شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود
سرخط خبرها

زمانبندی واکسیناسیون عمومی کرونا در ایران + جزئیات

  • کد خبر: ۵۹۸۹۴
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
زمانبندی واکسیناسیون عمومی کرونا در ایران + جزئیات
مینو محرز: در تعدادی از کشورها برای واکسیناسیون کرونا جدول و برنامه ریزی های دقیقی طراحی کرده اند. این اقدام موجب آرامش و نظم روانی مردم در دوران شیوع کرونا شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته ستاد ملی مبارزه با کرونا به تشریح علل برنامه ریزی نامنظم در واکسیناسیون کرونا در کشور‌ها اشاره و از شرایطی که مافیای واکسن کرونا در دنیا ایجاد کرده اند انتقاد کرد.
کرونا باعث درگیری‌های روانی و جسمی متعددی در افراد شده است. مردم می‌توانند با آگاهی بیشتر نسبت به زمان واکسیناسیون کرونا و یا اخبار مربوط به این بیماری از آرامش و نظم ذهنی خوبی بهره‌مند شوند.

در تعدادی از کشور‌ها برای واکسیناسیون کرونا جدول و برنامه ریزی‌های دقیقی طراحی کرده اند. این اقدام موجب آرامش و نظم روانی مردم در دوران شیوع کرونا شده است. به نظر می‌رسد اگرچنانچه زودتر به میزان بیشتری از واکسن کرونا دست پیدا کنیم و تولید واکسن داخلی کرونا در کشور ما انجام شود می‌توانیم برنامه ریزی دقیقی در این مورد انجام دهیم و ما هم جدول واکسیناسیون کرونا به جامعه ارائه و آرامش و نظم به فضا بدهیم.


کمبود واکسن علت برنامه ریزی نامنظم در واکسیناسیون کرونا

دکتر مینو محرز در مورد اینکه چرا توجه به آرامش روانی جامعه در دوره کرونا از سوی ستاد‌های مبارزه با این ویروس کمرنگ است در حالیکه می‌شود با یک برنامه ریزی مناسب به مردم اطلاعات کافی از زمان آغاز تا پایان واکسیناسیون داد  اظهار داشت: بسیاری از کشور‌هایی که اکنون واکسن کرونا تولید می‌کنند یا آن را خریده اند، برنامه ریزی کرده و زمان واکسیناسیون شان را به مردم خود اعلام کرده اند. در کشور ما نیز واکسن تولیدی مان بین ۲ الی ۳ ماه دیگر آزمایشات نهایی اش انجام می‌شود، این درحالی است که تهیه واکسن کرونا در شرایط کنونی کاری دشوار است، زیرا کارخانه‌هایی که واکسن تولید می‌کنند با تقاضای زیادی نسبت به تولیدشان مواجه اند؛ بنابراین بسیاری از کشور‌ها واکسن چندانی ندارند که بخواهند برنامه ریزی دقیقی برای اجرای واکسیناسیون شان داشته باشند.

سازمان جهانی بهداشت برای سرعت بخشیدن به واکسیناسیون راهکار ایجاد کرده، اما مافیا نمی‌پذیرند!

محرز در مورد تهیه واکسن کرونا ابراز داشت: اکنون تعدادی از کشور‌هایی که برای واکسیناسیون شان برنامه ریزی کرده اند، هم تحریم نیستند و هم از قبل خرید واکسن را رزرو کرده اند. همچنین در بسیاری از کشور‌های دنیا روندی که ما در حال تهیه و خرید واکسن را طی می‌کنیم اجرا می‌کنند.

