رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

«اعطایی» اعتبار ابومسلم!

  • کد خبر: ۵۶۸۰۳
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
«اعطایی» اعتبار ابومسلم!
ورزش قبل از اینکه رنگ‌و‌بوی حرفه‌ای بگیرد و مادیات حرف اول و آخر آن را بزند، سالیان دراز با عشق و همت آدم‌هایی زنده بود که بی‌منت خادم ورزش بودند.
به گزارش شهرآرانیوز، ورزش قبل از اینکه رنگ‌و‌بوی حرفه‌ای بگیرد و مادیات حرف اول و آخر آن را بزند، سالیان دراز با عشق و همت آدم‌هایی زنده بود که بی‌منت خادم ورزش بودند. این ستون می‌کوشد دوشنبه هر هفته یکی از این حامیان بی‌نام‌و‌نشان را معرفی کند؛ باشد که پاسداشتی اندک در قبال کار‌های بزرگ آنان باشد.

نام و نام خانوادگی: عباس اعطایی
تاریخ تولد: ۷ فروردین ۱۳۲۸
تاریخ فوت: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
محله زندگی: خیابان صاحب‌الزمان (عج)
حامی تیم فوتبال ابومسلم مشهد

او هم یکی از یاران وفادار ابومسلم بود که در دهه ۶۰ پابه‌پای مرحوم جهانگیر زنده‌دل، مرحوم علی روحانی، صیامی، خیامی، رضایی و چند تن دیگر برای ابومسلم از جان مایه می‌گذاشتند؛ برای ابومسلم که نه، برای عشقشان، برای مشکی‌های دوست‌داشتنی. عباس اعطایی از آن‌هایی بود که محل کارش را پاتوق ابومسلمی‌ها کرده بود. بچه بامعرفت محله صاحب‌الزمان (عج) مشهد که اگرچه خانواده‌اش در کار تجارت لوازم خانگی بودند، خودش بنگاه معاملات و تعمیر خودرو داشت.
 
محل کارش در خیابان صاحب‌الزمان (عج) مشهد به دفتر باشگاه ابومسلم در دهه ۶۰ تبدیل شده بود و هروقت ابومسلمی‌ها، از بازیکن و کادر فنی گرفته تا مدیر و هوادار، می‌خواستند جلسه‌ای بگذارند و دورهمی داشته باشند، سروکله‌شان آنجا پیدا می‌شد. اعطایی هر کاری از دستش برمی‌آمد، برای فوتبال انجام می‌داد؛ برای ابومسلمی که همه زندگی‌اش بود. خودش در تشکیل تیم‌های پایه استقلال (تاج) نقش عمده‌ای داشت، اما همه عشقش رنگ مشکی بود. بعد از انقلاب در شکل‌گیری ابومسلم نقش زیادی داشت و اسناد و مدارکی را در اختیار داشت که نشان می‌داد او مالک واقعی ابومسلم است، اما حقیقتش هیچ‌گاه ثابت نشد. برادر بزرگ‌ترش بازیکن بود و خودش هم سرپرستی تیم‌های پایه منتخب استان را سال‌ها عهده‌دار بود.
 
زمان ریاست اعتمادگلستانی در هیئت‌فوتبال، دبیرش بود و از بچگی دور و بر سعدآباد می‌پلکید. خیلی‌ها بزرگ‌ترین خدمت او به ابومسلم را این موضوع می‌دانستند که دفتر کارش را به دفتر باشگاه تبدیل کرده بود. با وجود این، منیت‌ها و بی‌مهری‌ها رفته‌رفته ابومسلم را از او دور کرد. این اواخر هم بیماری کلیوی و بیماری قند امانش را برید. اعطایی همین چندماه پیش بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت تا در خاموشی و سکوت غربت عصر کرونا به خاک سپرده شود و در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) برای همیشه آرام بگیرد. روحش شاد و یادش گرامی.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->