علت انسداد جاده چالوس از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ چیست؟ صالحی امیری: ایران هراسی یک حربه دورغین برای تشویش افکار عمومی جهانی است ۲۹ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزمون سراسری زبان‌های خارجی و هنر ۱۴۰۴ آغاز شد الزامی‌شدن احراز هویت دومرحله‌ای پزشکان و درمانگران در سامانه نسخه الکترونیک حوادث شغلی، دومین عامل مرگ در کشور اعدام ۲ سارق مسلح در دزفول (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی: فرهنگ‌سازی ایست‌کار‌ها برای مردم اقدامی اساسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا مشهد گرم می‌شود ۳ عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند! سخنگوی دولت: نمی‌خواهیم پرداخت مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به تعویق بیفتد آیا مطالعه در نور کم منجر به ضعف بینایی می‌شود؟ هشدار پژوهشگران: آلودگی محیطی، تیروئید کودکان را هدف گرفته است کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در تربت‌حیدریه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل خانه کارگر: مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی توسط دولت پرداخت نمی‌شود یک نماینده مجلس: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را بدون تبعیض اجرایی کنید ۱۲ میلیون کارگر، بیمه‌شده‌ تأمین اجتماعی هستند | پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان بابت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ افزایش تعداد مصدومین زلزله رشتخوار خراسان رضوی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) چرا نوجوان امروز به سواد مالی نیاز دارد؟ بهترین ویتامین برای ازبین‌بردن لک قهوه‌ای صورت تداوم وزش باد و خیزش گردوخاک در اکثر استان‌ها (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجرای برنامه مکمل‌یاری با ویتامین A برای ۲ میلیون کودک آغاز کنکور سراسری ۱۴۰۴ با رقابت ۷۳ هزار و ۳۱۱ داوطلب در مشهد و خراسان رضوی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم تولید نسل جدید پانسمان‌ با ترکیب کورکومین و نانولوله‌های کربنی ترافیک سه‌جانبه سنگین در میدان آزادی مشهد همزمان با برگزاری کنکور (۱۱ اردیبهشت۱۴٠۴) عملیات پیچیده پلیس مشهد برای دستگیری سارقان | سارقان نقاب دار به زندان برگشتند ماراتن نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ آغاز شد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ مصدوم در مشهد درپی وقوع زلزله در رشتخوار (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعزام تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های زلزله رشتخوار خراسان رضوی | زمین لرزه در مشهد و کاشمر هم احساس شد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله رشتخوار، مشهد را هم لرزاند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ۱۸ درجه‎‌ای دما همراه با بارش برف و باران در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۵۹۶۳۴
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
کاهش ۱۸ درجه‎‌ای دما همراه با بارش برف و باران در خراسان رضوی
از بعدازظهر امروز (۵ اسفند) بارش پراکنده برف و باران در گیلان و مازندران آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش محسوس دمای هوا بین ۸ تا ۱۸ درجه سانتی‌گراد در بیشتر نقاط کشور خبر داد و گفت: طی پنجشنبه (۷ اسفندماه) در تهران بارش برف و باران خواهیم داشت.

 

صادق ضیاییان با اشاره به اینکه از بعد ازظهر امروز (۵ اسفند) با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر همراه با ریزش هوای سرد بارش پراکنده برف و باران در گیلان و مازندران آغاز می‌شود، اظهار کرد: فردا (۶ اسفند) بر شدت بارش‌ در این استان‌ها افزوده می‌شود و گستره آن مناطقی از جمله اردبیل، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز در سمنان و شرق تهران را فرا می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: به‌تدریج از بعد ازظهر روز چهارشنبه (۶ اسفند) در خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، هرمزگان، لرستان، ایلام و جنوب و نوار غربی اصفهان نیز بارش پراکنده باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش برف رخ می‌دهد.

 

ضیاییان با بیان اینکه طی روز پنجشنبه (۷ اسفند) با گسترش فعالیت هر دو سامانه شمالی و جنوبی در بیشتر مناطق کشور به‌جز مناطق جنوبی، جنوب شرقی و شرق هرمزگان شاهد بارش خواهیم بود، اظهارکرد: طی روز جمعه (۸ اسفند) در سواحل غربی دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز و جنوب شرق و طی روز شنبه (۹ اسفند) در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی و مناطقی از جنوب ‌شرق بارش باران و برف دور از انتظار نیست.

 

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی این مدت بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل برف و در مناطق جنوبی همراه با رعد و برق است همچنین طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۶ و ۷ اسفند) دمای هوا در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل بین ۸ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد.

 

احتمال وقوع کولاک برف در مناطق کوهستانی و گردنه‌های شمالی البرز

ضیاییان با اشاره به اینکه باتوجه‌به کاهش قابل ملاحظه دما انتظار می‌رود بارش طی روز چهارشنبه (۶ اسفند) در مناطق جلگه‌ای دریای خزر به شکل باران و برف باشد، گفت: طی این روز به‌دلیل وزش باد به‌نسبت شدید احتمال کولاک برف در مناطق کوهستانی و گردنه‌های شمالی البرز نیز وجود دارد.

 

وی افزود: دمای هوا طی روزهای چهارشنبه و به‌ویژه پنجشنبه (۶ و ۷ اسفند) در شمال شرق بین ۱۲ تا ۱۸ درجه از روز پنجشنبه تا جمعه (۷ و ۸ اسفند) در دامنه‌های جنوبی البرز، شرق و جنوب شرق کشور بین ۸ تا ۱۲ درجه کاهش خواهد یافت.

 

ضیاییان با اشاره به اینکه دریای خزر طی روز چهارشنبه متلاطم و طوفانی همراه با وزش باد شدید و طی روز پنجشنبه (۷ اسفند) نیز مواج خواهد بود، اظهار کرد: از بعد ازظهر امروز (۵ اسفند) تا روز جمعه (۸ اسفند) خلیج فارس و طی امروز و فردا شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه اظهار کرد: از بعد ازظهر روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه (۶ و ۷ اسفند) به‌تدریج در جنوب شرق، شرق، بخش‌هایی از شمال شرق و مرکز کشور و طی روز جمعه (۸ اسفند) در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک در برخی نقاط پیش‌بینی می‌شود همچنین از اواخر وقت روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه باتوجه‌به افزایش سرعت وزش باد، خیزش گرد و خاک در جنوب خوزستان دور از انتظار نیست.

 

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۶ اسفند) قسمتی ابری، در بعضی ساعات همراه با وزش باد شدید، در بعد ازظهر افزایش ابر و با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد و طی روز پنجشنبه (۷ اسفند) نیز ابری، گاهی همراه با افزایش باد، به‌تدریج کاهش دما و مه رقیق همراه با بارش باران و برف و با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->