صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی خیزش گردوغبار (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اعتبار ۱.۵ همتی برای نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد | هزینه هر مترمربع آسفالت حدود ۵۰۰ هزار تومان است همزمان با هفته وحدت، مشهد به رنگ سبز درآمد از وعده تا عمل | سرنوشت متروی گلبهار_مشهد در ۱۴ سال گذشته تداوم آلودگی هوا در مشهد | شاخص کیفی در وضعیت ناسالم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی احداث و تجهیز ساختمان تطهیر آرامستان بهشت رضا(ع) ایمن سازی زیرساخت‌های اتوبوسرانی مشهد در آستانه سال تحصیلی جدید پرونده حاشیه شهر مشهد روی میز وکلای ملت| وزرای کشور و راه، مسئول رسیدگی به حاشیه‌شهر می‌شوند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) مجلس، اعتبارات ملی را به مشهد می‌آورد| بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از پروژه‌های حاشیه شهر مشهد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد برای سال پنجم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانکی برای بهبود خدمات شهری هشدار معاون وزیر راه: تعادل زائر و مجاور در بافت پیرامونی حرم رضوی برهم خورده است بانک اقتصاد نوین آماده پشتیبانی از طرح‌های توسعه شهری مشهد است موحدیان: هدف اصلی شورای ششم مشهدمقدس رضایتمندی مردم است درباره بنای معروف مسجد شاه در مشهد | مسجدی با سرداب و چند مقبره گمنام حسامی: مشهدمقدس دارای ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌هاست گلایه شهروندان مشهدی از تغییر هندسی در تقاطع رسالت ۸۰ | گره تازه ترافیکی در بولوار رسالت اتوبوسرانی مشهد مهیای خدمت‌رسانی در سال تحصیلی ۱۴۰۴ هوای مشهد همچنان برای گروه‌های حساس ناسالم است (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بازسازی و نوسازی معراج شهدا، هویت و میراث ماندگار شورای ششم است + فیلم
سرخط خبرها
همزمان با هفته ایمنی و آتش‌نشان

اولین هنرستان آتش‌نشانی مشهد راه‌اندازی شد

  • کد خبر: ۶۲۳۰
  • ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱
اولین هنرستان آتش‌نشانی مشهد راه‌اندازی شد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: همزمان با هفته ایمنی و آتش‌نشانی، افتتاحیه رشته کار و دانش «آتش‌نشانی» برای نخستین‌بار در هنرستان پسرانه شهید خیامی مشهد و آغاز دور جدید فعالیت مهد کودک آتش‌نشانی با حضور جمعی از مسئولان آتش‌نشانی و آموزش‌وپرورش مشهد برگزار شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: همزمان با هفته ایمنی و آتش‌نشانی، افتتاحیه رشته کار و دانش «آتش‌نشانی» برای نخستین‌بار در هنرستان پسرانه شهید خیامی مشهد و آغاز دور جدید فعالیت مهد کودک آتش‌نشانی با حضور جمعی از مسئولان آتش‌نشانی و آموزش‌وپرورش مشهد برگزار شد.

امیر عزیزی در افتتاحیه این مراسم خاطرنشان کرد: ایجاد این رشته با توجه به نیاز جامعه و اهمیت مهارت‌آموزی و توسعه مبانی ایمنی با هدف بالابردن سطح آگاهی عموم مردم نسبت‌به حوادث پیرامونی، ایجاد شده که هم می‌توان افرادی را به‌عنوان آتش‌نشان در آینده به جامعه تحویل داد و هم به خوداشتغالی کمک کرد.

وی ضمن تقدیر از متولیان ایجاد رشته کار و دانش آتش‌نشانی از همکاری آموزش‌وپرورش در بسط و گسترش فرهنگ ایمنی در بین اقشار مختلف مردم به ‌ویژه اولیاء و دانش‌آموزان قدردانی کرد.

عزیزی خاطرنشان کرد: ویژگی های یک آتش‌نشان علاقه به مردم و نجات آن‌ها از خطرات‌، استقامت و توان بدنی بالا همراه با داشتن سلامت روانی‌، توانایی عکس‌العمل سریع و حفظ آرامش در شرایط خطرناک، شجاعت و خودانضباطی‌، دقت و ارتباطات خوب‌، مهارت کار تیمی و اعتماد به‌نفس بالا، داشتن ابتکار و توان تصمیم‌گیری در رویارویی با شرایط بسیار متغیر و مهارت‌های خوب عملی در استفاده از ابزار و تجهیزات است که امیدوارم تمامی هنرآموزان در این هنرستان بتوانند این ویژگی‌ها را کسب کنند و موجب توسعه فرهنگ ایمنی بین شهروندان شوند.

شایان ذکر است، اولین گروه دانش‌آموزان شامل ۳۲ نفر هستند که از طریق آزمون تئوری و عملی از بین 160 نفر متقاضی حائز رتبه برتر شده‌اند که طی یک دوره سه ساله، ۱۸۷۵ ساعت آموزش در حوزه دروس تخصصی آتش‌نشانی و دروس عمومی را فرامی‌گیرند که ۶۲۵ ساعت آن به صورت تئوری و بقیه به‎ صورت عملی خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->