صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ هادی حجازی فر با فیلم «ناتور دشت» در راه سینما «احسان علیخانی» برای ادامه تولید جوکر خانوادگی دست به کار شد رقابت انیمیشن «باگ» در جشنواره آمریکایی امیرحسین آرمان و یکتا ناصر با سریال امنیتی «هزارتو» به شبکه خانگی می‌آیند عیادت مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت از «پرویز خرسند» کتاب «وسعت معنای انتظار» نادر ابراهیمی به چاپ دوم رسید چراغ سبز ساترا به طرح‌های تازه سریال و برنامه‌های نمایشی مستند «مگاداک» در جشنواره ونیز اکران می‌شود عصر شعر غزه در حوزه هنری انقلاب اسلامی هنری خراسان رضوی برگزار شد ویدئو | درخواست مجید واشقانی از بهاره رهنما برای کمک به اتحاد ایران واکنش بازیگر معروف هالیوودی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه + عکس نمایشگاه آثار شهیده «منصوره عالیخانی» در بوسنی و هرزگوین + عکس جایگزین فیلم «پیرپسر» مشخص شد | «سینما متروپل» به زودی اکران می‌شود نگاهی به قسمت هفتم و هشتم سریال «اجل معلق» | بار سریال بر دوش «بهزاد خلج»
سرخط خبرها

دست نوشته خواجه نصیر در حاشیه نسخه‌ای کهن

  • کد خبر: ۵۹۲۳۵
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
دست نوشته خواجه نصیر در حاشیه نسخه‌ای کهن
نسخه‌ای به شماره ۱۰۵۶۴ در گنجینه نسخ خطی کتابخانه مجلس شورای اسلامی محفوظ است که کهن‌ترین دست نویس کتاب است و در سال ۶۱۴ قمری کتابت شده است.
حسینی نژاد | شهرآرانیوز - تشیع امامی در قرون پنجم و ششم، در میان ۲ منطقه عراق و شام نفوذی مؤثر و درخور داشت. می‌توان گفت در این ۲ قرن، تشیع با یک بال در عراق و با بال دیگر در شام، بخش چشمگیری از جهان عرب را تحت تأثیر خود قرار داده بود. هرچند آثار پدیدآمده در حوزه حلب در اصل متأثر از حوزه عراق بود، خود نشان از آن داشت که مدرسه‌ای استوار برای شیعه در آن ناحیه ایجاد شده است. غنیه النزوع ابن زهره حلبی، از مهم‌ترین میراث‌های حوزه شیعی حلب است، اثری که با همت بلند عالمان شیعه تا امروز باقی مانده است و سندی محکم از حضور شیعیان در جامعه حلب به شمار می‌رود.

نسخه‌ای به شماره ۱۰۵۶۴ در گنجینه نسخ خطی کتابخانه مجلس شورای اسلامی محفوظ است که کهن‌ترین دست نویس کتاب است و در سال ۶۱۴ قمری کتابت شده است. از ویژگی‌های این دست نویس آن است که خواجه نصیرالدین توسی در ایام جوانی آن را بر ابن بدران مازنی مصری، از شاگردان ابن زهره، قرائت کرده و ابن بدران در صفحه‌ای از آن اجازه‌ای مبسوط برای خواجه نوشته است. همچنین یادداشتی در این نسخه به خط خواجه نصیرالدین توسی هست که نشان می‌دهد توسی این نسخه را در سال ۶۲۴ قمری مقابله کرده است.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->