پخش زنده بازی شباب الاهلی و تراکتور (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شروع اردوی دوومیدانی کاران در غیاب ستاره‌های مشهدی ستاره پرسپولیسی در اردوی تراکتور درآمد ۲۳۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومانی استقلال از اسپانسر جدید کلین شیت‌های حقیقی در لیگ یک تعویق برگزاری سومین دوره جشنواره و نمایشگاه «خانواده ورزش» در مشهد + زمان جدید پیاتزا: کار ما هنوز تمام نشده است پایان رقابت‌های بدمینتون قهرمانی نونهالان کشور به‌میزبانی مشهد با معرفی تیم‌ها و بازیکنان برتر تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا ۲ | بازگشت ساپینتو به نیمکت شرایط صعود تیم ملی والیبال ایران به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و مارسی | آغاز مأموریت رئال برای انتقام از اروپا تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و دورتموند | تورینی‌ها آماده شکار زنبور تاریخ و ساعت بازی آرسنال و اتلتیک بیلبائو |چشم توپچی‌ها به مهره‌های تازه ورزشگاه تختی تهران در ۵ روز میزبان ۳ بازی است! نتیجه و ویدیو مسابقه والیبال ایران و تونس (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | برد شیرین بلندقامتان آماده‌باش ساپینتو به حبیب فرعباسی پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال به میرشاد ماجدی نتیجه و ویدیو کشتی فیروزپور در رده بندی قهرمانی کشتی جهان(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیرانوند، نیمکت‌نشین در امارات ساعت و تاریخ کشتی آذرپیرا و اسنایدر در فینال قهرمانی جهان
سرخط خبرها

خادمان ورزش | حمایت سبز با برادران رضایی

  • کد خبر: ۵۹۴۴۹
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۳
خادمان ورزش | حمایت سبز با برادران رضایی
ورزش قبل از اینکه رنگ‌و‌بوی حرفه‌ای بگیرد و مادیات حرف اول و آخر آن را بزند، سالیان دراز با عشق و همت آدم‌هایی زنده بود که بی‌منت خادم ورزش بودند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، ورزش قبل از اینکه رنگ‌و‌بوی حرفه‌ای بگیرد و مادیات حرف اول و آخر آن را بزند، سالیان دراز با عشق و همت آدم‌هایی زنده بود که بی‌منت خادم ورزش بودند. این ستون می‌کوشد دوشنبه هر هفته یکی از این حامیان بی‌نام‌و‌نشان را معرفی کند؛ باشد که پاسداشتی اندک در قبال کار‌های بزرگ آنان باشد.

نام و نام‌خانوادگی: علیرضا رضایی
سال تولد: ۲‌شهریور‌۱۳۳۵
محله زندگی: خیابان طبرسی
حامی تیم فوتبال پیام مشهد

برادران راه پدر را ادامه دادند و یکی از حامیان بزرگ تیم فوتبال پیام در اواسط دهه‌۶۰ و اوایل دهه‌۷۰ شکل گرفت. حاج‌هاشم و حاج‌علیرضا رضایی، رستوران مشهور شهر را پاتوق فوتبال‌دوستان کرده بودند و پیامی‌ها هم که بچه‌محل‌هایشان بودند، نه‌تن‌ها گاه‌و‌بیگاه برای صرف ناهار و شام شب قبل از مسابقه به آنجا می‌رفتند، بلکه با حمایت‌های مالی آن‌ها به سفر‌های فوتبالی اعزام می‌شدند.
 
قاسم زردکانلو یکی از مربیان پیام بود که درباره دست حمایت برادران رضایی می‌گوید: تا وقتی پیام واقعی و بچه‌های منطقه طبرسی که عمدتا مکتبی و اهل جبهه و جنگ بودند، حیات داشتند، برادران رضایی پای تیم ماندند. حاج‌هاشم و حاج‌علیرضا هر ۲ با رستوران رضایی امور باشگاه را رتق‌و‌فتق می‌کردند. پیشکسوت فوتبال مشهد بر این مسئله این‌گونه تصریح می‌کند: «رستوران رضایی پایگاه پیامی‌ها بود»؛ پایگاهی که البته تیم‌های دیگر هم از آن بهره می‌بردند و این‌گونه نبود که چتر حمایت برادران رضایی تنها بر سر تیم فوتبال سبزپوش شهر باشد.
 
علیرضا رضایی، برادر بزرگ‌تر که در برهه‌ای حتی مدیریت امور را هم بر‌عهده داشت و خود یک فوتبالی تمام‌عیار بود، در‌این‌باره می‌گوید: من خودم برای باشگاه راه‌آهن و تیم منتخب خراسان بازی کردم و به‌عبارتی فوتبالی بودم. به‌خاطر همین با عشق و علاقه به بچه‌محل‌هایمان کمک می‌کردیم تا بتوانند رشد کنند و برای خودشان آینده‌ای درخشان رقم بزنند. حاج‌علیرضا اضافه می‌کند: در سال‌هایی که پیام در اوج اقتدار در فوتبال استان بود و به لیگ دسته‌یک کشور هم رفت، کنار تیم بودیم و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کردیم؛ اما متأسفانه خودتان می‌دانید فوتبال چه‌شکلی است! کارکردن در این فوتبال آدم را خسته می‌کند.

امروز برادران رضایی بیشتر سرشان به کارشان گرم است و کاری با فوتبال پُرحاشیه ندارند. با‌وجود‌این هنوز هم وقتی از جلوی رستوران برادران رضایی رد می‌شویم، نوای خاطره گرم حضور فوتبالیست‌های شهر در پاتوق همیشگی حامی‌شان به گوش می‌رسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->