تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

#من_صدایم_هستم هشتکی جدید برای دادخواهی زنان و دختران افغانستان

  • کد خبر: ۶۱۳۵۵
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
#من_صدایم_هستم هشتکی جدید برای دادخواهی زنان و دختران افغانستان
منع آواز خواندن دختران زیر ۱۲ سال توسط وزارت معارف افغانستان واکنش‌های زیادی در رسانه‌های اجتماعی این کشور داشته است، بسیاری آن را با ایدئولوژی طالبان مقایسه کرده‌اند. زنان و دختران افغان با هشتگ #من_صدایم_هستم به این تصمیم واکنش نشان داده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس گزارش ها، وزارت معارف (آموزش و پرورش) افغانستان در حکمی ممنوعیت آواز دختران بالای ۱۲ سال در اماکن عمومی را اعلام کرده است.
 
این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شود که این روز‌ها موضوع مذاکرات صلح افغانستان وارد روند جدیدی شده است و بسیاری نگران افزایش قدرت طالبان در این کشور هستند.
 
آریانا نیوز که تصویری از دستورالعمل این حکم را در توییتر خود به اشتراک گذاشته نوشته است، در این دستورالعمل آمده است که "دختران ۱۲ سال به بالا تنها می‌توانند در مجالس زنانه آواز بخوانند".
 
این درحالی است که سخنگوی وزارت معارف افغانستان اصالت این نامه را تائید کرده است.
 
در همین حال "نجیبه آرین" سخنگوی وزارت معارف افغانستان در پیامی ویدئویی که در رسانه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، گفت: این تصمیم پس از پیشنهاد والدین و دانش‌آموزان اتخاذ شد.
 
معلمان آواز مرد نیز از آموزش دختران مدرسه‌ای منع شده‌اند. مدیران مدارس نیز مسئول اجرائی کردن این ممنوعیت در مدارس هستند.
 
منع آواز خواندن دختران باعث خشم عمومی در رسانه‌های اجتماعی شده و بسیاری آن را با ایدئولوژی طالبان مقایسه کرده‌اند. زنان و دختران افغان با هشتگ #من_صدایم_هستم به این تصمیم واکنش نشان داده‌اند.
 
برخی از کاربران افغانستانی در توییتر با به اشتراک گذاشتن تصاویر قدیمی آوازخواندن دختران جوان به تصمیم جدید دولت این کشور اعتراض کردند.
 
برخی نیز یادآوری کردند که "رنگینه حمیدی" وزیر معارف (آموزش) مدت‌هاست که خود را به عنوان مدافع حقوق زنان معرفی می‌کند.
 
یکی از کاربران توییتر نوشت: "من یک بار خواندم که شما یکی از صدا‌های برجسته زنان افغان بودید. اما نمی‌دانستم که شما از صدای خود برای بستن صدای دختران جوان افغان استفاده می‌کنید. همه دوست داریم منطق پشت این تصمیم را بدانیم. هدف چیست؟ "
 
گروه‌های دیگری نیز در فضای مجازی به دفاع از این تصمیم پرداختند و نوشتند که شاید والدین آزار و اذیت‌هایی را گزارش داده‌اند و خواستار حفاظت از فرزندان خود شده‌اند.
 
چنین اظهار نظر‌هایی نیز با انتقاد مواجه شد. مخالفان این نظریه معتقد بودند که ممنوعیت آواز به آزار و اذیت‌ها پایان نمی‌دهد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->