عضو ستاد مبارزه با کرونا در پاسخ به این سوال که با توجه به پاندومی بودن کرونا چرا شرایط تجارت دارویی در تولید واکسن کرونا در دنیا حاکم است؟ درحالیکه می‌شود با همدلی بیشتر داروسازان و پژوهشگران این عرصه به واکسیناسیون جهانی در برابر کرونا سرعت بخشید و حتی فرمول ساخت واکسن‌های موثر در اختیار کشور‌های مختلف قرار گیرد  گفت: متاسفانه در مورد کووید ۱۹ این موضوع مطرح شده است. اکنون سازمان جهانی بهداشت امکانی ایجاد کرده تا پولی برای تهیه واکسن کرونا برای همه مردم دنیا جمع آوری شود و واکسن‌ها را بین آن‌ها تقسیم کنند، خوشبختانه تعداد زیادی از کشور‌ها نیز در این موضوع کمک کرده اند. این طرح به گونه‌ای طراحی شده که فقط کشور‌های ثروتمند و تولید کننده واکسن کرونا از دریافت واکسن کرونا بهره‌مند نشوند، زیرا مسئله کرونا مشکلی جهانی است.
 

در طول دوران طبابتم با مافیای دارویی کنونی مواجه نشدم

مینو محرز با ابراز تاسف از شرایط مافیایی در حوزه واکسن کرونا در جهان گفت: متاسفانه شرایط مافیایی در حوزه دارو و واکسن کرونا در جهان در جریان است و اینجانب هیچ گاه در مدتی که مشغول به طبابت بودم با چنین وضعیتی مواجه نشدم. با این حال شرایط اینگونه است و کاری نمی‌توان کرد. لازم به ذکر است که مردم نباید فکر کنند با دریافت واکسن کرونا همه چیز تمام می‌شود، زیرا باید همه نقاط دنیا واکسینه شوند تا کرونا به اتمام برسد. مردم عزیز باید تا زمانی که به واکسن کرونا دسترسی پیدا می‌کنیم پروتکل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت کنند.

 

سیستم بهداشت و درمان ما فقط منتظر دریافت واکسن کروناست

محرز در مورد زمانبندی احتمالی واکسینه شدن مردم ایران علیه کرونا اظهار داشت: سیستم ما برای تزریق واکسن کرونا سیستم خوبی است. کشور ما تجربه ریشه کن کردن سرخک و سرخچه را با واکسن را داشته است، در این تجارب همه بسیج شدند و کمک کردند. علاوه بر این‌ها سیستم بهداشت و درمان ما نیز کاملاً آماده است تا به محض اینکه واکسن به آن‌ها رسید، بین افراد توزیع و آن را تزریق کنند؛ بنابراین فقط کافی است که واکسنی در اختیار داشته باشیم تا به همه افراد تزریق کنیم. اکنون سیستم واکسیناسیون کرونا در آمریکا بسیار بد عمل کرده است، در حالی که سیستم بهداشتی ما چنین حالتی ندارد و فقط منتظر واکسن کروناست. در کانادا و انگلیس که سیستم طب ملی دارند، پزشکان عمومی شان در همه محله‌ها دارو را در یک مرکز پخش می‌کنند و مردم در آن جا دارو تهیه می‌کنند.
 

کرونای آفریقایی در ایران دیده نشده است

عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا در خصوص واکسیناسیون کرونا در ایران گفت: اگر واکسن کرونا در کشورمان به میزان لازم تهیه شود و به تولید انبوه برسد، با تجاربی که در گذشته کسب کردیم، می‌توانیم واکسیناسیون کرونا را با موفقیت اجرا کنیم.

محرز در مورد ورود کرونای آفریقایی به ایران، انواع کرونا‌های آفریقایی، برزیلی، ژاپنی و... و تاثیر گذار نبودن واکسن‌های تولید شده روی کرونای آفریقایی ابراز داشت: تا کنون ویروس کرونای آفریقایی در ایران دیده نشده است، این ویروس نوعی ویروس جهش یافته از کروناست که همزمان از ویروس انگلیسی و کالیفرنیایی گرفته شده و مدتی لس آنجلس آمریکا را به شدت درگیر کرده بود. در پایان باید توجه داشت که واکسیناسیون کرونا می‌تواند وضعیتی را ایجاد کند که اگر فردی به کرونا مبتلا شد هم با عوارض خفیف تری روبرو شود.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->