار مصوب شد برای شب عید ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام گیرد و در صورت مازاد، ما مرغ را از مرغداران خریداری و ذخیره می‌کنیم.

 

او ادامه داد: مرغداران به گونه‌ای جوجه ریزی کرده اند تا برای عید و ماه رمضان بیشترین عرضه را داشته باشند و به همین دلیل ده روز وقفه در جوجه ریزی افتاد و سبب افزایش قیمت مرغ شد.

 

این مقام مسئول در خصوص مشکل کمبود نهاده برای نگهداری مرغ تا ۵۰ روزگی گفت: با هماهنگی با همکاران وزارت جهاد قرار شد ۴ روز بیشتر دان به مرغدار بدهند و تا حدود ۴۵ روزگی مرغ نهاده به آن اختصاص یابد.

 

قبادی تاکید کرد: ذخایر مرغ منجمد به اندازه کافی است و اگر تا پایان هفته قیمت مرغ بازنگردد از این مرغ منجمد به بازار وارد می‌شود.

 

او گفت: بحث افزایش قیمت مصوب مرغ تا پایان سال کنار گذاشته می‌شود، اما در خصوص نهاده‌ها با مرغداران همکاری بیشتری خواهد شد.

 

اگر عرضه پرتقال زیاد نشود به صورت کشوری قیمت گذاری می‌کنیم

در ادامه دارایی‌نژاد رئیس اتحادیه میدان مرکزی میوه و تره‌بار از تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در استان مازندران و ۵۰۰ هزار تن در استان فارس خبر داد و افزود: امسال کمبودی در تولید میوه نداریم و تصمیم بر این شد به میزان یک سوم سال گذشته میوه ذخیره و دپو شود.

 

او با بیان اینکه قیمت هر کیلو سیب و پرتقال حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان در میدان تره بار مرکزی است، افزود: در حال حاضر فقط در استان مازندران ۷۰۰ هزار تن پرتقال ذخیره شده است. فروش این مقدار میوه ممکن است تا اردیبهشت سال بعد طول بکشد. با باغداران در این خصوص گفتگو داشتم و از آن‌ها قول گرفته ام که عرضه محصول خود به بازار را بیشتر کنند.



دارایی نژاد در خصوص گرانی نارنگی افزود: نارنگی فسا و بندری تامین کننده بازار است که قیمت آن نسبت به پرتقال بیشتر است.



او با بیان اینکه دلالان در تلاش هستند تا قیمت میوه شب عید را بیش از این افزایش دهند، گفت: اگر باغداران بر سر قولی که به اتحادیه میوه و تره‌بار مبنی بر افزایش عرضه داده اند، نباشند، میوه را به صورت کشوری قیمت گذاری می‌کنیم.



تقاضای مرغداران برای اختصاص بیشتر نهاده دولتی

در ادامه برنامه کمالی سروستانی نماینده اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: قیمت مرغ را مرغدار تعیین نمی‌کند بلکه خریداران مشخص می‌کنند.

 

او با بیان اینکه میزان گوشت مرغ عرضه شده در بازار حاصل ۱۲۵ میلیون جوجه ریزی در یک ماه گذشته است، افزود: افزایش قیمت مرغ امروز ناشی از تفاوت قیمت نهاده دولتی و آزاد است.

 

کمالی سروستانی بیان کرد: قبلا نهاده به وفور موجود بود و مرغداران مرغ را تا ۵۰ روزگی نگه می‌داشتند. اکنون فقط تا ۴۰ روز نهاده دولتی می‌دهند و این امر باعث شده مرغ با وزن پایین‌تر به بازار برود و با همین میزان جوجه ریزی گوشت کمتری به بازار عرضه شود.

 

وضعیت شیرینی و خشکبار شب عید

در ادامه برنامه بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: قیمت شیرینی در شب عید هیچ تغییری نخواهد کرد. فعالان این صنف به صورت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.


در ادامه احمدی رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار تهران هم تصریح کرد: امسال به جای نمایشگاه بهاره عرضه آجیل، جشنواره فروش فوق العاده نوروزی به وسعت ایران برگزار می‌شود.

 

او افزود:در این طرح هر مغازه یک نمایشگاه خواهد بود و فعالان این صنف محصولات خود را با تخفیف، کیفیت مناسب و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی عرضه می‌کنند.

 

احمدی گفت: میزان تولید خشکبار نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است که این امر تعادل در قیمت را به دنبال دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->