تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر | حمله به صدر سفر وزیر ورزش و جوانان به مشهد ویدیو| ضربات پنالتی بازی رئال و اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان(۲۳ اسفند ۱۴۰۳) نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان اروپا(۲۳ اسفند ۱۴۰۳)| مادریدی‌ها، کابوس همیشه سیمئونه! افتخارآفرینی خبرنگاران مؤسسه شهرآرا در جشنواره رسانه‌های ورزشی | ۵ جایزه برای شهرآرا برگزیدگان نخستین جشنواره رسانه‌های ورزشی خراسان رضوی مشخص شدند رئیس کمیسیون ورزش شورای شهر مشهد: در ورزش همگانی سرآمد هستیم، حالا نوبت ورزش قهرمانی است شهردار مشهدمقدس: مشهد در حوزه رسانه و ورزش همیشه پیشتاز بوده است لیست استقلال را یک مصدوم اشغال کرد| چرا مهرداد محمدی بازی نمی‌کند؟ پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاجرنیا: می‌خواستیم استقلال را از بحران خارج کنیم که کردیم! تاریخ و ساعت بازی نساجی و سپاهان در هفته بیست و سوم لیگ برتر | طلایی پوشان به دنبال جبران مافات هجومی‌ترین مثلث کشنده جهان در بارسلونا | خط حمله رئال در جایگاه دوم بازگشت مصدومان پرسپولیس تأثیری نداشت؛ ترکیب فعلاً تغییری نمی‌کند مشکلات مالی آلومینیوم به اتوبوس تیم هم کشید | راننده اتوبوس، بازیکنان را پیاده کرد! کوجو: استقلال از النصر باشگاه بزرگ‌تری است عذرخواهی عجیب کوجو از استقلالی‌ها + عکس استوری کری سنگین سعودی‌ها برای بیرانوند؛ الان بخواب! +عکس اعتصاب در ذوب‌آهن تبعات حذف از آسیا؛ شروع تغییرات در استقلال
سرخط خبرها

شهر خودرو به دنبال کسب امتیاز / نساجی، تهاجمی‌ترین در لیگ برتر

  • کد خبر: ۵۹۶۰
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
شهر خودرو به دنبال کسب امتیاز / نساجی، تهاجمی‌ترین در لیگ برتر
لیگ برتر از هفته پنجم عبور کرد و در پایان این هفته آمار‌هایی عجیب و قابل توجه در این مسابقات به ثبت رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر هم پشت سر گذاشته شد و دو تیم سپاهان و تراکتور با امتیاز مشابه ۱۱ و تنها به دلیل تفاضل گل رده‌های اول و دوم جدول را به خود اختصاص داده و شهر خودرو نیز با کمترین فاصله امتیازی این تیم‌ها را تعقیب می‌کند.
حضور پرسپولیس در رده چهارم، نساجی در رده ششم و استقلال در رده چهاردهم جدول را باید از اتفاقاتی دانست که چندان هم قابل پیش بینی نبود. دو تیم تازه به لیگ برتر صعود کرده گل گهر و شاهین بوشهر هم دو رده پایانی جدول را به خود اختصاص داده‌اند.
در پایان هفته پنجم دو تیم تراکتور و سپاهان نه تنها تیم‌های شکست ناپذیر لیگ هستند، بلکه موفق به بسته نگه داشتن دروازه خود شده‌اند تا از این حیث هم آمار جالبی از خود به جای گذاشته باشند.
۵ تیم نفت مسجد سلیمان، ذوب آهن، استقلال، گل گهر و شاهین بوشهر که رده‌های دوازدهم تا شانزدهم را در اختیار دارند، هنوز طعم پیروزی را نچشیده‌اند.
نفت مسجد سلیمان نیز آماری عجیب از خود به جای گذاشته است. نفتی‌ها با مهدی تارتار هر ۵ دیدارشان را با نتیجه مساوی به پایان رسانده‌اند تا از این حیث عملکرد جالبی داشته باشند.
نساجی تیم چهارم جدول با ۱۲ گل زده بهترین خط حمله را در اختیار دارد و پیکان با ۱۰ گل زده دومین تیم تهاجمی فصل است. فولاد و گل گهر هر کدام با ۲ گل زده ضعیف‌ترین خطوط دفاعی را دارند و پرسپولیس به همراه تراکتور و نفت مسجد سلیمان با ۳ گل زده بعد از فولاد و گل گهر قرار می‌گیرند.
در حالی تراکتور و سپاهان بدون گل خورده بهترین خط دفاعی در اختیار دارند که شاهین بوشهر با ۱۲ گل خورده ضعیف‌ترین خط دفاعی را دارد و بعد از آن هم نساجی و ماشین سازی با ۱۰ گل خورده در رده‌های بعدی هستند.
از نکات قابل توجه لیگ نوزدهم این است که بعد از هفته پنجم، هنوز هیچ مربی از کار برکنار نشده که این هم از اتفاقات کم سابقه در فوتبال ایران است.
فصل گذشته تا پایان هفته پنجم خداداد عزیزی و فیروز کریمی مربیانی بودند که در هفته‌های سوم و پنجم از دو تیم سپیدرود و نفت مسجد سلیمان اخراج شده بودند.
پرسپولیس و ماشین سازی نیز تنها تیم‌هایی هستند که همه بازی هایشان با برد و باخت تمام شده و هنوز نتیجه مساوی را تجربه نکرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->