همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت‌وگوی روحانی با آنگلا مرکل درباره برجام

  • کد خبر: ۵۹۰۴۷
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۶
گفت‌وگوی روحانی با آنگلا مرکل درباره برجام
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس‌ جمهوری از گفت‌وگوی تلفنی روحانی با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معزی در توئیتی نوشت: رئیس‌جمهور روحانی عصر امروز با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان گفت‌وگوی تلفنی داشت. این گفت‌وگو، نخستین تماس رهبران تروئیکای اروپایی با رئیس‌جمهور در دور تازه‌ی تلاش‌های دیپلماتیک برای حفظ برجام، پس از تغییرات در واشینگتن است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه در گفت‌و‌گو با صدر اعظم آلمان، ورود موضوعات جدید به برجام را امری غیر ممکن خواند و تاکید کرد: برجام به عنوان یک سند مصوب شورای امنیت و محصول تلاش‌های طولانی ایران و ۶ کشور بزرگ جهان، یک چارچوب مشخص دارد و غیر قابل تغییر است.

رئیس جمهوری با انتقاد از عملکرد اروپا در زمینه عمل به تعهدات برجامی پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام در دوره دولت قبلی این کشور، تاکید کرد: اگر واقعا بدنبال حفظ برجام و اهداف آن هستیم باید کارآمدی آن را در عمل و در چارچوب ساختار تدوین شده ببینیم و اروپا باید در عمل آن را ثابت کند.

روحانی با بیان اینکه ادامه برجام با ادامه تحریم‌ها و عدم پایبندی طرف‌ها به تعهدات، فاقد مشروعیت و مقبولیت است، تنها راه حفظ برجام را لغو تحریم‌های غیرانسانی و غیرقانونی آمریکا و بدنبال آن بازگشت این کشور به برجام دانست.

رئیس جمهوری با بیان اینکه دولت براساس قانون مصوب مجلس، موظف به کاهش بیشتر تعهدات در ازای عدم پایبندی طرف مقابل و رفع تحریم‌ها است، خاطرنشان کرد: اگر تحریم‌ها برداشته شود ما هم به‌طور کامل تعهدات خود را در قالب برجام انجام خواهیم داد.

روحانی با اشاره به اهمیت صلح و ثبات در منطقه و بحران‌های ناشی از حضور بیگانگان و گسترش تروریسم، مهم‌ترین چالش گذشته، حال و آینده منطقه را گسترش تروریسم خواند و تاکید کرد: تامین صلح و امنیت و ریشه‌کن کردن تروریسم تنها با همکاری سازنده همه کشورها امکان‌پذیر خواهد بود.

رویس جمهوری با اشاره به طرح های ابتکاری جمهوری اسلامی ایران از جمله طرح صلح هرمز برای تامین صلح و ثبات و آرامش در منطقه، با تاکید بر ضرورت حل مشکل یمن و پایان دادن به فاجعه انسانی در این کشور، تصریح کرد: حل مشکلات منطقه در ابتکارات، راهکارها و گفت‌وگو‌های منطقه‌ای است و این کشورهای منطقه هستند که باید درمورد سرنوشت خود تصمیم بگیرند.

روحانی در این گفت‌و‌گوی تلفنی همچنین با اشاره به سابقه تاریخی روابط ایران و آلمان بر تلاش برای توسعه و تعمیق روابط دو کشور بویژه در زمینه روابط اقتصادی و تجاری تاکید و لزوم استفاده از همه ظرفیت ها در این زمینه را مورد اشاره قرار داد.

رئیس جمهوری افزود: با توجه‌به ایجاد شرایط جدید بین المللی و فراهم شدن زمینه همکاری‌ها بین کشورهای منطقه و جهان، فعال تر شدن شرکت ها و بخش های خصوصی دو کشور می تواند به توسعه همکاری‌های دو کشور منجر شود.

 روحانی همچنین با اشاره به مشکلات ناشی از ویروس کرونا و همچنین شیوع نوع پیشرفته این ویروس در اروپا، بر همکاری دو کشور و به اشتراک‌گذاشتن تجربیات در زمینه مبارزه با این بیماری تاکید کرد.

«آنگلا مرکل»، صدر اعظم آلمان، نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی بر ضرورت حفظ برجام به عنوان یک توافق بین‌المللی تاکید و حل‌و‌‌فصل اختلاف‌نظرها از مسیر گفت‌و‌گو و تقویت روابط دوجانبه و همکاری همه کشورها برای حفظ امنیت و ثبات منطقه را خواستار شد.  

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->