«کاماندان»؛ کتاب تازه مصطفی جمشیدی درباره جنگ منتشر شد کوه‌مرگی در آیینه نقد؛ روایتی از تولد یک داستان جنگ فصل هشتم «پایتخت» با سوژه‌های جذاب کلید می‌خورد افزایش سه‌برابری فروش کتاب در جنگ ۱۲ روزه بررسی روز‌های پرحادثه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در شبکه یک نسخه دیجیتال لایو اکشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» به‌زودی منتشر می‌شود فیلم سینمایی «کوکتل مولوتف» به اکران آنلاین رسید انجمن سینمای جوانان دوره‌های مشاغل سینمایی برگزار می‌کند ساترا به طرح دو فیلمنامه جدید مجوز داد جزئیاتی جدید از مراحل ساخت سریال شهید طهرانی مقدم ستاد امر به معروف از رضا رشیدپور شکایت کرد + عکس تاریخ دقیق اکران فیلم «زن و بچه» روستایی مشخص شد مردم تمام بلیت‌های پیش‌فروش فیلم «اودیسه» (The Odyssey) نولان را خریده‌اند! سریال «سووشون» رفع توقیف شد کارگردان «خدای جنگ»: مسئله اصلی فیلم، تقابل تفکرهاست آیا بازگشت مهران مدیری به تلویزیون موفقیت‌آمیز خواهد بود؟ دبیر هشتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران منصوب شد امیر نجفی، برگزیده طراحی جلد جشنواره بین‌المللی کتاب مسکو شد
سرخط خبرها

بازگشت محمدرضا گلزار با «هفت خان»

  • کد خبر: ۶۰۷۳۶
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
بازگشت محمدرضا گلزار با «هفت خان»
خبر حضور گلزار و اجرای یک برنامه در پلت‌فرم‌های مجازی دست‌به‌دست می‌شود. خود محمدرضا گلزار ۲ روز پیش با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرامش این خبر را قوت بخشید. او کلمه «هفت‌خان» را در کپشن عکس نوشت و به‌این‌ترتیب نام برنامه هم علنی شد.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز - محمدرضا گلزار با همه نقد‌ها، دوست‌داشته‌شدن‌ها و نشدن‌هایش، سوپراستار سینمای ایران است. خیلی‌ها چهره و فیزیک او را داشته‌اند و چه‌بسا بهتر از او هم بود‌ه‌اند، اما به یک‌دهم موفقیت این سال‌هایش نرسیده‌اند. ۲۰ سال در صدر توجه بودن و مخاطب‌جذب‌کردن و تمام‌نشدن، کار سختی است که گلزار در همه این سال‌ها توانست انجامش دهد. خواننده شد و توانست کنسرت‌های پرجمعیت برگزار کند و سعی کرد در فیلم‌های جهانی هم بازی کند. از همه این فعالیت‌ها، اما به‌شدت در همه این سال‌ها انتقاد شده است؛ او هیچ تلاشی برای بهبود بازی‌اش نکرده است و چه‌بسا اگر فیلم‌های اول کارنامه‌اش را در برابر فیلم‌های سال‌های گذشته‌اش بگذاریم، او پس‌رفت واضحی هم کرده باشد. موزیک‌هایی که خوانده هیچ‌وقت جریان جدیدی آغاز نکرده، کنسرت‌هایش هم تعریفی نداشته است.

با همه این‌ها او گلزار است و سه‌چهار سال پیش که اولین‌بار برای اجرا به تلویزیون آمد، توانست یک برنامه عادی پرسش و پاسخ را که معمولا کم‌مخاطب است، به یک برنامه پربیننده تبدیل کند. «برنده‌باش» در سال٩٧ توانست با برنامه‌های پرسابقه شبکه ۳ رقابت کند و دومین برنامه پرطرف‌دار شبکه ۳ سیما بعد از برنامه «۹۰» باشد و گلزار هم جزو ۳ مجری برتر قرار بگیرد. اما برنامه هرچه پیش رفت و بیشتر دیده شد، حواشی بیشتری هم داشت و شک‌وشبهه در شکل برنامه و نوع درآمد و جوایزش باعث شد که حکمی شرعی مبنی بر حرام‌بودن این شکل از برنامه‌سازی و شباهتش به قمار، برنامه را تعطیل کند.
 
در همان روزها، اما خبری بود مبنی بر اینکه صداوسیما هنوز با اسپانسر این برنامه تسویه‌حساب کامل نکرده است و عوامل آن بعد از تعطیلی برنامه درحال رایزنی با صداوسیما هستند تا بتوانند این برنامه را در شبکه نمایش خانگی تولید کنند.
سنت حضور بازیگران سینما در تلویزیون، آن‌هم در مقام مجری که سال‌ها متداول نبود، با حضور گلزار شکسته شد و پس از آن بازیگران زیادی وارد اجرا شدند. پژمان بازغی، سام درخشانی، کامبیز دیرباز، حمید گودرزی و پوریا پورسرخ از این‌دسته بازیگران بودند که به‌تدریج وارد جریان برنامه‌سازی شدند.
 
اما پس از گذشت چند سال و برنامه نیمه‌موفق «هم‌رفیق» با اجرای شهاب حسینی، خبر حضور گلزار و اجرای یک برنامه در پلت‌فرم‌های مجازی دست‌به‌دست می‌شود. خود محمدرضا گلزار ۲ روز پیش با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرامش این خبر را قوت بخشید. او کلمه «هفت‌خان» را در کپشن عکس نوشت و به‌این‌ترتیب نام برنامه هم علنی شد.

هنوز خبری مبنی بر نام عوامل سازنده، زمان پخش و رویکرد مسابقه «هفت‌خان» در دست نیست، اما چیزی که معلوم است، این مسابقه برای شبکه نمایش خانگی تولید و به‌صورت انحصاری از پلت‌فرم نماوا پخش خواهد شد. همان پلت‌فرمی که این چند ماه با «هم‌رفیق» و «قورباغه» درحال پیشی‌گرفتن از رقیبش، فیلیمو است. البته هنوز مجوز‌های این برنامه صادر نشده است و درنهایت باید منتظر ماند و دید این مسابقه می‌تواند موفق به دریافت مجوز از ساترا شود یا نه؟

چیزی که درباره برنامه گلزار از همین روز‌ها معلوم است، پرطرف‌دارشدن و جریان‌سازی موقت آن است. اما باید دید گلزار و برنامه جدیدش به سرنوشت شهاب حسینی و «هم‌رفیق» دچار خواهند شد و یک برنامه سرد و کم‌فروغ به مخاطب ارائه خواهند داد یا همان‌طور که سریال‌های نماوا و فیلیمو گوی سبقت را از تلویزیون ربوده‌اند، در زمینه برنامه‌سازی هم می‌شود از تلویزیون بهتر بود.

به‌هرحال پلت‌فرم‌های مجازی نه ممیزی‌ها و محدودیت‌های رسانه ملی را دارند و نه محدودیت بودجه زیاد برای ساخت با‌کیفیت. اما نباید فراموش کنیم که تلویزیون تماشاکردن رایگان است و مردم از یک برنامه اینترنتی توقع فوق‌العاده‌بودن دارند تا برایش حق اشتراک و هزینه اینترنت پرداخت کنند!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->