پیدا شدن گوشت الاغ در یکی از هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پارس در سال جدید بیش از ۹۰ تن تخم مرغ غیر بهداشتی در شهرستان مشهد کشف و توقیف شد کم فروشی یک نانوایی در مشهد را به پلمب کشاند (۹ فروردین۱۴۰۳) جزئیات افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت در سال ۱۴۰۳ + جدول ۴۲ واحد گرانفروش و متخلف در مشهد پلمب شدند (۹ فروردین ۱۴۰۲) آغاز حراج‌های خرده‌فروشی اموال تملیکی از ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ حقوق ورودی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار مشخص شد تعریف ۱۶ پروژه برای تامین آب شرب مشهد در سال جدید | اختصاص بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها مالیات بر ارزش افزوده رسما ۱۰ درصد شد! (۸ فروردین ۱۴۰۳) مصرف بنزین دوباره اوج گرفت (۸ فروردین ۱۴۰۳) اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فروردین + ویدئو ۲ کافی شاپ به دلیل تخلفات صنفی در مشهد پلمب شد (۸ فروردین ۱۴۰۳)  ۲۲ مرکز متخلف در خراسان رضوی پلمب شد  نگرانی طلافروشان از گرایش مردم به خرید طلای مستعمل رشد ۳ درصدی بورس در اولین هفته کاری سال جدید (۸ فروردین ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد: دولت با افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی بار مالیاتی بودجه توسط مجلس مخالف است آخرین قیمت گوشی‌های روز در بازار | آیفون ۱۳ حداقل ۴۰ میلیون تومان شد + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات سایپا + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) جدی شدن احتمال تغییر دستمزد ۱۴۰۳ کارگران آیین‌نامه دستمزد  ۱۴۰۳ در هیئت دولت تصویب شد ویدئو| توضیحات رئیس سازمان برنامه بودجه درباره تخصیص ارز برای واردات خودرو (۸ فروردین ۱۴۰۲) فرودگاه‌ها زیر ذره بین نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری جزئیات پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری از ۹ فروردین ماه سهمیه ویژه اقلام اساسی به استان‌های مسافرپذیر تخصیص می‌یابد
سرخط خبرها

خراسان‌رضوی و هرات سند توافق همکاری امضا کردند

  • کد خبر: ۵۵۲۵۳
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
خراسان‌رضوی و هرات سند توافق همکاری امضا کردند
چهارمین نشست کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان‌رضوی و ولایت هرات افغانستان با امضای توافقنامه‌ای شامل ۴۸مصوبه در زمینه‌های انرژی، حمل‌ونقل، گمرک، تولید و سرمایه‌گذاری بین خراسان‌رضوی و ولایت هرات به پایان رسید.
به گزارش شهرآرانیوز؛ چهارمین نشست کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان‌رضوی و ولایت هرات افغانستان، پنجشنبه‌شب با امضای توافقنامه بین طرفین با ۴۸مصوبه در زمینه‌های انرژی، حمل‌ونقل، گمرک، تولید و سرمایه‌گذاری همراه بود.
 
این توافقنامه با توجه‌ به اهمیت روابط اقتصادی ایران و افغانستان، اتفاق خوبی برای افزایش روابط اقتصادی میان دو کشور است. طبق آخرین اخبار، ارزش تجارت سالانه میان افغانستان و ایران به بیش از ۵/۱ میلیارد دلار رسیده است و ایران، سال گذشته به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری افغانستان، بیشترین صادرات را به این کشور همسایه داشته است.
 

توافقات دو طرف از زبان معاون اقتصادی استاندار

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌رضوی در مراسم پایانی این نشست با بیان اینکه طی دو روز نشست این کمیته، چهار کارگروه گمرک و تجارت، حمل‌ونقل و ترانزیت، انرژی و سوخت و تولید و سرمایه‌گذاری برای بررسی موضوعات دارای اولویت برای طرفین تشکیل شد، گفت: تفاهمات به تدوین توافقنامه‌ای در ۴۸بند و ماده درباره تسهیل در مبادلات کالا در مرز دوغارون، تسهیل سرمایه‌گذاری و بهبود تعاملات، منجر شد تا بتوان مبادلاتی سالم‌تر و بهتر با هزینه کمتر در مرز دوغارون انجام داد و نظر دو کشور را تامین کرد.
 
به گفته علی رسولیان، براساس توافق‌های صورت‌گرفته، ساعت کاری دو گذرگاه مرزی افزایش خواهد یافت. همچنین در مرز دوغارون، کمیته‌ای به‌صورت ماهانه، جلسه تشکیل خواهد داد تا موانع و مشکلات موجود بررسی شود.
او در ادامه افزود: مقرر شد امکانات رفاهی در دو طرف مرز برای رانندگان کامیون‌های صادراتی و ترانزیتی افزایش یابد، سامان‌دهی محوطه‌سازی گمرک و افزایش ظرفیت پارکینگ دوغارون انجام گیرد و طرف افغانستانی هم برای تجهیز باسکول و تامین برخی امکانات، اقدام خواهد کرد.
 
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری خراسان‌رضوی با بیان اینکه توافق‌هایی بین طرف ایرانی و افغانستانی درباره ترانزیت و ترانسپورت نیز انجام گرفت، افزود: یکی از محور‌های این توافق‌ها، مبادلات مالی با برنامه‌ریزی بهتر و آسان‌تر بود. همچنین توسعه صادرات سوخت و فرآورده‌های نفتی و افزایش کیفی آن‌ها در مرز دوغارون، پیگیری خواهد شد تا وضعیت در این بخش بهبود یابد.
 
به‌گفته رسولیان، در کنار این‌ها، خطوط انتقال برق از خراسان‌رضوی به افغانستان، از ۱۳۲کیلوولت به ۵۰۰کیلوولت افزایش می‌یابد که هر دو طرف از آن سودمند خواهند شد.
 
معاون استاندار اضافه کرد: در این نشست، توافق شد دو طرف ایرانی و افغانستانی نمایشگاه‌هایی را در مشهد و هرات با حمایت یکدیگر برپا کنند. همچنین توسعه کشت فراسرزمینی برای افزایش واردات کالا از افغانستان به خراسان‌رضوی، در دستورکار قرار خواهد گرفت. معاون اجتماعی والی هرات نیز در این نشست، با اشاره به این توافقنامه که در ۴۸ بند منعقد شده است، گفت: ۱۵بند از مصوبات مزبور، ویژه حوزه گمرکات و تجارت است که هم خراسان‌رضوی و هم هرات، مسئول اجرای آن هستند.
 
مونسه حسن‌زاده افزود: ۱۲بند از این مصوبات مربوط‌به حوزه حمل‌ونقل، ۱۰بند مربوط به بخش‌های صنعت و معدن و ۱۱بند مربوط به حوزه کشاورزی است که باید کمیته ناظر بر مصوبات چهارمین نشست مشترک اقتصادی خراسان‌رضوی و هرات، بر اجرای آن‌ها نظارت کند.
 
چهارمین نشست مشترک اقتصادی خراسان‌رضوی و هرات، در دو روز چهارشنبه و پنجشنبه با محوریت استانداری و اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی در مشهد برگزار شد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->