ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: فشار حداکثری بر ایران بی نتیجه بود

  • کد خبر: ۵۹۳۲۵
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
وزیر خارجه آمریکا: فشار حداکثری بر ایران بی نتیجه بود
وزیر امور خارجه آمریکا، در مصاحبه با شبکه بی‌بی‌سی، از شکست رویکرد پیشین آمریکا دربرابر ایران سخن گفت.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ وزیر امور خارجه آمریکا، در مصاحبه با شبکه بی‌بی‌سی، از شکست رویکرد پیشین آمریکا دربرابر ایران سخن گفت. آنتونی بلینکن اذعان کرد: «در چهار سال گذشته با اجرای رویکردی موسوم به «فشار حداکثری» روبه‌رو بودیم که نه‌تن‌ها نتیجه‌ای نداشت، بلکه موجب شد شرایط بدتر و ایران به مواد لازم برای ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک‌تر شود.»

بلینکن همچنین با اشاره به تصمیم جو بایدن مبنی‌بر بازگشت به مذاکرات ۵+۱، تأکید کرد که آمریکا اکنون با متحدانش دررابطه با ایران همسو شده است. وی گفت: «اگر ایران به اجرای کامل تعهدات خود براساس توافق هسته‌ای بازگردد، آمریکا نیز همان کار را انجام خواهد داد.» وزیر امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد که پس از تعهد هر دو طرف به توافق هسته‌ای، آمریکا به دیگر اختلافات میان این دو کشور خواهد پرداخت و برای رفع آن‌ها تلاش خواهد کرد. بااین‌حال این مقام آمریکایی درنهایت برداشتن قدم اول را به عهده ایران گذاشت.
در همین راستا، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، نیز در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان بیان کرد: «ما بر این باوریم که امکان دستیابی به راه‌حلی دیپلماتیک با ایران کاملا وجود دارد.» سالیوان تأکید کرد که ابتدا ایران باید تصمیم بگیرد که آیا برای همکاری با آژانس بین‌المللی هسته‌ای و اثبات اینکه برنامه هسته‌ای آن‌ها برای اهداف مسالمت‌آمیز است، آمادگی دارند یا نه.

علاوه بر این، پس از آنکه روز پنجشنبه، ریچارد میلز، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل، در نامه‌ای به شورای امنیت این سازمان اعلام کرد که آمریکا درخواست اجرای مکانیسم ماشه سازمان ملل علیه ایران را پس می‌گیرد، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در نشست خبری این وزارتخانه توضیح داد که این اقدام درجهت تقویت موضع واشینگتن برای تعامل با شورای امنیت سازمان ملل دررابطه با مسائل ایران صورت گرفته است. وی همچنین اعلام کرد که دولت آمریکا با سایر کشور‌ها مذاکره خواهد کرد تا آن‌ها را متقاعد کند از فروش تسلیحات به تهران خودداری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->