شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت! البلیهی، غایب بزرگ سعودی‌ها اولین ملاقات ساپینتو با هواداران استقلال| بازگشت آقای هیجان تاریخ و ساعت بازی آرسنال و المپیاکوس | ورود دوباره طارمی به چمپیونزلیگ نحوه خرید بلیت بازی استقلال و المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت چلنگر: برانکو دوست دارد به پرسپولیس برگردد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن | نبرد دو فلسفه فوتبالی پرسپولیس وارد لیگ کشتی می‌شود؟ شرط عجیب مدیران استقلال برای مربیان پایه این تیم وعده پرسپولیس تو خالی از آب در آمد بازگشت لیموچی به تمرینات سپاهان اتهام کلاهبرداری ۳۰ میلیون یورویی به بارتومئو
سرخط خبرها

«اعطایی» اعتبار ابومسلم!

  • کد خبر: ۵۶۸۰۳
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
«اعطایی» اعتبار ابومسلم!
ورزش قبل از اینکه رنگ‌و‌بوی حرفه‌ای بگیرد و مادیات حرف اول و آخر آن را بزند، سالیان دراز با عشق و همت آدم‌هایی زنده بود که بی‌منت خادم ورزش بودند.
به گزارش شهرآرانیوز، ورزش قبل از اینکه رنگ‌و‌بوی حرفه‌ای بگیرد و مادیات حرف اول و آخر آن را بزند، سالیان دراز با عشق و همت آدم‌هایی زنده بود که بی‌منت خادم ورزش بودند. این ستون می‌کوشد دوشنبه هر هفته یکی از این حامیان بی‌نام‌و‌نشان را معرفی کند؛ باشد که پاسداشتی اندک در قبال کار‌های بزرگ آنان باشد.

نام و نام خانوادگی: عباس اعطایی
تاریخ تولد: ۷ فروردین ۱۳۲۸
تاریخ فوت: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
محله زندگی: خیابان صاحب‌الزمان (عج)
حامی تیم فوتبال ابومسلم مشهد

او هم یکی از یاران وفادار ابومسلم بود که در دهه ۶۰ پابه‌پای مرحوم جهانگیر زنده‌دل، مرحوم علی روحانی، صیامی، خیامی، رضایی و چند تن دیگر برای ابومسلم از جان مایه می‌گذاشتند؛ برای ابومسلم که نه، برای عشقشان، برای مشکی‌های دوست‌داشتنی. عباس اعطایی از آن‌هایی بود که محل کارش را پاتوق ابومسلمی‌ها کرده بود. بچه بامعرفت محله صاحب‌الزمان (عج) مشهد که اگرچه خانواده‌اش در کار تجارت لوازم خانگی بودند، خودش بنگاه معاملات و تعمیر خودرو داشت.
 
محل کارش در خیابان صاحب‌الزمان (عج) مشهد به دفتر باشگاه ابومسلم در دهه ۶۰ تبدیل شده بود و هروقت ابومسلمی‌ها، از بازیکن و کادر فنی گرفته تا مدیر و هوادار، می‌خواستند جلسه‌ای بگذارند و دورهمی داشته باشند، سروکله‌شان آنجا پیدا می‌شد. اعطایی هر کاری از دستش برمی‌آمد، برای فوتبال انجام می‌داد؛ برای ابومسلمی که همه زندگی‌اش بود. خودش در تشکیل تیم‌های پایه استقلال (تاج) نقش عمده‌ای داشت، اما همه عشقش رنگ مشکی بود. بعد از انقلاب در شکل‌گیری ابومسلم نقش زیادی داشت و اسناد و مدارکی را در اختیار داشت که نشان می‌داد او مالک واقعی ابومسلم است، اما حقیقتش هیچ‌گاه ثابت نشد. برادر بزرگ‌ترش بازیکن بود و خودش هم سرپرستی تیم‌های پایه منتخب استان را سال‌ها عهده‌دار بود.
 
زمان ریاست اعتمادگلستانی در هیئت‌فوتبال، دبیرش بود و از بچگی دور و بر سعدآباد می‌پلکید. خیلی‌ها بزرگ‌ترین خدمت او به ابومسلم را این موضوع می‌دانستند که دفتر کارش را به دفتر باشگاه تبدیل کرده بود. با وجود این، منیت‌ها و بی‌مهری‌ها رفته‌رفته ابومسلم را از او دور کرد. این اواخر هم بیماری کلیوی و بیماری قند امانش را برید. اعطایی همین چندماه پیش بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت تا در خاموشی و سکوت غربت عصر کرونا به خاک سپرده شود و در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) برای همیشه آرام بگیرد. روحش شاد و یادش گرامی.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->