مشهد؛ میزبان ششمین «نشست اقتصادی مشهد و هرات» مدیرکل اتباع: مهاجران افغانستانی برای شهید رئیسی سنگ‌تمام گذاشتند | سردار قاآنی به موکب مهاجران افغانستانی در مشهد رفت آغاز موج دوم اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان هشدار کاظمی‌قمی درباره پیامد‌های تجدید مداخلات بیگانگان در افغانستان قدردانی ذبیح‌الله مجاهد از مواضع ایران در نشست دوحه ۳  روسیه لغو تحریم‌ها علیه طالبان را بررسی می‌کند معاون دبیرکل سازمان ملل: نشست دوحه به معنای عادی‌سازی روابط با طالبان نیست | آموزش دختران خواسته درجه یک جهان است ذبیح‌الله مجاهد: ما آشکارا گفتیم که خواهان روابط خوب با جهان هستیم وزارت خارجه قطر نشست دوحه را فرصتی برای گفتگو‌های معنادار دانست روز دوم نشست دوحه ۳ | جهان نگران تعامل با طالبان از نشست دوحه ۳ چه می‌دانیم؟ پیش ثبت نام دانش‌آموزان اتباع آغاز شد (۱۱ تیر ۱۴۰۳) دیوار کوتاه دانش‌آموزان اتباع | وزیر آموزش‌وپرورش: حضور دانش‌آموزان اتباع دلیل تراکم کلاس‌های درس است + فیلم نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان: انتقال نگرانی‌های تهران درباره افغانستان، از اهداف ما در دوحه۳ است کوله‌پشتی‌ها و پوستر‌ها | روایت انتخاباتی محمدکاظم کاظمی سخنگوی طالبان: امیدوارم هرچه خیر مردم ایران است از صندوق بیرون بیاید + فیلم حضور باشکوه ایرانیان مقیم افغانستان در پای صندوق‌های رأی در ۵ نمایندگی سیاسی ایران آغاز رأی‌گیری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌ جمهوری اسلامی ایران در شهر مزارشریف افغانستان + فیلم سرکنسول ایران در هرات: پنج نمایندگی ایران در افغانستان فردا شعبه اخذ رای هستند قطار حامل کمک‌های ایران با استفاده راه آهن خواف – هرات به ایستگاه روزنک رسید
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

#من_صدایم_هستم هشتکی جدید برای دادخواهی زنان و دختران افغانستان

  • کد خبر: ۶۱۳۵۵
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
#من_صدایم_هستم هشتکی جدید برای دادخواهی زنان و دختران افغانستان
منع آواز خواندن دختران زیر ۱۲ سال توسط وزارت معارف افغانستان واکنش‌های زیادی در رسانه‌های اجتماعی این کشور داشته است، بسیاری آن را با ایدئولوژی طالبان مقایسه کرده‌اند. زنان و دختران افغان با هشتگ #من_صدایم_هستم به این تصمیم واکنش نشان داده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس گزارش ها، وزارت معارف (آموزش و پرورش) افغانستان در حکمی ممنوعیت آواز دختران بالای ۱۲ سال در اماکن عمومی را اعلام کرده است.
 
این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شود که این روز‌ها موضوع مذاکرات صلح افغانستان وارد روند جدیدی شده است و بسیاری نگران افزایش قدرت طالبان در این کشور هستند.
 
آریانا نیوز که تصویری از دستورالعمل این حکم را در توییتر خود به اشتراک گذاشته نوشته است، در این دستورالعمل آمده است که "دختران ۱۲ سال به بالا تنها می‌توانند در مجالس زنانه آواز بخوانند".
 
این درحالی است که سخنگوی وزارت معارف افغانستان اصالت این نامه را تائید کرده است.
 
در همین حال "نجیبه آرین" سخنگوی وزارت معارف افغانستان در پیامی ویدئویی که در رسانه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، گفت: این تصمیم پس از پیشنهاد والدین و دانش‌آموزان اتخاذ شد.
 
معلمان آواز مرد نیز از آموزش دختران مدرسه‌ای منع شده‌اند. مدیران مدارس نیز مسئول اجرائی کردن این ممنوعیت در مدارس هستند.
 
منع آواز خواندن دختران باعث خشم عمومی در رسانه‌های اجتماعی شده و بسیاری آن را با ایدئولوژی طالبان مقایسه کرده‌اند. زنان و دختران افغان با هشتگ #من_صدایم_هستم به این تصمیم واکنش نشان داده‌اند.
 
برخی از کاربران افغانستانی در توییتر با به اشتراک گذاشتن تصاویر قدیمی آوازخواندن دختران جوان به تصمیم جدید دولت این کشور اعتراض کردند.
 
برخی نیز یادآوری کردند که "رنگینه حمیدی" وزیر معارف (آموزش) مدت‌هاست که خود را به عنوان مدافع حقوق زنان معرفی می‌کند.
 
یکی از کاربران توییتر نوشت: "من یک بار خواندم که شما یکی از صدا‌های برجسته زنان افغان بودید. اما نمی‌دانستم که شما از صدای خود برای بستن صدای دختران جوان افغان استفاده می‌کنید. همه دوست داریم منطق پشت این تصمیم را بدانیم. هدف چیست؟ "
 
گروه‌های دیگری نیز در فضای مجازی به دفاع از این تصمیم پرداختند و نوشتند که شاید والدین آزار و اذیت‌هایی را گزارش داده‌اند و خواستار حفاظت از فرزندان خود شده‌اند.
 
چنین اظهار نظر‌هایی نیز با انتقاد مواجه شد. مخالفان این نظریه معتقد بودند که ممنوعیت آواز به آزار و اذیت‌ها پایان نمی‌دهد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->