آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد حذف یک‌طرفه چند ایستگاه اتوبوس در بولوار فارغ‌التحصیلان مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مشارکت مردم و حکمرانی شهری مطلوب جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۳» در باغ مشهد افتتاح شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: یکی از برنامه‌های مدیریت شهری ایجاد حال خوب برای مردم است اجرای گسترده دوره‌های آموزشی ویژه نانوایان مشهدی | سهمیه کلان آرد خراسان رضوی براساس سرشماری ۱۳۹۵ محاسبه می‌شود اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در مشهد تا دو هفته آینده به‌زودی از فاز اول آزادراه مشهد_چناران بهره‌برداری می‌شود شهردار مشهد مقدس: ایمنی و رضایت شهروندان خط قرمز مدیریت شهری است نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امسال خط بی‌آرتی بولوار توس در دستور کار قرار دارد «روز خراسان» به جای روز مشهد؟ بازگشایی و اتصال خیابان امام‌زمان(عج) به بولوار شهید احمدی در مشهد + فیلم احداث ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته در خراسان رضوی | ضرورت پیش‌بینی اعتبارات ملی کیفیت هوای ۶ منطقه مشهد آلوده است (۱۰ آبان ۱۴۰۳) پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پروژه احداث مجتمع خدمات خودرویی آسکوپارس مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اداره مشهد روزانه ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد + فیلم مشهد نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن است
سرخط خبرها

پیشرفته‌ترین تصفیه‌خانه فاضلاب غشایی کشور در مشهد به بهره‌برداری رسید

  • کد خبر: ۵۹۱۶۶
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
پیشرفته‌ترین تصفیه‌خانه فاضلاب غشایی کشور در مشهد به بهره‌برداری رسید
تصفیه‌خانه فاضلاب محلی(لوکال) "چهل بازه" به عنوان پیشرفته‌ترین تصفیه‌خانه غشایی کشور طی مراسمی با حضور مدیران شهری و استانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، تصفیه‌خانه فاضلاب محلی(لوکال) "چهل بازه" به عنوان پیشرفته‌ترین تصفیه‌خانه غشایی کشور طی مراسمی با حضور مدیران شهری و استانی به بهره‌برداری رسید.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد روز جمعه در این مراسم گفت: فضای سبز شهری عاملی برای زیست پذیر کردن شهرها برای شهروندان است و در مشهد این مهم مورد توجه است و استفاده از گونه های بومی و مناسب با شرایط اقلیمی در اولویت است.

مهدی یعقوبی افزود: برای آبیاری فضای سبز نیز در این کلانشهر استفاده از پساب تصفیه شده مورد تاکید است لذا با توجه به قرار گرفتن کلانشهر مشهد در اقلیم خشک و محدودیت‌های منابع آب، در سال ۹۶ ساخت نخستین و بزرگترین تصفیه خانه محلی فاضلاب کشور در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

وی ادامه داد: ساخت هفت تصفیه خانه محلی فاضلاب در دستور کار است که امروز تصفیه خانه چهل بازه به بهره برداری می رسد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: این تصفیه خانه با فرایند پیشرفته و ترکیبی از تصفیه بیولوژیکی فاضلاب و غشایی با اعتبار بیش از ٢٣٠ میلیارد ریال و تامین اعتبار از سوی بخش خصوصی آماده بهره برداری شد.

یعقوبی با بیان این که خروجی این تصفیه خانه بسیار با کیفیت است افزود: این تصفیه خانه در هر ثانیه ۵۰ لیتر پساب تولید می کند و در مجموع با استفاده از این مقدار پساب تولید شده حدود ۵۰ هکتار از فضای سبز شهر به صورت روزانه آبیاری خواهد شد.

وی اضافه کرد: این تصفیه خانه طی مراحل پیش تصفیه، تصفیه فیزیکی، تصفیه بیولوژیکی، فیلتراسیون غشایی و گندزدایی، فاضلاب ورودی را به پساب دارای کیفیت بسیار مطلوب به منظور آبیاری فضای سبز شهر مشهد تبدیل می‌کند و فضای اشغال کمتر، کیفیت عالی پساب خروجی و راندمان بسیار بالا در تصفیه فاضلاب، از مزایای این روش تصفیه نسبت به سایر روش‌های تصفیه قدیمی است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این مراسم گفت: یکی از بحرانهای جدی در کشور بحران آب و آلودگی هواست و استفاده بهینه از منابع آبی مورد تاکید است و مدیریت شهری و شورای شهر مشهد روی این موضوع تمرکز کرده است و ساخت تصفیه خانه های محلی در دستور قرار گرفت.

محمد حسین ودیعی افزود: تصفیه خانه محلی چهل بازه دارای خصوصیات و ویژگیهای مهمی است و می تواند چشم انداز مطلوبی برای توسعه فضای سبز به شهروندان مشهدی ارائه دهد.

وی ادامه داد: کلانشهر مشهد نیازمند توجه ملی است و بسیاری از پروژه های کلان در این کلانشهر با بودجه شهرداری قابل اجرا نیست.

امسال هزار میلیارد ریال برای توسعه شبکه آبیاری فضای سبز و جداسازی آن از شبکه آب شرب شهر مشهد توسط شهرداری هزینه شده ‌است. 

فضای سبز شهر مشهد با احتساب فضای سبز کمربندی، پنج هزار و ۷۰۰ هکتار وسعت دارد و سرانه فضای سبز این شهر ۱۷.۳ مترمربع است.

در تصفیه خانه‌های فاضلاب غشایی به منظور حذف ذرات بسیار ریز همچون نمکها، ویروسها، آفت‌کُشها و بسیاری از ترکیبات آلی آب را تحت فشار بالا و یا خلا از غشاهایی نازک عبور می دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->