حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

حذف دفترچه‌های درمانی و روش‌های استعلام‌گیری بیمه درمانی

  • کد خبر: ۵۹۱۴۴
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
حذف دفترچه‌های درمانی و روش‌های استعلام‌گیری بیمه درمانی
‎چاپ دفترچه‌های تأمین اجتماعی از ابتدای اسفندماه متوقف می‌شود و از این تاریخ ارائه خدمت در زمان مراجعه به پزشک و مؤسسات تشخیصی درمانی با ارائه کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه درمانی امکان‌پذیرخواهد بود.
طنین همتی|شهرآرانیوز، چاپ دفترچه‌های تأمین اجتماعی از ابتدای اسفندماه متوقف می‌شود و طبق اعلام سازمان تأمین اجتماعی، از این تاریخ به بعد ارائه خدمت در زمان مراجعه به پزشک و مؤسسات تشخیصی درمانی با ارائه کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه درمانی امکان‌پذیر خواهد بود.
 

نکاتی که بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی باید به آن توجه کنند:


‎۱- در زمان مراجعه به پزشک و درمانگاه، ارائه دفترچه درمانی لازم نیست.

‎۲- همه بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران کشور و تبعه کشور‌های دیگر برای تسهیل دریافت خدمات درمانی می‌توانند با مراجعه به سایت eservices.tamin.ir حساب کاربری ایجاد و مشخصات هویتی‌شان را تکمیل و شماره تلفن همراه (موبایل) خود در درگاه یادشده درج کنند.

‎۳- همه بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران کشور و تبعه کشور‌های دیگر قبل از مراجعه به پزشک و مراکز درمانی می‌توانند استحقاق درمانشان را از طریق یکی از روش‌های زیر استعلام کنند و از پوشش بیمه درمان خود مطمئن شوند:

‎روش اول: مراجعه به سایت medical.tamin.ir و واردکردن کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان؛
‎روش دوم: شماره‌گیری #۱۴۲۰۴ و انتخاب گزینه ۱ (استعلام اعتبار درمانی)، ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان؛

‎روش سوم: شماره‌گیری #۱۱۴۲۰۴* و واردکردن کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان؛

‎روش چهارم: استفاده از اپلیکیشن موبایل My tamin یا مراجعه به سایت pwa.tamin.ir و واردکردن کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان؛

‎روش پنجم: شماره‌گیری #۱۶۶۶* و انتخاب گزینه ۱ (استحقاق‌سنجی)، واردکردن کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان.

‎۴- در مواردی که بیمه‌شده براساس نتایج دریافتی از روش‌های بالا یا اعلام مراکز درمانی، استحقاق درمان ندارد، در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کند.

‎۵- همه بیمه‌شدگان در صورت ایجاد حساب کاربری می‌توانند خلاصه سوابق درمانی خود را با مراجعه به سامانه eservices.tamin.ir در پنجره (منوی) مخصوص بیمه‌شدگان ملاحظه کنند.

‎۶- همه پزشکان از جمله طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسخه الکترونیک این سازمان، ep.tamin.ir، و دریافت نام کاربری، برای نسخه‌نویسی الکترونیک اقدام کنند.

‎در صورت مراجعه بیمار به پزشک طرف قرارداد، پزشک پس از احراز هویت و ثبت شماره تلفن همراه (موبایل) متعلق به بیمار و انجام معاینه، خدمات پزشکی (از جمله انجام ویزیت، تجویز دارو و سایر خدمات تشخیصی و درمانی و...) را در سامانه نسخه الکترونیک ثبت می‌کند.
 

