حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نتایج امیدوارکننده در کشف داروی خوراکی کرونا

  • کد خبر: ۶۱۰۰۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
نتایج امیدوارکننده در کشف داروی خوراکی کرونا
یک آزمایشگاه آمریکایی و یک شرکت داروسازی آلمانی از موفقیت امیدوارکننده داروی خوراکی کرونا «مولنوپیراویر» خبر دادند.
به گزارش شهرآرانیوز، شرکت داروسازی بزرگ مرک و یک آزمایشگاه آمریکایی نتایج امیدوارکننده‌ای را در آزمایش دارویی که به‌صورت خوراکی برای مقابله با کووید-۱۹ تجویز شده است، گزارش کردند. به‌گفته این تیم تحقیقاتی، این دارو به کاهش بار ویروسی بیماران کمک می‌کند.
 
وندی پینتر، رئیس ارشد پزشکی شرکت آمریکایی Ridgeback Biotherapeutics درباره این داروی تازه کشف‌شده می‌گوید: در زمانی که نیاز مبرمی به درمان ضد‌ویروسی علیه ویروس SARS-CoV-۲ وجود دارد، ما با این داده‌های اولیه دلگرم هستیم.
 
 
نتایج امیدوارکننده در کشف داروی خوراکی کرونا
 
 
شرکت مرک در ژانویه کار روی ۲ کاندیدای واکسن کووید را متوقف کرد، اما تحقیق در مورد ۲ محصول برای درمان این بیماری را با فشار مضاعف دنبال کرد. این دارو به شکل قرص و با نام molnupiravir توسط شرکت آمریکایی Ridgeback Biotherapeutics ساخته شده است. مرک در جلسه‌ای با متخصصان بیماری‌های عفونی عنوان کرد که این دارو پس از یک بازه ۵ روزه درمان باعث کاهش قابل توجه بار ویروسی بیماران شده است. فاز ۲-a آزمایش – آزمایش‌های دارویی قبل از تأیید محصول ۳ فاز را سپری می‌کنند- در بین ۲۰۲ فرد غیربستری با علائم کووید-۱۹ انجام شد و از نظر ایمنی هیچ مشکلی به‌وجود نیامده است. ضمنا از ۴ مورد عارضه جدی که گزارش شده است، هیچ‌یک از آن‌ها مربوط به مصرف این دارو نبوده است. دارو‌های خوراکی ضد‌ویروسی مانند اوسلتامیویر (تامیفلو) و زنامیویر (رلنزا) گاهی برای آنفلوآنزای فصلی تجویز می‌شوند، اما محققان هنوز چیزی مشابه برای مبارزه با ویروس کرونا پیدا نکرده‌اند.
 
ویلیام فیشر، محقق ارشد تحقیق و استاد پزشکی در دانشگاه کارولینای شمالی می‌گوید: یافته‌های این مطالعه - کاهش سریع بار ویروسی در افراد مبتلا به کووید-۱۹ در مراحل اولیه که تحت درمان با مولنوپیراویر قرار دارند - امیدوار‌کننده است که اگر با مطالعات اضافی پشتیبانی شود، می‌تواند پیامد‌های مهمی را در بهداشت عمومی داشته باشد؛ به‌ویژه در شرایطی که معضل جهانی کرونا همچنان ادامه دارد.
مرک همچنین در حال کار روی یک درمان خوراکی دیگر علیه کووید-۱۹ به نام MK-۷۱۱ است. نتایج اولیه آزمایش‌های بالینی در ژانویه، کاهش ۵۰ درصدی خطر مرگ یا نارسایی تنفسی در بیماران بستری با کووید-۱۹ را نشان می‌دهد.
 

کمک داروی نقرس به درمان کووید-۱۹

تعداد مبتلایان به عفونت‌های ویروس کرونا تقریبا به ۱۱۵ میلیون رسیده است و انواع جدید و بسیار قابل انتقال آن، محققان را وادار کرده است تا استراتژی‌های خود را تغییر داده و از دارو‌های موجود برای کمک به پایان پاندمی در کنار واکسیناسیون کمک بگیرند.
 
محققان دانشگاه آکسفورد اعلام کرده‌اند با نشانه‌های مثبتی که از داروی کلشیسین که برای درمان نقرس استفاده می‌شود در معالجه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ دیده‌اند، آن را در یک مطالعه بزرگ در انگلیس مورد آزمایش قرار خواهند داد.
 
این دارو پیش از این در کانادا موجب کاهش میزان پذیرش بیماران در بیمارستان شده است، اما محققان می‌گویند که در مورد چگونگی تأثیر آن بر زمان بهبودی، کنترل شدت علائم و جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان هنوز اطلاعات زیادی در دست نیست.
 
این آزمایش با حمایت دولت انگلیس و به نام PRINCIPLE، دارویی را ارزیابی می‌کند که ممکن است در ۱۴ روز اول عفونت کووید-۱۹ منجر به بهبود سریع‌تر بیماران و عدم‌نیاز به مداخله بیشتر یا بستری در بیمارستان شود. در ابتدای سال‌جاری، این مطالعه استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های رایج مانند آزیترومایسین و داکسی‌سایکلین را به‌عنوان درمان‌های احتمالی رد کرد و هنوز در حال مطالعه روی داروی آسم به نام بودسونید است.
 
با وجود واکسن‌های موفق و سایر اقدامات قابل پیشگیری، یک درمان قطعی که فاز‌های آزمایشی را با موفقیت پشت سر گذاشته و اثربخشی آن در یک جامعه ثابت به اثبات رسیده است، نقش مهمی در پایان دادن به این بیماری همه‌گیر مهلک دارد.
 
به‌گفته تیم تحقیقاتی در این مطالعه، افراد بزرگسال بین ۱۸ تا ۶۴ سال با تنگی نفس ناشی از بیماری کووید-۱۹ یا برخی بیماری‌های زمینه‌ای که آن‌ها را در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ قرار می‌دهد، یا افراد بالای ۶۵ سال می‌توانند برای آزمایش با داروی نقرس داوطلب شوند.
 
کلشیسین یک داروی ارزان‌قیمت است که پیش از این نیز در یک مطالعه انگلیسی با نام RECOVERY مورد آزمایش قرار گرفته بود. این آزمایش بزرگ‌ترین آزمایش درمانی در جهان برای بیماران بستری کووید-۱۹ به‌حساب می‌آمد.
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->