استاندار خراسان رضوی با دعوت رسمی والی هرات به افغانستان می‌رود + فیلم

  • کد خبر: ۳۷۴۲۵۵
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
استاندار خراسان رضوی با دعوت رسمی والی هرات به افغانستان می‌رود + فیلم
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: استاندار خراسان رضوی با دعوت رسمی والی هرات در روزهای آینده به افغانستان می‌رود.

امیرالله شمقدری در گفت‌وگوی اختصاصی با شهرآرانیوز اظهارداشت: ما در سال گذشته ۷۵ هزار دانش‌آموز و ۵ هزار دانشجوی افغانستانی در استان خراسان رضوی داشتیم. با توجه به اینکه بخشی از اینها به کشورشان بازگشته‌اند، بازهم بیشتر از ۵۲ هزار دانش آموز اتباع در مدارس ما مشغول به تحصیل هستند. اولویت ما آموزش است تا در زمانی که اتباع به کشورشان بازگشتند از محتوای آموزشی ما نهایت استفاده را کرده باشند.

او با بیان اینکه جمهوری اسلامی نشان داده است که در ۴۰ سال گذشته میزبان خوبی برای اتباع بوده گفت: اگر نقش سازمان‌های بین المللی و خیرین و دستگاه‌های دولتی در کنار هم قرار بگیرد، ما قطعا می‌توانیم با شتاب بیشتری در فراهم سازی محیط‌های آموزشی گام برداریم. سازمان ملل باید بیش از بیش به این موضوع توجه کند.

اینجا ببینید:

معاون استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: سازمان ملل چیزی نزدیک به کمتر از ۳ درصد هزینه‌های اتباع را تامین می‌کند، این شایسته نیست و باید تلاش بیشتری در این باره کنیم.

شمقدری با اشاره به بخشنامه جدید برای تحصیل دانش آموزان افغانستانی گفت: براساس این بخشنامه هرکسی که سال گذشته در محیط‌های آموزشی ما درس خوانده است، این اعتباری است که او در سال جدید بتواند در مدارس ما تحصیل کند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: اواخر این هفته جناب آقای استاندار به دعوت رسمی والی هرات به افغانستان خواهند رفت. این سفر در راستای دیپلماسی استانی و منطقه‌ای انجام می‌شود. در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و به ویژه امنیتی و مرزی در این سفر نکاتی است که امیدواریم این سفر دستاورد خوبی برای استان ما داشته باشد.

او درباره آخرین وضعیت مرز دوغاون و خروج اتباع گفت: از ابتدای سال تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار نفر از طریق مرز دوغارون به کشور خود بازگشته‌اند. این روند با آرامش ادامه دارد. امیدواریم بتوانیم بخش اشتغال اتباع را در همکاری با شرکت‌های خصوصی انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.