در صورت متصل‌نبودن مطب به سامانه‌های الکترونیک چه باید کرد؟

در صورت مراجعه بیمار به پزشک طرف قرارداد، چنان‌چه امکان استفاده از سامانه‌های الکترونیک به هر دلیل (قطع اینترنت، قطع سامانه نسخه‌نویسی و...) میسر نباشد، پزشک پس از احراز هویت بیمار با استفاده از کارت ملی، شناسنامه یا دفترچه درمانی و استعلام برخورداری وی از استحقاق درمان (پوشش بیمه درمان)، بیمار را معاینه و در سرنسخه مخصوص مطب‏‏ یا مرکز درمانی (ترجیحا در قطع A ۵) نسخه را تجویز می‌کند.
 

دستور پزشکی در نسخه مخصوص مطب امکان‌پذیر است

پزشکان غیرطرف قرارداد هم مانند پزشکان طرف قرارداد می‌توانند با اتصال به سامانه‌های الکترونیک سازمان یا سامانه‌هایی که استفاده می‌کنند، نسخه‌نویسی الکترونیک انجام دهند. در صورت ممکن‌نبودن استفاده از سامانه‌های الکترونیک به هر دلیل (قطع اینترنت، قطع سامانه نسخه‌نویسی و...) پزشک می‌تواند دستور پزشکی را در سرنسخه مخصوص مطب‏ یا مؤسسه در یک برگ تجویز کند و به بیمار تحویل دهد.
 

نسخه کاغذی به داروخانه‌ها برای تجویز دارو امکان‌پذیر است

در صورت ننوشتن نسخه‌نویسی الکترونیک، بیمار می‌تواند نسخه کاغذی پزشک معالج را به داروخانه‌ها یا مؤسسات پاراکلینیک طرف قرارداد ارائه و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کند.

‎همه خدمات تشخیصی و درمانی تجویزشده پزشک، به‌صورت نسخه الکترونیک یا کاغذی به استناد کدملی در پرونده سلامت شخص بیمه‌شده ثبت می‌شود؛ بنابراین استفاده از کدملی دیگران، ضمن مغایرت با موازین حقوقی می‌تواند در روند تشخیص و درمان بیماری افراد مشکل ایجاد کند.

به‌گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی، اکنون امکان ارائه غیرحضوری حدود ۸۰ درصد خدمات به بیمه‌شدگان در این استان فراهم شده است.

مدیر درمان  تأمین اجتماعی خراسان رضوی درباره اجرای طرح تحول دیجیتالی سازمان تأمین اجتماعی به‌نام ٣٠٧٠ و مزین به نام دکتر «نوربخش» گفته است: در اجرای این طرح ٣٠ خدمت حضوری سازمان به‌صورت غیرحضوری ارائه می‌شود تا ٧٠ میلیون مراجعه از ٩۶ میلیون مراجعه به واحد‌های اجرایی سازمان در کشور حذف شود.

وی ادامه داد: تاکنون ٢٣ خدمت از ٣٠ خدمت تأمین اجتماعی خراسان رضوی با وجود مشکلات متعدد سازمان در زمینه‌های زیرساختی که بیشتر در حوزه بستر‌های سخت‌افزاری و اینترنتی بوده، غیرحضوری شده است.

داستانی اضافه کرد: تعداد بیمه‌شدگان اصلی تأمین اجتماعی در استان ۹۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر است که با احتساب افراد تکفل بیش از ۲ میلیون و ۴۸۲ نفر در استان بیمه این سازمان هستند و این میزان نسبت به سال گذشته ۱/۷ درصد افزایش دارد.

دریافت هزینه بیمه تکمیلی با حذف دفترچه‌های درمانی به چه نحوی است

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان رضوی دراین باره به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: باتوجه‌به اینکه دفترچه‌های درمانی هم حذف شده است، بیمه مرکزی با هماهنگی با بیمه‌های مختلف، مراحل پرداخت هزینه بیمه تکمیلی را به‌صورت سیستمی ثبت و قابل مشاهده کرده است، بنابراین مراجعه حضوری مردم به مراکز برای پیگیری مراحل دریافت هزینه‌های درمان تکمیلی لزومی ندارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->